e - dopisnik

1
Radio Cetinje
Ubijeno više osoba!
    U pucnjavi koja se desila danas na Cetinju ima više mrtvih osoba, a među njima i djece, saznaje Radio Cetinje. Do pucnjave u naselju Medovina je došlo, kada je osoba, čiji identitet još uvijek nije saopšten, iz vatrenog oružja počela da puca. 
 
1
Krivična prijava protiv U.K. (43) iz Bara zbog zloupotrebe položaja u privrednom poslovanju
Mimo pravila - prodao 119 brodskih kontejnera!
    Službenici Uprave policije su u Baru, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeli krivičnu prijavu protiv U.K. (43) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju. 
 
1
Protiv M.R (48) i A.R. (21) podnijete krivične prijave
Strancu prodali - tuđe zemljište!
    Službenici Uprave policije su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju podnijeli krivičnu prijavu protiv M.R (48) i A.R. (21), oboje iz Ulcinja zbog sumnje da su izvršili krivična djela falsifikovanje isprave i prevara. 
 
1
Policija u Herceg Novom lišila slbde L.R.(19)
Osumnjičen za - iazazivanje 10 požara!
    Službenici Uprave policije u Herceg Novom, preduzimajući intenzivne aktivnosti na rasvijetljavanju više slučajeva izazivanja požara na teritoriji ovog grada, identifikovali su osobu koja je podmetnula 10 požara.
Zbog sumnje da je izvršio 10 krivičnih djela iazazivanje opšte opasnosti hercegnovska policija je lišila slobode L.R. (19) iz Herceg Novog. 
 
0
U Nikšiću uhapšena jedna osoba
Otkrivena parcela - sa zasadom marihuane!
    Službenici Uprave policije su u Nikšiću, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli parcelu sa zasadom marihuane. Jedan osoba je lišena slobode.
Nikšićka policija je, juče, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres kuće i drugih prostorije koje koristi Z.G. (53) iz Nikšića. 
 
2
Opštinski odbor DPS Nikšić
Kovačević mora da ode!
    - Zbog sramnih narativa i sramotnog djelovanja, je jasno da nikakvog društvenog pomirenja neće biti, dok god Kovačević ne ode sa funkcije kojoj nije dorastao i koje nije dostojan - zaključuje Opštinski odbor DPS Nikšić. 
 
0
Poslije tuče više osoba ispred ugostiteljskog objekta u Nikšiću
Nožem ubo dvojicu!
    Službenici Uprave policije u Nikšiću su u kratkom roku riješili krivično djelo teško ubistvo u pokušaju koje je sinoć izvšeno na štetu dvije osobe. Zbog sumnje da je izvršio ovo krivično djelo slobode je lišen M.S. (17) iz Nikšića.
Sinoć oko 21, ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo je do fizičkog obračuna između više osoba, kojom prilikom su J.M. (19) i N.M. (18) zadobili povrede od uboda noža. 
 
1
Novi sramni incident, ili slučajnost, u Nikšiću
Pocijepan krstaš-barjak?!
Pocijepan je krstaš-barjak, koji je u julu prošle godine postavljen, pored zastave Crne Gore i opštine Nikšić, ispred zgrade Skupštine Opštine postavljen.
   Čitaoci "Antene M" koji su poslali fotografiju s pravom se pitaju da li je krstaš pocijepan uslijed vremenskih neprilika ili je novi sramni incident onih koji su urinirali na spomenik Ljubu Ćupiću. 
 
0
Rekli su - predsjednik SO Budva Marko Carević za banjalučku televiziju "BN"
Boka je srpska - kao Kosovo!
    - Poziv svim građanima Republike Srpske da dođu u Crnu Goru. Mi smo, pogotovo kao Boka Kotorska, srpska zemlja kao što je Kosovo. To je dominantno srpski narod, mi smo se 1918. ujedinii sa Srbijom. I svako ko ne doazi na crnogorsko primorje radi i protiv interesa srpskog naroda - zaključio je predsjednik SO Budva Marko Carević u izjavi za banjalučku televiziju "BN". 
 
0
Cetinje jedinstven primjer - i po najvećem nevremenu šetali za Ukrajinu
Pred zgradom bivšeg Ruskoga poslanstva - puštena ukrajinska himna!
    Trideset šestoga dana rata u Ukrajini građani i građanke Cetinja su ponovnim okupljanjem dali podršku herojskom ukrajinskom narodu u borbi za slobodu. Današnje glavna poruka s transparenata bila je: "Putin's Russia - Heart of Darkness". 
 
0
Arhitektica iz Nikšića već tri sezone vozi brdsko-brzinske trke
Vozi u štiklama - gas joj "izduvni ventil"!
    - Tu vrstu adrenalina nisam pronašla nigdje, osim u trkama. Za mene je upravo vožnja i sami taj sport ono što mi bistri misli, izmjedri neku ideju. Definitivno, feminizam nije u tome mogu li da cijepam drva, vozim trke, bavim se tipično muškim poslovima. i muškarac može da usisava, nije to problem. Poenta je da budemo jednaki u svim vrijednostima jednog sistema i života uopšte.
Tako neobičan spoj arhitekture i brze vožnje objašnjava Anđela Knežević, koja već tri sezone , a kad god ima neku životnu dilemu, papučica za gas joj je izduvni ventil.
 
 
0
Hipotekarna banka, umjesto osmomartovskih poklona za zaposlene
Pet hiljada za - spomenik princezi Kseniji!
    Umjesto individualnih osmomartovskih poklona za zaposlene, Hipotekarna banka odlučila je da donira 5.000 eura za postavljanje spomenika princezi Kseniji na Cetinju. 
 
0
Evakuisani zapošljeni u Luci Bar
Policija provjerava - dojavu o bombi!
    Policija provjerava da li je u Luci Bar postavljena eksplozivna naprava, nakon što je redakcija Radio Bara dobila anonimnu prijavu - nezvanično je saopšteno Portalu RTCG iz policije.  
 
0
Akcija „Petarda“ u Nikšiću
Našli mu pušku - vatromete i petarde!
    Službenici nikšićke policije, postupajući na osnovu naredbe sudije za istragu, a u sklopu akcije „Petarda“, izvršili pretres stana u kojem je pronađena veća količina petardi, vatrometa i jedna poluautomatska puška.
Pretresom je pronađeno i oduzeto 5.991 komad petardi različitih vrsta, 38 vatrometa i jedna poluautomatska puška marke „Crvena Zastava“ u ilegalnom posjedu. 
 
2
Jutros u 9,40 Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju registrovao sllabiji zemljotres blizu Nikšića
"Zadrmalo" kod - Grebice!
    Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju jutros u 9,40 registrovao zemljotres manje jačine sa epicentrom na dva kilometra sjeverozapadno od Grebice. Jačina ovog zemljotresa u hipocentru (žarištu) iznosila je 2.3 jedinice Rihterove skale, što odgovara epicentralnom intenzitetu od IV stepena Merkalijeve skale (MCS). Žarište ovog zemljotresa locirano je na dubini od osam kilometara. Ovaj zemljotres nije mogao izazvati materijalne štete u epicentralnom području.  
 
1
Mojkovac revoltiran provokacijama na nacionalnoj osnovi
Nadležni da sankcionišu - povredu državnih simbola!
    - Mojkovac je revoltiran ovakvim postupanjem onih koji za cilj imaju samo provokacije na nacionalnoj osnovi, a nikako humanost na djelu. Podsjećamo ih da je ovo država Crna Gora čija će obilježja morati da poštuju, a nadležne institucije pozivamo da pod hitno sankcionišu organizatore za povredu državnih simbola - apeluje Opštinski odbor DPS Mojkovac. 
 
1
Opštinski odbor DPS Nikšić
Kovačevićev nacionalizam - za prezir!
    - Vjerujemo da će državni organi kazniti nedostojnog predsjednika Opštine u skladu sa članom 21. Zakona o državnim simbolima, a da će ga građani Nikšića zbog propagiranja nacionalizma i ekstremizma kazniti dubokim prezirom - zakjučuje saopštenje Opštinski odbor DPS Nikšić.  
 
0
Kandidatkinja za odbornicu Liberalne partije na Cetinju Mirna Nikčević o GP URA
Hrabri da se kandiduju - ne smiju da prošetaju!
    -U državotvornom Cetinju, kolijevci crnogorske državnosti, misli, nacionalne svijesti i časti, sada se pita samozvana “žena četnik” kojoj je legitimitet dala takozvana Građanska partija, URA. Ta petokolonaška pošast dala je krila četništvu i klerofašizmu, prevarila je najiskrenije suvereniste i patriote, pa sada samopotvrđeni četnički kadar vedri i oblači nad prijestonicom Crne Gore. Sada svi vide da su oni izabrali da pucaju u Cetinje, u iste te Crnogorce i Crnogorke, da bi instalirali popa Srpske crkve na tron Svetog Petra Cetinjskog – poručila je kandidatkinja za odbornicu Liberalne partije na Cetinju Mirna Nikčević. 
 
1
Izložba fotografija povodom Dana Prijestonice
Na fotosima - ponos i izdaja!
    „Cetinje pamti i ponos i izdaju“ - naziv je izožbe fotografija koju povodom Dana Prijestonice sjutra od 12 na cetinjskom Dvorskom trgu organizuje NVO "Montenegro International". 
 
0
Odbor DPS Prijestonice
Nakon izdaje - URA bez potpisa!
    -Učestali populistički nastupi predstavnika cetinjske URA, predstavljaju samo nespretan pokušaj popravljanja izdajničkog imidža koji su nepovratno stekli u Prijestonici. Loša im je procjena ako smatraju da će se intenzivnim napadima na DPS i njenog predsjednika nekako povratiti sa dalekih margina političkog života Cetinja - ocjenjuje DPS Prijestonice. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|