e - dopisnik

0
Policija u četiri grada oduzela oružje, municiju i drogu i rasvijetlila imovinske delikte i falsifikovanje isprave
Ulcinjanin maltretirao - porodicu!
    Službenici OB Ulcinj, postupajući po prijavi T.R. (41) iz Ulcinja, lišili su slobode J.R. (46) iz Ulcinja, zbog sumnnje da je počinio krivično djelo nasilije u porodici ili porodičnoj zajednici, koje je , sumnja se, počinio na štetu svoje supruge T.R. i njihove djece. Kriminalistiičkom obradom došlo se do sumnje da J.P. posjeduje oružje u legalnom i ilegalnom posjedu. 
 
0
Policija lišila slobode po jednu osobu sa Cetinja, iz Podgorice i Danilovgrada
Cetinjanin pomogao - poslije pokušaja ubistva!
    Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, postupajući na osnovu operativnih informacija, a u koordinaciji sa državnim tužiocem Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, lišili su slobode M.Đ. (22) iz Cetinja, koji se potraživao zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.  
 
3
Na Državnom prvenstvu Bosne i Hercegovine u praktičnom streljaštvu
Vujošević "upucao" - prvo mjesto!
    Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) Saša Vujošević osvojio je prvo mjesto na Državnom prvenstvu Bosne i Hercegovine u praktičnom streljaštvu (kategorija - produkcija) koje je održano u Sarajevu.
 
 
3
Bjelopoljska policija lišila slobode P.M. (17)
Maloljetniik pokrao - rođaka?!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bijelo Polje danas su lišili slobode maloljetnog P.M. (17) koji se od juče potraživao zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa.  
 
2
Ulcinjska policija lišila slobode državljanina Kosova E.T. (33)
Prijetio u Parohijskom domu!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj identifikovali su i kratkom roku i lišili slobode E.T. (33), državljanina Kosova, zbog sumnje da je, na štetu S.S, protojereja MCP, počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti. 
 
2
Bjelopoljska policija intezivnot traga za Dž.A. (32) iz Novog Pazara
Ispred škole - tukao bivšu!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bijelo Polje, kao i drugih organizacionih jedinica policije, intenzivno tragaju za Dž.A. (32) iz Novog Pazara, zbog sumnje da je je jutros u mjestu Nikoljac u Bijelom Polju počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na štetu bivše supruge E.Z. (30).  
 
2
Policijski službenici podnijeli krivičnu prijavu protiv F.P. iz Bara
Ilegalno imao - pištolj i municiju!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su juče, preduzimajući aktivnosti usmjerene na pojačanu kontrolu članova organizovanih kriminalnih grupa i njima bliskih lica, pronašli pištolj i municiju u ilegalnom posjedu.
 
 
2
Službenici nikšićke policije lišili slobode B.B. (26) i I.N. (26)
Poslije svađe - pokušali da ubiju!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku rasvijetlili su krivično djelo ubistvo u pokušaju koje je počinjeno na štetu V.M. (38) iz Nikšića. Službenici nikšićke policije su slobode lišili B.B. (26) i I.N. (26), oba iz Nikšića, zbog postojanja osnovane sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično djelo ubistvo u pokušaju i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
2
U Safari kampu na Velikoj plaži
Ubola ga - nožem u vrat!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj u kratkom roku rasvijetlili su ubistvo u pokušaju koje je počinjeno u Ulcinju na štetu E.D. (66) iz Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Ulcinju. Policijski službenici su tom prilikom, zbog sumnje da je počinila ovo krivično djelo, lišili slobode D.K. (35) iz Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Ulcinju.  
 
1
Policija u Budvi za 15 minuta rasvijetlila razbojništvo u objektu "Idea"
"Dobio" u kladionici - "pao" u marketu!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva sinoć su rasvijetlili razbojništvo 15 minuta nakon što je ovo krivično djelo prijavljeno policiji. Kod osumnjičenog je pronađen novac koji je, kako se sumnja, otuđen prilikom ovog razbojništva a radi se o sumi od preko 1.400 eura. Kriminalistička obrada koja je sprovedena uputila je na sumnju da je ovo lice, osumnjičeno za razbojništvo, noć ranije počinilo i krađu. 
 
1
Beranska policija lišila slobode S.I.(19)
Osumnjičen za - ubistvo dječaka!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Berane identifikovali su i lišili slobode S.I. (19) iz Berana, zbog sumnje da je lišio života maloljetno lice muškog pola starosti 13 godina. Ovo krivično djelo rasvijetljeno je u kratkom roku. Beživotno tijelo trinaestogodišnjeg dječaka pronađeno je danas oko 11, a njegov nestanak policiji je prijavljen juče.  
 
1
U Baru postavljen kamen-temeljac za gradnju vrtića vrijednog 2,5 miliona eura
Kuriozitet - višenamjenska sala!
    - Riječ je o objektu koji se prostire na oko 3 000 kvadratnih metara, kapacitet mu je oko 400 djece i kao takav predstavlja jedan od najvećih objekata koji radimo u saradnji sa Bankom za razvoj SE. Ukupna vrijednost investicije je 2,5 miliona eura, rok za završetak radova je 12 mjeseci od uuvođenja izvođača u posao. Obbjekat ima šest jaslenih grupa, osam vrtićkih, a kuriozitet je što je predviđena multifunkcionalna sala za sportske i druge sadržaje na oko 400 kvadrata - istakao je ministar prosvjete Damir Šehović, koji je sa predsjednikom Opštine Bar Dušanom Raičevićem, postavio kamen-temeljac za gradnju vrtića vrijednog 2,5 miliona eura.  
 
1
U Baru policija realizovala akciju „Time“, u kojoj je sedam osoba osumnjičeno za zelenaštvo
Plasirao novac - iz zatvora!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar, u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, danas su realizovali akciju „Time“ (Tajm) u sklopu obavještajnog projekta „Loan“ koji se odnosi na sprječavanje i dokazivanje krivičnih djela zelenaštvo, i tom prilikom lišili slobode šest osoba zbog sumnje da su počinile krivično djelo zelenaštvo.  
 
0
U Herceg Novom rasvijetljeno 15 krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta
Dvoje pritvoreno - maloljetnicima prijave!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta rasvijetlili su 15 krivičnih djela, i to 10 krivičnih djela teška krađa, četiri krivična djela teška krađa u pokušaju i krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari. Dva lica su lišena slobode dok je protiv četiri maloljetna lica podnijeta krivična prijava u redovnom postuku.  
 
0
Rasvijetljeno teško ubistvo u pokušaju počinjeno sredinom septembra na Cetinju
Na Studenskom trgu - pucao na dvojicu!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje identifikovali su osobu koja je, kako se sumnja, u septembru ove godine upotrebom vatrenog oružja nanijela povrede M.K. (32) iz Cetinja i N.Š. (33) iz Budve. Policijski službenici su danas državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu protiv P.Ž. (31) iz Cetinja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija na štetu ove dvije osobe. 
 
0
Na graničnom prelazu Ilino brdo
Oduzeto oko - 6,7 kilograma opojne droge!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja granične bezbednosti Nikšić i službenici Uprave carina – Carinske ispostave Ilino brdo su, na izlazu iz Crne Gore, kontrolom autobusa kod jedne osobe pronašli i oduzeli oko 6,7 kilograma opojne droge marihuana tipa skank. Osumnjičeni je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
0
Ulcinj
"Interesantnom" oduzeli - pušku i municiju!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a postupajući na osnovu operativnih saznanja, pretresom pronašli i oduzeli pušku i municiju.  
 
0
Cetinje
Pretresom pronašli - oružje i municiju!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti a u cilju pronalaska vatrenog oružja, postupajući na osnovu operativnih saznanja pretresom su pronašli i oduzeli oružje, municiju i druge predmete. 
 
0
Lišen slobode D.S. (54) iz Danilovgrada
U stanu imao - od pancira do eksploziva!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad lišili su slobode D.S. (54) iz Danilovgrada, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|