e - dopisnik

0
U Ulcinju lišen slobode S.S. (38)
Komentarom ugrozio - novinara!
    Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj lišili su slobode S.S. (38) iz Ulcinja zbog sumnje da je na štetu S.A, novinara ND "Vijesti", počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti. 
 
0
Beranac A.S. (23) lišen slobode
Ugrožavao sigurnost - komentarima!
    Policijski službenici Centra bezbjednosti Berane lišili su slobode A.S. (23) iz Berana, zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.
 
 
0
Premijer obišao budući ski centar Štedim – Hajla
Vlada ulaže - u razvoj Sjevera!
    -Vlada snažno ulaže u razvoj infrastrukture posebno u Sjevernom regionu jer na Sjeveru imamo više od 50 odsto razvojnog potencijala i neophodno je da taj potencijal stavimo u funkciju razvoja i boljeg života građana. U tom smislu Rožaje zauzima jedno od centralnih mjesta - istakao je predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković,koji je danas obišao lokaciju budućeg ski centra Štedim – Hajla u Opštini Rožaje.
On je dodao da "danas u Rožajama imamo zaključen ugovor vrijedan 13,5 miliona eura za gradnju žičare na Hajli".  
 
1
Rasvijetljeno podmetanje požara na teretnom motornom vozilu u Andrijevici
Protiv dvoje - krivične prijave!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Berane rasvijetlili su podmetanje požara na teretnom motornom vozilu koje je u januaru ove godine počinjeno u Andrijevici. Policijski službenici ovog CB su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv osumnjičenih lica, L.V. (18) i M.S. (21) iz Andrijevice. 
 
1
Pucnjava na Cetinju
Jedna osoba ubijena - tri ranjene!
    Crnogorska policija saopštila je da potražuje dvije osobe zbog pucnjave na Cetinju u kojoj je stradao Bogdan Milić (37), a tri osobe ranjene.  
 
0
Novljanin S.Š.(31) ubijen je danas u Đenovićima
Policija traga - za počiniocem!
    Novljanin S.Š.(31) ubijen je danas oko 15,20 u naselju Đenovići tom gradu, kada ga je upucala za sada bnepoznata osoba za kojom plicija intezivno traga. 
 
0
Senat Prijestonice Cetinje
Pitanja razvoja - infrastruktura i radna mjesta!
    - Dva su osnovna pitanja razvoja Prijestonice, kvalitetno i trajno unapređenje infrastrukture i stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta. U tom kontekstu ukazao je da je potrebno završiti započete projekte trajnog rješavanja pitanja vodosnabdijevanja Cetinja, prečišćavanje otpadnih voda i odlaganja čvrstog otpada, kao i racionalna rekonstrukcija puteva - naglasio je Milo Đukanović, predsjednik Senata Prijestonice koji je danas usvojio Izvještaj o realizaciji Godišnjeg programa razvoja Prijestonice Cetinje do 31.05.2019, Izvještaj o radu Senata Prijestonice za 2018. godinu i razmotrena informacija o realizaciji pojedinih razvojnih projekata iz Godišnjeg programa razvoja Prijestonice za prethodnu godinu.  
 
3
Službenici CB Nikšić rasvijetlili četiri krivična djela
Maloljetnika ujeo pas - poslije ga tukli!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, rasvijetlili četiri krivična djela, od kojih su tri počinjena na štetu maloljetnog lica. Krivične prijave za tri krivična djela na štetu maloljetnog lica su podnijete protiv tri osobe, od kojih su dvije bezbjednosno interesantne. Krivična prijava je podnijeta protiv još tri osobe zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.  
 
2
Policija u Beranama podnijela krivičnu prijavu protiv bezbjedno interesantnog E.T. (46)
Našli mu - pištolj i municiju!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Berane su, preduzimajući aktivnosti u cilju pronalaska oružja u ilegalnom posjedu, pronašli i oduzeli pištolj i municiju od bezbjednosno interesantnog lica. Protiv njega podnijeta je krivična prijava.  
 
1
Od dvije bezbjednosno interesantne osobe iz Bara
Oduzeli uređaje za snimanje - telefone i vozilo!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su od dva bezbjednosno interesantna lica – pripadnika jedne organizovane kriminalne grupe, S.B. i N.S, oduzeli uređaj za skladištenje video materijala i dva mobilna telefona koje su ova lica koristila za snimanje i čuvanje materijala odnosno i za komunikaciju putem aplikacije. Od njih je oduzeto i vozilo. Slijede vještačenja oduzetog materijala i stvari. 
 
1
Policija pretresla stan i prostorije koje koristi Đ.I. (33) iz Cetinja
Našli mu - puške, pištolj i metke!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su danas, postupajući na osnovu operativnih saznanja, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi Đ.I. (33) iz Cetinja i pronašli i oduzeli šest komada vatrenog oružja (poluatomatsku pušku, četiri puške i pištolj) i veću količinu municije (208 pištoljskih i puščanih metaka). 
 
1
Borba protiv privrednog kriminaliteta u Baru, Bijelom Polju i Herceg Novom
Desetoro osumnjičeno - za ovjeru lažnih isprava!
    Službenici Uprave policije – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su u sadejstvu sa službenicima jedinica za suzbijanje privrednog kriminaliteta centara bezbjednosti Bar, Bijelo Polje i Herceg Novi, sprovodeći mjere i radnje u okviru plana aktivnosti Operativnog tima za sprječavanje i otkrivanje počinilaca krivičnih djela utaja poreza i doprinosa, nedozvoljena trgovina i krijumčarenje, u okviru operativne akcije „Evazija”, nadležnim državnim tužiocima u Baru, Bijelom Polju i Herceg Novom podnijeli krivične prijave protiv ukupno deset lica. Pet osoba osumnjičeno je da je počinilo pet krivičnih djela navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja dok je pet osumnjičeno za krivično djelo falsifikovanje službene isprave.  
 
1
U Herceg Novom i Beranama
Policija oduzela oružje - municiju i eksploziv!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Herceg Novi su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli i oduzeli pištolj i municiju u ilegalnom posjedu. Protiv osumnjičenog je državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
1
Rožaje
Policija podnijela - krivične i prekršajne prijave!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Berane su zajedno sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Rožaje, preduzimajući aktivnosti iz svojih nadležnosti, rasvijetlili više krivičnih djela iz oblasti opšteg i privrednog kriminalita kao i djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.  
 
1
Rožajac N.K.(40) lišen slobode
Krijumčario - tražioce azila!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Rožaje lišili su slobode N.K. (40) iz Rožaja, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice ikrijumčarenje ljudi. 
 
0
Policija u Beranama rasvijetlila razbojništvo istog dana kada je i počinjeno
Ušao da se "kladi" - maskiran!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Berane, preduzimajući intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju razbojništva koje se dogodilo juče oko 09,10 u kratkom roku identifikovali su i lišili slobode osumnjičenu osobu.  
 
1
Na magistralnom putu Sukobin – Ulcinj, u mjestu Vladimir
Motociklisti oduzeli - 4,5 kg marihuane!
    Službenici Uprave policije – Odsjeka za brobu protiv droge i Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge na terirtoriji Opštine Ulcinj, pronašli i oduzeli oko 4,5 kg marihuane i tom prilikom lišili slobode dva lica.  
 
1
Barani Z.B. (43) i Z.Ć. (58) lišenii slobode
Našli im - 500 šteka i dvije puške!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja sive ekonomije, pronašli i oduzeli oko 500 šteka cigareta bez akciznih markica. Dva lica su lišena slobode zbog sumnje da su počinila krivično djelo krijumčarenje, dok je jedno od ova dva lica osumnjičeno i za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
0
Barska policija podnijela krivičnu prijavu protiv L.M. (16) iz Podgorice
Slomio mu - jagodičnu kost!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su, preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju događaja u kojem je jedan maloljetnik zadobio teške tjelesne povrede, podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv L.M. (16) iz Podgorice zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda. 
 
0
U Beranama i Ulcinju
Policija zaplijenila - heroin i skank!
    Službenici Uprave policije, preduzimajući operativne aktivnosti u cilju otkrivanja i suzbijanja krijumčarenja narkotika, na teritoriji Berana i Ulcinja zaplijenili su veću količinu heroina i skanka. Jedno lice je u lišeno slobode zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|