e - dopisnik

0
Razbojništvo u hercegnovskom kazinu riješeno za 40 minuta
Uz prijetnju nožem - oteo novac!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Herceg Novi jutros, za oko 40 minuta nakon izvršenja krivičnog djela razbojništvo, identifikovali su, pronašli i lišili slobode D.V. (37), osumnjičenog da je počinio ovo krivično djelo.
 
 
0
Službenici CB Budva podnijeli krivičnu prijavu protiv V.M. (56) iz ovg grada
Prinudio sugrađane - na tuču!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbijednosti Budva, postupajući na osnovu snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, identifikovali su sva lica na snimku i nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv jednog od njih zbog sumnje da je počinio krivično djelo prinuda.  
 
0
U nastavku policijske akcije „Knjižica“, krivična prijava protiv G.P. (47) iz Budve
Inspekciji pokazao - lažne sanitarne!
    Službenici Uprave policije – Sektora kriminalističke policije su juče, u nastavku akcije „Knjižica“, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru podijeli krivičnu prijavu protiv G.P. (47) iz Budve zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave.  
 
2
Policijske akcije u Beranama i Nikšiću
Oduzeto oružje - i cigarete!
    Službenici Uprave policije su, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, na teritoriji Nikšića i Berana pronašli i oduzeli veću količinu cigareta bez akciznih markica. 
 
2
Službenici OB Danilovgrad kontrolisali vozilo kojim je upravljao M.V. (39) iz Andrijevice i stan njegovog srodnika B.R.
Otkrili oružje i municiju!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kontrolom vozila i pretresom na jednoj lokaciji pronašli su i oduzeli oružje i municiju. Osumnjičeni za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija je lišen slobode.  
 
2
Razbojništvo u Meljinama
Pokrao žene - prijeteći mačetom!
    Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi su rasvijetlili kriivčno djelo razbojništvo počinjeno na štetu dvije ženske osobe i tom prilikom lišili slobode Z.M. (34) iz Herceg Novog. Z.M. je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 14. februara, u mjestu Meljine, prišao oštećenima, maskiran, noseći u ruci veće sječivo – mačetu.  
 
2
Policijske akcije na Cetinju i u Baru
Oduzeto oružje, municija i pancir!
    Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su juče, postupajući na osnovu operativnih informacija, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.T. (39) iz Cetinja. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli: pušku marke „Eskort”, pušku marke „Stoeger”, pištolj marke „XC 357” sa 2 okvira, pištolj marke „Glock” sa 2 okvira, nišan za lovačku pušku, 76 komada pištoljske municije i 78 komada puščane municije.  
 
1
Danilovgradska policija lišila slobode I.S.(28)
Ubola ga - nožem u grudi!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su istog dana kada je i počinjeno rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju. Osumnjiučeni je identifikovan, lociran i lišen slobode.  
 
1
Policija na Cetinju pretresla stan bezbjednosno interesantnog R.R. (34)
Oduzeli oružje - drogu i mobilne!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, u sadejstvu sa Posebnom jedinicom policije, preduzimajući aktivnosti usmjerene na pronalazak oružja i drugih nedozvoljenih predmeta u posjedu građana, sa akcentom na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica, a postupajući shodno operativnim saznanjima, izvršili su pretrese dva stana i drugih prostorija u Cetinju tokom kojih su pronašli i oduzeli veću količinu vatrenog oružja i municije, kao i drogu i sredstva komunikacije. 
 
1
Najavljeni koncert za kraj jubilarnog 50. Praznika mimoze
Novljani (ne)žele Cecu!
    -Nepoštovanje i nepoznavanje sopstvene tradicije i njenih vrijednosti od strane pojedinaca uključenih u organizaciju ovog jubilarnog 50-tog festivala dovelo je do toga da jednu lokalnu feštu od međunarodnog značaja za sve nas, koja bi trebalo da bude jedan od glavnih brendova turističke punude Herceg Novog, pretvaraju u svojevrsno kulturološko i muzičko nasilje - napisali su autori peticije peticiju “Mimoza DA, Ceca NE” koji se protive dolasku folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović. 
 
1
Službenici CB Budva rasvijetlili podmetanje požara
Uhvaćen osumnjičeni - za paljenje vozila!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Budva, preduzimajući intenzivne mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili su danas podmetanje požara na vozilu istog dana kada se i dogodilo i tom prilikom lišili slobode osumnjičenog za krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari. 
 
1
Službenici CB Bar lišili slobode P.J. (47) i podnijeli prijave protiv V.F. (41) i D.M. (65)
Oduzeli tri pištolja i municiju!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su, preduzimajući aktivnosti u cilju sprječavanja šenlučenja odnosno upotrebe oružja na proslavama, kod tri osobe pronašli tri komada oružja i municiju. Protiv dvije podnijete su prekršajne prijave dok je jednaosoba lišena slobode zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
 
 
0
potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja u kolašinskoj fabrici "Lipovo"
Sve što je vrijeđelo - prenijeto "Atlas banci"!
    - Vlasnik fabrike „Lipovo“, koji je očigledno bio loš domaćin, prekinuo je proizvodnju, ostao dužan radnicima plate i doprinose i utekao. Prije uvođenja stečaja, ugovorom o prenosu svojine, sve što je vrijeđelo u ovoj fabrici prenio je na "Atlas banku". Vlada mora pokrenuti pravne radnje i tu opremu vratiti u stečajnu masu, kako bi realizovali obaveze prema povjeriocima, a to su, prije svega radnici, i država. Nakon toga tražićemo dalja rješenja, kazao je danas u Kolašinu potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović prilikom obilaska fabrike "Lipovo". 
 
0
Prevrnu se brodić na Skadarskom jezeru
Žena se utopila - traga se za ostalima!
    Jedna žena se utopila, dok se za još tri osobe traga, nakon što se brodić u kome je bilo devet osoba, prevrnuo danas blizu manastira Vranjina, na ušću Morače u Skadarsko jezero, potvrđeno je Portalu RTCG iz OKC Uprave policije. Spašeno je pet osoba.  
 
3
Protiiv V.M. (53) iz Mojkovca krivična prijava za nedozvoljenu trgovinu
Oduzeli mu - 190 šteka cigareta!
    Policijski službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta podnijeli su krivičnu prijavu protiiv V.M. (53) iz Mojkovca zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina. Policijski službenici su, postupoajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih objekata čiji je vlasnik D.Lj.  
 
3
Krivične prijave za zloupotreba službenog položaja protiv Ž.S. (54) iz Bara i M.F. (46) iz Gusinja
"Dala" ljekove - izmišljenim pacijentima!
    Policijski službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru protiv Ž.S. (54) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo zloupotreba službenog položaja u vezi sa krivičnim djelom falsifikovanje službene isprave. 
 
2
Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Nikšić lišili slobode M.Ć.
Oduzeli mu arsenal - oružja i municije!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Nikšić su danas, preduzimajući mjere i radnje na pronalasku oružja u ilegalnom posjedu građana, izvršili pretres na dvije lokacije u Nikšiću kojom prilikom su pronašli i oduzeli veću količinu oružja i municije u ilegalnom posjedu. Osumnjičeni je lišen slobode.  
 
2
Službenici Odsjeka za suzbijenje privrednog kriminaliteta lišili slobode S.G. (21) iz Podgorice
Osumnjičeni za prevaru - SO Bar!
    Službenici Uprave policije – Odsjeka za suzbijenje privrednog kriminaliteta, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili su slobode S.G. (21) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo prevara na štetu Skupštine Opštine Bar. 
 
2
Službenici CB Bar podnijela krivičnu prijavu protiv D.J. (26)
Osumnjičen za - paljenje vozila!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su, nakon preduzetih operativnih aktivnosti i izvršenih vještačenja, identifikovali osobu osumnjičenu da je početkom novembra 2018. godine zapalilo vozilo u Baru. Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv D.J. (26) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.  
 
2
Nikšićka policija lišila slobode M.Z. (19) osumnjičenog za ubistvo u pokušaju
Upucani rekao - da se sam ranio!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Nikšić rasvijetlili su ubistvo u pokušaju počinjeno krajem decembra prošle godine, koje je od oštećenog U.Đ. (25) iz Nikšića bilo prijavljeno kao samoranjavanje, i identifikovali i lišili slobode lice osumnjičeno za ovo krivično djelo, M.Z. (19) iz Nikšića. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|