Kapija Zadovoljstva - Savjeti

1
Bogate su vitaminom C, bioflavonidima, gvožðem, kalijumom, folnom kiselinom i kalcijumom
Borovnicama protiv - starenja!
    Borovnica je izuzetno zdrava namirnica, veoma bogata antioksidansima koji èiste otrove iz naÅ¡eg organizma. 
 
1
Neobièan dodatak jelima koji je na dohvat ruke
Za dobar vid i zdrave kosti - praziluk!
    Neobièan dodatak jelima koji je na dohvat ruke, praziluk æe odlièno uticati i na vaÅ¡ vid, baÅ¡ kao i na vaÅ¡e kosti koje æe u njemu naæi odliènog saveznika. 
 
2
Preventiva
Hrana koja spreèava - srèani udar!
    OpÅ¡tepoznata èinjenica je da zdrava i ciljana može biti glavni adut u borbi protiv bolesti, pa tako i bolesti srca. Konzumiranje hrane bogate antioksidansima, poput voæa i povræa, smanjuje rizik od srèanog udara za èetvrtinu. 
 
1
Dvije dijete
Med za - brzo mršavljenje!
    Bez obzira na to da li želite da se brzo rijeÅ¡ite viÅ¡ka kilograma ili da oèistite organizam od nakupljenih toksina, med je namirnica koja æe vam pomoæi u borbi. 
 
3
Današnji slogan "Gradovi bez duvanskog dima"
Ugasite cigaretu - Dan bez duvanskog dima!
    Internacionalni dan bez duvanskog dima, 31. januar, ove godinoe obilježava se pod sloganom "Gradovi bez duvanskog dima". 
 
2
Nova studija pokazala
Kofein poboljšava - pamæenje!
    Kofein poboljÅ¡ava pamæenje, navodi se u studiji koja je po prvi put detaljno prouèavala povezanost kofeina i dugoroènog pamæenja. 
 
2
Boja ljubavi
Novu doèekajte - u crvenom!
    Za Novu godinu je obavezno imati neÅ¡to crveno.
Bez obzira na to da li ste sujevjerni ili ne, neka ova boja bude vaÅ¡ izbor za NovogodiÅ¡nju noæ, jer je u pitanju boja ljubavi!  
 
2
Bademi spadaju u najkorisnije orašaste voæke
Zamjenjuju slatkiše - hrane mozak!
    Bademi spadaju u najkorisnije oraÅ¡aste voæke. U njima se nalaze proteini i vlakna, kao i joÅ¡ devet bitnih sastojaka poput vitamina E i kalcijuma. 
 
2
Nova istraživanja struènjaka
Za manji holesterol - devet obroka dnevno!
    Struènjaci su èesto upozorovali da moramo jesti pet obroka na dan da oèuvamo zdravlje, ali prema novijim istraživanjima trebali bismo jesti èak devet obroka na dan. Takav naèin konzumacije hrane trebao bi pomoæi u snižavanju krvnog pritiska i holesterola, piÅ¡e TOI. 
 
2
Efikasna "trica"
Za hladne dane - topli napitci!
    Tri vrlo jednostavna ali ukusna topla napitka ugrijaæe vas tokom hladnih zimskih dana i vratiti vam energiju. 
 
1
Umjesto skupih kozmetièkih preparata
Ljepotu èuvaju - peršun i limun!
    Znate li da sa pjegicama i flekama na licu možete da se izborite i sami uz pomoæ obiènog perÅ¡una? Ove pojave na koži se pojavljaju na najisturenijim djelovima tijela zbog razlièitih spoljaÅ¡nih faktora, ali i zbog starenja, kada nepravilna pigmentacija kože postaje sve vidljivija.  
 
1
Neoèekivane stvari koje možete da uradite sa njom
Do ljepote - bananom!
    Kada jedete bananu ostavite malo sa strane i za uljepÅ¡avanje. Struènjaci navode da su banane odlièno sredstvo za vaÅ¡u njegu. 
 
0
Nutritivno bogata namirnica
Bundeva - idealna za vitkost i zdravlje oèiju!
    Bundeva je nekad bila bitan izvor hrane Indijancima, a danas se nalazi u mnogim vrhunskim jelima jer je ukusna i nutritivno bogata namirnica. 
 
0
Pije u svako doba godine
Devet problema rješava - èaj!
    Èaj se pije u svako doba godine za relaksaciju ili razne tegobe, ali možete ga koristiti i za zgodne kuæne tretmane poput farbanja kose ili umirenje kože od uboda i opekotina. 
 
0
Ishrana djece
Put do vitkosti - pet obroka dnevno!
    Istraživanja pokazuju da æe djeca koja imaju pet uravnoteženih obroka dnevno imati normalnu kilažu koju æe održavati bez problema. 
 
0
Nauènici preporuèuju njihovu konzumaciju dva do tri puta sedmièno
Brokoli - eliksir života!
    Redovna konzumacija brokolija èini ljude otpornijima na bolesti koje su vezane za starenje. 
 
2
Å ta jesti i piti na tropskim temperaturama
Najbolje je - jesti salate!
    U ljetnjim mjesecima, kada temperature èesto prelaze 35 stepeni, vrlo je važno voditi raèuna o ishrani i piæu, upozoravaju lekari.
Hrana treba da bude lagana, ne previÅ¡e bogata kalorijama i lako svarljiva.Preporuèuje se hrana bogata proteinima i ugljenim hidratima, bez previÅ¡e masnoæa. 
 
2
Od jagoda do rotkvica
Zdrava hrana sa- samo 10 kalorija!
    Zdrave namirnice imaju niskokaloriènu vrijednost Å¡to ih èini idealnim izborom za sve koji su na dijeti, a prednost im je Å¡to ih možete kombinovati sa raznim salatama. 
 
0
Podstièe oslobaðanje hormona sreæe i doprinosi osjeæanju bliskosti
Za dobar ten - dobar seks!
    Seks podstièe oslobaðanje hormona sreæe i doprinosi osjeæanju bliskosti, a poslije gadnog dana na poslu niÅ¡ta vam neæe tako brzo popraviti raspoloženje. 
 
1
Hit dijeta s limunom
Dnevno smanjujete - unos 1.000 kalorija!
    Ovom dijetom dnevno smanjujete unos 1.000 kalorija, a pri tom organizmu ne uskraæujete proteine. Liminska kiselina ubrzava metabolizam i djeluje kao blagi diuretik, pa pomaže izluèivanju uviÅ¡ne teènosti iz organizma.
 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|