e - dopisnik

1
Danilovgradska policija lišila slobode I.S.(28)
Ubola ga - nožem u grudi!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su istog dana kada je i počinjeno rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju. Osumnjiučeni je identifikovan, lociran i lišen slobode.  
 
1
Policija na Cetinju pretresla stan bezbjednosno interesantnog R.R. (34)
Oduzeli oružje - drogu i mobilne!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, u sadejstvu sa Posebnom jedinicom policije, preduzimajući aktivnosti usmjerene na pronalazak oružja i drugih nedozvoljenih predmeta u posjedu građana, sa akcentom na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica, a postupajući shodno operativnim saznanjima, izvršili su pretrese dva stana i drugih prostorija u Cetinju tokom kojih su pronašli i oduzeli veću količinu vatrenog oružja i municije, kao i drogu i sredstva komunikacije. 
 
1
Najavljeni koncert za kraj jubilarnog 50. Praznika mimoze
Novljani (ne)žele Cecu!
    -Nepoštovanje i nepoznavanje sopstvene tradicije i njenih vrijednosti od strane pojedinaca uključenih u organizaciju ovog jubilarnog 50-tog festivala dovelo je do toga da jednu lokalnu feštu od međunarodnog značaja za sve nas, koja bi trebalo da bude jedan od glavnih brendova turističke punude Herceg Novog, pretvaraju u svojevrsno kulturološko i muzičko nasilje - napisali su autori peticije peticiju “Mimoza DA, Ceca NE” koji se protive dolasku folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović. 
 
1
Službenici CB Budva rasvijetlili podmetanje požara
Uhvaćen osumnjičeni - za paljenje vozila!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Budva, preduzimajući intenzivne mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili su danas podmetanje požara na vozilu istog dana kada se i dogodilo i tom prilikom lišili slobode osumnjičenog za krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari. 
 
1
Službenici CB Bar lišili slobode P.J. (47) i podnijeli prijave protiv V.F. (41) i D.M. (65)
Oduzeli tri pištolja i municiju!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su, preduzimajući aktivnosti u cilju sprječavanja šenlučenja odnosno upotrebe oružja na proslavama, kod tri osobe pronašli tri komada oružja i municiju. Protiv dvije podnijete su prekršajne prijave dok je jednaosoba lišena slobode zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
 
 
0
potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja u kolašinskoj fabrici "Lipovo"
Sve što je vrijeđelo - prenijeto "Atlas banci"!
    - Vlasnik fabrike „Lipovo“, koji je očigledno bio loš domaćin, prekinuo je proizvodnju, ostao dužan radnicima plate i doprinose i utekao. Prije uvođenja stečaja, ugovorom o prenosu svojine, sve što je vrijeđelo u ovoj fabrici prenio je na "Atlas banku". Vlada mora pokrenuti pravne radnje i tu opremu vratiti u stečajnu masu, kako bi realizovali obaveze prema povjeriocima, a to su, prije svega radnici, i država. Nakon toga tražićemo dalja rješenja, kazao je danas u Kolašinu potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović prilikom obilaska fabrike "Lipovo". 
 
0
Prevrnu se brodić na Skadarskom jezeru
Žena se utopila - traga se za ostalima!
    Jedna žena se utopila, dok se za još tri osobe traga, nakon što se brodić u kome je bilo devet osoba, prevrnuo danas blizu manastira Vranjina, na ušću Morače u Skadarsko jezero, potvrđeno je Portalu RTCG iz OKC Uprave policije. Spašeno je pet osoba.  
 
3
Protiiv V.M. (53) iz Mojkovca krivična prijava za nedozvoljenu trgovinu
Oduzeli mu - 190 šteka cigareta!
    Policijski službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta podnijeli su krivičnu prijavu protiiv V.M. (53) iz Mojkovca zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina. Policijski službenici su, postupoajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih objekata čiji je vlasnik D.Lj.  
 
3
Krivične prijave za zloupotreba službenog položaja protiv Ž.S. (54) iz Bara i M.F. (46) iz Gusinja
"Dala" ljekove - izmišljenim pacijentima!
    Policijski službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru protiv Ž.S. (54) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo zloupotreba službenog položaja u vezi sa krivičnim djelom falsifikovanje službene isprave. 
 
2
Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Nikšić lišili slobode M.Ć.
Oduzeli mu arsenal - oružja i municije!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Nikšić su danas, preduzimajući mjere i radnje na pronalasku oružja u ilegalnom posjedu građana, izvršili pretres na dvije lokacije u Nikšiću kojom prilikom su pronašli i oduzeli veću količinu oružja i municije u ilegalnom posjedu. Osumnjičeni je lišen slobode.  
 
2
Službenici Odsjeka za suzbijenje privrednog kriminaliteta lišili slobode S.G. (21) iz Podgorice
Osumnjičeni za prevaru - SO Bar!
    Službenici Uprave policije – Odsjeka za suzbijenje privrednog kriminaliteta, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili su slobode S.G. (21) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo prevara na štetu Skupštine Opštine Bar. 
 
2
Službenici CB Bar podnijela krivičnu prijavu protiv D.J. (26)
Osumnjičen za - paljenje vozila!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su, nakon preduzetih operativnih aktivnosti i izvršenih vještačenja, identifikovali osobu osumnjičenu da je početkom novembra 2018. godine zapalilo vozilo u Baru. Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv D.J. (26) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.  
 
2
Nikšićka policija lišila slobode M.Z. (19) osumnjičenog za ubistvo u pokušaju
Upucani rekao - da se sam ranio!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Nikšić rasvijetlili su ubistvo u pokušaju počinjeno krajem decembra prošle godine, koje je od oštećenog U.Đ. (25) iz Nikšića bilo prijavljeno kao samoranjavanje, i identifikovali i lišili slobode lice osumnjičeno za ovo krivično djelo, M.Z. (19) iz Nikšića. 
 
2
Akcija olicije u Beranama
Oduzeli oružje, eksploziv - masku i drogu!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Berane su danas, preduzimajući aktivnosti u cilju pronalaska vatrenog oružja u ilegalnom posjedu i opojnih droga kod bezbjednosno interesantnih lica, izvršili pretrese kojom prilikom su pronašli i oduzeli oružje, eksploziv, silikonsku masku, municiju, marihuanu i druge predmete.  
 
2
Nikšićanin S.L. (23) lišen slobode zbog pokušaja ubistva
Ispalio na policajca - više hitaca!
    Službenici Uprave policije - Centra bezbjednosti Nikšić su u kratkom roku identifikovali i lišili slobode osumnjičenog da je sinoć ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu policijskog službenika R.M. Nakon petnaestak minuta od kad se događaj desio, slobode je lišen S.L. (23) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da je na štetu policijskog službenika počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
 
 
2
Ulcinjska policija lišila slobode turskog državljanina nastanjenog u Baru
Osumnjičen za - krijumčarenje ljudi!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.  
 
2
Akcije policijskih službenika na Cetinju i u Baru
Baraninu našli - i granatu!
    Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje pronašli su i oduzeli tri komada vatrenog oružja, municiju, startni pištolj i improvizovani uređaj za ispaljivanje municije 
 
2
Državljanin Republike Srbije M.Š. (54) iz Paraćina lišen slobode na graničnom prelazu Sukobin – Murićani
Pronašli mu - 18 kg skanka!
    Službenici Uprave policije i Uprave carina su jutros, u saradnji sa službenicima granične policije Albanije, na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u vozilu otkrili preko 18 kilograma skanka.
 
 
2
Na graničnom prelazu Ilino brdo lišen slobode M.S. (35) iz Bosne i Hercegovine
U kolima - "bunkeri" puni cigara!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja granične bezbjednosti Nikšić i službenici Uprave carina – Carinske ispostave Ilino brdo juče su na izlazu iz Crne Gore kontrolom vozila pronašli i oduzeli 2145 paklica cigareta bez akciznih markica. Policijski službenici su lišili slobode osobu osumnjičenu za krivično djelo nedozvoljena trgovina. 
 
1
Humani i požrtvovani službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje
Spasili davljenika - iz korita rijeke!
    Službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje brzom i efikasnom reakcijom sinoć su spasili čovjeka koji je upao u rijeku.
 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10| |11| |12| |13| |14|