Brze Cinjenice - Glas Gradjana PG

0
 
 
0
PRIG0V0R 
 
0
Reagovanja na napad gradonačelnika Podgorice na urednika i foto-reportera "Vijesti"
Događaj zahtijeva - da Mugoša ode!
    - Zloupotreba položaja i upotreba sile od strane dr Miomira Mugoše, pokazatelj je stanja u kojem vladaju zakoni sile i haosa.
- Ovaj događaj zahtijeva od nadležnih u državi da gradonačelnika smijene ili da ode - zaključuju Ervina Dabižinović & Ljubomirka Ljupka Kovačević reagovanje na sinoćnji napad gradonačelnika Podgorice na urednika i foto-reportera "Vijesti".
Njihovo reagovanje prenosimo integrallno:
 
 
0
Slika dana
Mugi smije da nas bije, sigurno!
 
 
2
Pismo od Zeljka iz Zelenike
Zašto da svi plaćamo ?
Gospodine Vujanovicu ZASTO DA MI PLACAMO KRAVE UKRADENE U KONAVLIMA KAD SVI ZNAMO KO IH JE POKRAO I KO JE UKRAO OPREMU ZA MLJEKARU IZ GRUDE KOD DUBROVNIKA,.DALI BI TREBALO TO ISPITATI I TE LJUDE OSUDITI A NE CITAVU VOJSKU KOJU STE VI KUKAVICKI PODRZAVALI IZ FOTELJA U PODGORICI.kO SU VOZACI AGROKOMBINATA KOJI SU KRALI SA RATISTA I ZA KOGA.AKO IMATE SMJELOSTI DA POSALJETE POLICIJU PO MLJEKARA U CG I DA ISPITATE KO JE OD VLASNIKA BIO NA RATISTU I U KAKVOM SVOJSTVU I DALI SU CLANO9VI DPSa. 
 
1
Pismo iz Trsta: Ivan Banović -
Prekinite, sram vas bilo!!
    *Mi smo drukčiji. Nijesmo od onih koji na Kosovu vide nova Sarajeva, Dub-rovnike, Vukovare
      *Više nećemo da molimo "samo da rata ne bude", sad vam naredjujemo -nema rata!
    *Nećemo da budemo tvoji robovi, hoćemo da živimo (zamislite) kao normalan Italijan, Francuz, Njemac... (zamislite) mi samo tražimo da učimo, studiramo, pišemo, stvaramo,mijenjamo, unapredjujemo i iznad svega da volimo i da budemo voljeni 
 

Pismo:
Vaše ime ili mail:*
Mjesto: