0
Reagovanja na napad gradonaèelnika Podgorice na urednika i foto-reportera "Vijesti"
Dogaðaj zahtijeva - da Mugoša ode!

    - Zloupotreba položaja i upotreba sile od strane dr Miomira MugoÅ¡e, pokazatelj je stanja u kojem vladaju zakoni sile i haosa.
- Ovaj dogaðaj zahtijeva od nadležnih u državi da gradonaèelnika smijene ili da ode - zakljuèuju Ervina Dabižinoviæ & Ljubomirka Ljupka Kovaèeviæ reagovanje na sinoænji napad gradonaèelnika Podgorice na urednika i foto-reportera "Vijesti".
Njihovo reagovanje prenosimo integrallno:


" kome zakon leže u topuzu tragovi mu smrde neèovjeèstvom"


Sinoæ je u Podgorici gradonaèelnik Mugoša pokazao zakon kojeg sprovodi i podržava. Nije jedini koji ga zagovara i koristi.
Slika sa ulice Podgorice odvija se svakodnevno, nekada ovako brutalno jasno nekada suptilnije, perfidnije od fotelja i salona, partijskih prostorija, javnih ustanova. Primjer pokazuje da smo propustili da reaguje sistem, da reaguje javno mjenje. Ali pokazuje da politika koja ometa i zloupotrebljava institucije organa reda ugrožava graðane i graðanke, ima još jedan maè, ugrožava i njih same tako da æe sada sve više biti funkcionera koji æe se obraèunavati i braniti sami.
Zloupotreba položaja i upotreba sile od strane dr Miomira Mugoše, pokazatelj je stanja u kojem vladaju zakoni sile i haosa.
Ovaj dogaðaj zahtijeva od nadležnih u državi da gradonaèelnika smijene ili da ode.




Ervina Dabižinoviæ & Ljubomirka Ljupka Kovaèeviæ

Posjeta : 3968