Dobrodošli na “5WPG – fivewpg “
e - glasilo građana Podgorice

  Umjesto uvodnika :”FiveWPG” je e-mediji informativno – marketinška agencija čije su informacije namjenjene svima koji žele da bude najbrže i najobjektivnije informisani o dogadjajima (za početak u Podgorici) na način primjeren otvorenom i demokratskom društvu a u skladu sa vremenom u kojem živimo.

  U nastojanju da budućim korisnicima, gradjanima i pravnim licima omogući stalno i blagovremeno informisanje “5WPG” pokreće distribuciju svojih servisa preko interneta.

  5WBČ(Brze Činjenice – engl.Fast Fact)Dnevni Servis - Informacije iz časa u čas (po “pravilu pet pitanja”-five W koje je alfa i omega novinarstva) odmah po završetku akuelnog dogadjaja; izbor iz domaćih i stranih medija i najava važnijih dogadjaja.

  5W7(Sedmica - engl.five W sunday)Sedmični analitički bilten sa pregledom najvažnijih dogadjaja iz Podgorice i okruženja: uvodnik, kolumne, ankete, komentari, polemike, savjeti, zabava ...

  5W (Kapija Zadovoljstva - Gate of Pleasure)Dnevni servis – sa zanimljivostima i interesantnim dagadjajima iz svijeta i okruženja: zanimjlivosti, ukrštenica, zabava, savjeti...

  Vaše konkretne prijedloge i sugestije o temama i rubrikama koje vas interesuju očekujemo na e-mail .

  Istovremeno, pozivamo sve mlade ambiciozne zainteresovane za rad u novinarstvu i marketingu da nam se jave.

  Osnivač agencije je istoimena NVO, a glavni i odgovorni urednik je Borislav Čukić profesionalni novinar od 1983.godine.