e - dopisnik

1
Rožajac N.K.(40) lišen slobode
Krijumčario - tražioce azila!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Rožaje lišili su slobode N.K. (40) iz Rožaja, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice ikrijumčarenje ljudi. 
 
0
Policija u Beranama rasvijetlila razbojništvo istog dana kada je i počinjeno
Ušao da se "kladi" - maskiran!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Berane, preduzimajući intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju razbojništva koje se dogodilo juče oko 09,10 u kratkom roku identifikovali su i lišili slobode osumnjičenu osobu.  
 
1
Na magistralnom putu Sukobin – Ulcinj, u mjestu Vladimir
Motociklisti oduzeli - 4,5 kg marihuane!
    Službenici Uprave policije – Odsjeka za brobu protiv droge i Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge na terirtoriji Opštine Ulcinj, pronašli i oduzeli oko 4,5 kg marihuane i tom prilikom lišili slobode dva lica.  
 
1
Barani Z.B. (43) i Z.Ć. (58) lišenii slobode
Našli im - 500 šteka i dvije puške!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja sive ekonomije, pronašli i oduzeli oko 500 šteka cigareta bez akciznih markica. Dva lica su lišena slobode zbog sumnje da su počinila krivično djelo krijumčarenje, dok je jedno od ova dva lica osumnjičeno i za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
0
Barska policija podnijela krivičnu prijavu protiv L.M. (16) iz Podgorice
Slomio mu - jagodičnu kost!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su, preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju događaja u kojem je jedan maloljetnik zadobio teške tjelesne povrede, podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv L.M. (16) iz Podgorice zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda. 
 
0
U Beranama i Ulcinju
Policija zaplijenila - heroin i skank!
    Službenici Uprave policije, preduzimajući operativne aktivnosti u cilju otkrivanja i suzbijanja krijumčarenja narkotika, na teritoriji Berana i Ulcinja zaplijenili su veću količinu heroina i skanka. Jedno lice je u lišeno slobode zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 
 
0
Potpisan ugovor o izgradnji pješačkog mosta preko magistralnog puta Podgorica - Bijelo Polje
Mojkovčani dobijaju - pasarelu!
Pješački most biće dug skoro 63 metra, širok sedam metara i čitavom svojom dužinom ima pravolinijsku trasu. Na kraju mosta planirana je silazna spiralna rampa širine pet metara.
Realizacija ovog projekta omogućiće vezu sportsko-rekreativne zone grada sa gradskim centrom, a ujedno će doprinijeti većoj bezbjednosti učesnika u saobraćaju - saopštila je Vlada Crne Gore je sa podgoričkim d.o.o. “Fidija” ugovor o izgradnji pješačkog mosta - pasarele preko magistralnog puta Podgorica - Bijelo Polje, u opštini Mojkovac. 
 
2
Policija u Šavniku rasvijetlila tešku krađu
Pokrao stvari - vrijedne 30 000!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Šavnik, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili su krivično djelo teška krađa i krivično djelo šumska krađa. Tri osobe su procesuirane zbog sumnje da su počinile navedena krivična djela.  
 
2
Bjelopoljac priveden nadležnom sudu uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka
Vozio sa - tri promila alkohola!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bijelo Polje su vršeći redovne saobraćajne kontrole zatekli vozača kako upravlja vozilom pod djestvom alkohola. On je lišen slobode i priveden nadležnom sudu uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.  
 
2
Krivična prijava protiv V.A. (20) iz Berana
Pronašli mu - automatsku pušku!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Berane, preduzimajući aktivnosti u cilju pronalaska vatrenog oružja u ilegalnom posjedu, pretresom lica i vozila pronašli su i oduzeli automatsku pušku. Protiv osumnjičenog je podnijeta krivična prijava.  
 
2
Policija u Budvi rasvijetlila ubistvo u pokušaju počinjeno prije šest dana
Osumnjičeni pucao - još bježi!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Budva su, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju koje je počinjeno na štetu R.M. prije šest dana i tom prilikom su podnijeli krivičnu prijavu protiv G.L. (40) iz Budve.
 
 
2
Policija lišila slobode četiri bezbjednosno interesantne osobe i pripadnika organizovane kriminalne grupe iz Bara
Nasilnike prijavili - građani!
    Službenici Uprave policije – Interventne jedinice Centra bezbjednosti Bar su juče lišili slobode četiri bezbjednosno interesantne osobe i pripadnika jedne organizovane kriminalne grupe sa teritoriji Opštine Bar zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje. 
 
2
Policijski službenici Ulcinja lišili slobode H.K. iz ovog grada
Albanku silovao - u apartmanu?!
    Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj lišili su slobode H.K. iz Ulcinja, zbog sumnje da je, na štetu punoljetne državljanke Albanije koja je radno boravila u Ulcinju, počinio krivično djelo silovanje.
 
 
1
Policija rasvijetlila tešku krađu počinjenu na Cetinju prije više od dvije i po godine
Stan poharao - bezbjednosno interesantni!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su državnom tužiocu u ODT u Cetinju podnijeli krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog V.T. (36) iz Cetinja, zbog osnovane sumnje da je u julu 2016. počinio krivično djelo teška krađa u kojem je otuđio stvari veće vrijednosti. 
 
1
Poslije pronalaska beživotnog tijela R.B. (61) pored puta, u selu Redice
Za ubistvo - osumnjičena braća!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Podgorica i Sektora kriminalističke policije, u kratkom roku rasvijetlili su krivično djelo ubistvo izvršeno na štetu R.B. i identifikovali i lišili slobode braću M.B. (62) iz Podgorice i M.B. (52) iz Kolašina. 
 
1
U Nikšiću presječen lanac ulične prodaje droge
Šestoro pritvoreno - zbog kokaina i heroina!
    Službenici Uprave policije – Odsjeka za borbu protiv droge su, u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Nikšić, presjekli lanac tzv. ulične prodaje droge – kokaina i heroina i lišili slobode šest osoba.
Policijski službenici su naime juče lišili slobode V.K. (27), L.B. (26), B.J. (40), A.B. (34), J.K. (32) i O.M (33) iz Nikšića, zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
1
Krivična prijava protiv M.B. (62) iz Bijelog Polja
Oduzeto oružje - u ilegalnom posjedu!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bijelo Polje su danas, postupajući na osnovu operativnih informacija, pretresom pronašli i oduzeli pušku i dva pištolja. Protiv osumnjičenog je podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
1
Nikšićka policija identifikovala četiri osobe osumnjičene za nasilničko ponašanje
Maskirani tukli - drvenim palicama!
    Službenici Uprave policije – CB Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, identifikovali osobe osumnjičene za krivično djelo nasilničko ponašanje od kojih je jedna lišena slobode dok je protiv tri podnijeta krivična prijava. 
 
1
Na Graničnom prelazu Debeli Brijeg
Oduzeli oko - 11 kilograma marihuane!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi, u saradnji sa službenicima Uprave carina – Carinske ispostave Debeli Brijeg na Graničnom prelazu Debeli Brijeg kontrolom vozila pronašli su i oduzeli oko 11 kilograma marihuane. Osumnjičeni je lišen slobode.  
 
1
Na granici sa Albanijom presječen još jedan lanac krijumčarenja narkotika
Zaplijenjeno - 84 kg marihunae!
    Graničari su na granici sa Albanijom presjekli još jedan lanac krijumčarenja narkotika iz te Republike u Crnu Goru i tom prilikom zaplijenili oko 84 kilograma maruhuane, saopšteno je iz Uprave policije. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10| |11| |12| |13| |14|