e - dopisnik

3
Službenici CB Nikšić rasvijetlili četiri krivična djela
Maloljetnika ujeo pas - poslije ga tukli!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, rasvijetlili četiri krivična djela, od kojih su tri počinjena na štetu maloljetnog lica. Krivične prijave za tri krivična djela na štetu maloljetnog lica su podnijete protiv tri osobe, od kojih su dvije bezbjednosno interesantne. Krivična prijava je podnijeta protiv još tri osobe zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.  
 
2
Policija u Beranama podnijela krivičnu prijavu protiv bezbjedno interesantnog E.T. (46)
Našli mu - pištolj i municiju!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Berane su, preduzimajući aktivnosti u cilju pronalaska oružja u ilegalnom posjedu, pronašli i oduzeli pištolj i municiju od bezbjednosno interesantnog lica. Protiv njega podnijeta je krivična prijava.  
 
1
Od dvije bezbjednosno interesantne osobe iz Bara
Oduzeli uređaje za snimanje - telefone i vozilo!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su od dva bezbjednosno interesantna lica – pripadnika jedne organizovane kriminalne grupe, S.B. i N.S, oduzeli uređaj za skladištenje video materijala i dva mobilna telefona koje su ova lica koristila za snimanje i čuvanje materijala odnosno i za komunikaciju putem aplikacije. Od njih je oduzeto i vozilo. Slijede vještačenja oduzetog materijala i stvari. 
 
1
Policija pretresla stan i prostorije koje koristi Đ.I. (33) iz Cetinja
Našli mu - puške, pištolj i metke!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su danas, postupajući na osnovu operativnih saznanja, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi Đ.I. (33) iz Cetinja i pronašli i oduzeli šest komada vatrenog oružja (poluatomatsku pušku, četiri puške i pištolj) i veću količinu municije (208 pištoljskih i puščanih metaka). 
 
1
Borba protiv privrednog kriminaliteta u Baru, Bijelom Polju i Herceg Novom
Desetoro osumnjičeno - za ovjeru lažnih isprava!
    Službenici Uprave policije – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su u sadejstvu sa službenicima jedinica za suzbijanje privrednog kriminaliteta centara bezbjednosti Bar, Bijelo Polje i Herceg Novi, sprovodeći mjere i radnje u okviru plana aktivnosti Operativnog tima za sprječavanje i otkrivanje počinilaca krivičnih djela utaja poreza i doprinosa, nedozvoljena trgovina i krijumčarenje, u okviru operativne akcije „Evazija”, nadležnim državnim tužiocima u Baru, Bijelom Polju i Herceg Novom podnijeli krivične prijave protiv ukupno deset lica. Pet osoba osumnjičeno je da je počinilo pet krivičnih djela navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja dok je pet osumnjičeno za krivično djelo falsifikovanje službene isprave.  
 
1
U Herceg Novom i Beranama
Policija oduzela oružje - municiju i eksploziv!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Herceg Novi su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli i oduzeli pištolj i municiju u ilegalnom posjedu. Protiv osumnjičenog je državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
1
Rožaje
Policija podnijela - krivične i prekršajne prijave!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Berane su zajedno sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Rožaje, preduzimajući aktivnosti iz svojih nadležnosti, rasvijetlili više krivičnih djela iz oblasti opšteg i privrednog kriminalita kao i djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.  
 
1
Rožajac N.K.(40) lišen slobode
Krijumčario - tražioce azila!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Rožaje lišili su slobode N.K. (40) iz Rožaja, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice ikrijumčarenje ljudi. 
 
0
Policija u Beranama rasvijetlila razbojništvo istog dana kada je i počinjeno
Ušao da se "kladi" - maskiran!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Berane, preduzimajući intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju razbojništva koje se dogodilo juče oko 09,10 u kratkom roku identifikovali su i lišili slobode osumnjičenu osobu.  
 
1
Na magistralnom putu Sukobin – Ulcinj, u mjestu Vladimir
Motociklisti oduzeli - 4,5 kg marihuane!
    Službenici Uprave policije – Odsjeka za brobu protiv droge i Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge na terirtoriji Opštine Ulcinj, pronašli i oduzeli oko 4,5 kg marihuane i tom prilikom lišili slobode dva lica.  
 
1
Barani Z.B. (43) i Z.Ć. (58) lišenii slobode
Našli im - 500 šteka i dvije puške!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja sive ekonomije, pronašli i oduzeli oko 500 šteka cigareta bez akciznih markica. Dva lica su lišena slobode zbog sumnje da su počinila krivično djelo krijumčarenje, dok je jedno od ova dva lica osumnjičeno i za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
0
Barska policija podnijela krivičnu prijavu protiv L.M. (16) iz Podgorice
Slomio mu - jagodičnu kost!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su, preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju događaja u kojem je jedan maloljetnik zadobio teške tjelesne povrede, podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv L.M. (16) iz Podgorice zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda. 
 
0
U Beranama i Ulcinju
Policija zaplijenila - heroin i skank!
    Službenici Uprave policije, preduzimajući operativne aktivnosti u cilju otkrivanja i suzbijanja krijumčarenja narkotika, na teritoriji Berana i Ulcinja zaplijenili su veću količinu heroina i skanka. Jedno lice je u lišeno slobode zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 
 
0
Potpisan ugovor o izgradnji pješačkog mosta preko magistralnog puta Podgorica - Bijelo Polje
Mojkovčani dobijaju - pasarelu!
Pješački most biće dug skoro 63 metra, širok sedam metara i čitavom svojom dužinom ima pravolinijsku trasu. Na kraju mosta planirana je silazna spiralna rampa širine pet metara.
Realizacija ovog projekta omogućiće vezu sportsko-rekreativne zone grada sa gradskim centrom, a ujedno će doprinijeti većoj bezbjednosti učesnika u saobraćaju - saopštila je Vlada Crne Gore je sa podgoričkim d.o.o. “Fidija” ugovor o izgradnji pješačkog mosta - pasarele preko magistralnog puta Podgorica - Bijelo Polje, u opštini Mojkovac. 
 
2
Policija u Šavniku rasvijetlila tešku krađu
Pokrao stvari - vrijedne 30 000!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Šavnik, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili su krivično djelo teška krađa i krivično djelo šumska krađa. Tri osobe su procesuirane zbog sumnje da su počinile navedena krivična djela.  
 
2
Bjelopoljac priveden nadležnom sudu uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka
Vozio sa - tri promila alkohola!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bijelo Polje su vršeći redovne saobraćajne kontrole zatekli vozača kako upravlja vozilom pod djestvom alkohola. On je lišen slobode i priveden nadležnom sudu uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.  
 
2
Krivična prijava protiv V.A. (20) iz Berana
Pronašli mu - automatsku pušku!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Berane, preduzimajući aktivnosti u cilju pronalaska vatrenog oružja u ilegalnom posjedu, pretresom lica i vozila pronašli su i oduzeli automatsku pušku. Protiv osumnjičenog je podnijeta krivična prijava.  
 
2
Policija u Budvi rasvijetlila ubistvo u pokušaju počinjeno prije šest dana
Osumnjičeni pucao - još bježi!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Budva su, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju koje je počinjeno na štetu R.M. prije šest dana i tom prilikom su podnijeli krivičnu prijavu protiv G.L. (40) iz Budve.
 
 
2
Policija lišila slobode četiri bezbjednosno interesantne osobe i pripadnika organizovane kriminalne grupe iz Bara
Nasilnike prijavili - građani!
    Službenici Uprave policije – Interventne jedinice Centra bezbjednosti Bar su juče lišili slobode četiri bezbjednosno interesantne osobe i pripadnika jedne organizovane kriminalne grupe sa teritoriji Opštine Bar zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje. 
 
2
Policijski službenici Ulcinja lišili slobode H.K. iz ovog grada
Albanku silovao - u apartmanu?!
    Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj lišili su slobode H.K. iz Ulcinja, zbog sumnje da je, na štetu punoljetne državljanke Albanije koja je radno boravila u Ulcinju, počinio krivično djelo silovanje.
 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|