e - dopisnik

3
Protiiv V.M. (53) iz Mojkovca krivična prijava za nedozvoljenu trgovinu
Oduzeli mu - 190 šteka cigareta!
    Policijski službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta podnijeli su krivičnu prijavu protiiv V.M. (53) iz Mojkovca zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina. Policijski službenici su, postupoajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih objekata čiji je vlasnik D.Lj.  
 
3
Krivične prijave za zloupotreba službenog položaja protiv Ž.S. (54) iz Bara i M.F. (46) iz Gusinja
"Dala" ljekove - izmišljenim pacijentima!
    Policijski službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru protiv Ž.S. (54) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo zloupotreba službenog položaja u vezi sa krivičnim djelom falsifikovanje službene isprave. 
 
2
Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Nikšić lišili slobode M.Ć.
Oduzeli mu arsenal - oružja i municije!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Nikšić su danas, preduzimajući mjere i radnje na pronalasku oružja u ilegalnom posjedu građana, izvršili pretres na dvije lokacije u Nikšiću kojom prilikom su pronašli i oduzeli veću količinu oružja i municije u ilegalnom posjedu. Osumnjičeni je lišen slobode.  
 
2
Službenici Odsjeka za suzbijenje privrednog kriminaliteta lišili slobode S.G. (21) iz Podgorice
Osumnjičeni za prevaru - SO Bar!
    Službenici Uprave policije – Odsjeka za suzbijenje privrednog kriminaliteta, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili su slobode S.G. (21) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo prevara na štetu Skupštine Opštine Bar. 
 
2
Službenici CB Bar podnijela krivičnu prijavu protiv D.J. (26)
Osumnjičen za - paljenje vozila!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su, nakon preduzetih operativnih aktivnosti i izvršenih vještačenja, identifikovali osobu osumnjičenu da je početkom novembra 2018. godine zapalilo vozilo u Baru. Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv D.J. (26) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.  
 
2
Nikšićka policija lišila slobode M.Z. (19) osumnjičenog za ubistvo u pokušaju
Upucani rekao - da se sam ranio!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Nikšić rasvijetlili su ubistvo u pokušaju počinjeno krajem decembra prošle godine, koje je od oštećenog U.Đ. (25) iz Nikšića bilo prijavljeno kao samoranjavanje, i identifikovali i lišili slobode lice osumnjičeno za ovo krivično djelo, M.Z. (19) iz Nikšića. 
 
2
Akcija olicije u Beranama
Oduzeli oružje, eksploziv - masku i drogu!
    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Berane su danas, preduzimajući aktivnosti u cilju pronalaska vatrenog oružja u ilegalnom posjedu i opojnih droga kod bezbjednosno interesantnih lica, izvršili pretrese kojom prilikom su pronašli i oduzeli oružje, eksploziv, silikonsku masku, municiju, marihuanu i druge predmete.  
 
2
Nikšićanin S.L. (23) lišen slobode zbog pokušaja ubistva
Ispalio na policajca - više hitaca!
    Službenici Uprave policije - Centra bezbjednosti Nikšić su u kratkom roku identifikovali i lišili slobode osumnjičenog da je sinoć ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu policijskog službenika R.M. Nakon petnaestak minuta od kad se događaj desio, slobode je lišen S.L. (23) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da je na štetu policijskog službenika počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
 
 
2
Ulcinjska policija lišila slobode turskog državljanina nastanjenog u Baru
Osumnjičen za - krijumčarenje ljudi!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.  
 
2
Akcije policijskih službenika na Cetinju i u Baru
Baraninu našli - i granatu!
    Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje pronašli su i oduzeli tri komada vatrenog oružja, municiju, startni pištolj i improvizovani uređaj za ispaljivanje municije 
 
2
Državljanin Republike Srbije M.Š. (54) iz Paraćina lišen slobode na graničnom prelazu Sukobin – Murićani
Pronašli mu - 18 kg skanka!
    Službenici Uprave policije i Uprave carina su jutros, u saradnji sa službenicima granične policije Albanije, na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u vozilu otkrili preko 18 kilograma skanka.
 
 
2
Na graničnom prelazu Ilino brdo lišen slobode M.S. (35) iz Bosne i Hercegovine
U kolima - "bunkeri" puni cigara!
    Službenici Uprave policije – Odjeljenja granične bezbjednosti Nikšić i službenici Uprave carina – Carinske ispostave Ilino brdo juče su na izlazu iz Crne Gore kontrolom vozila pronašli i oduzeli 2145 paklica cigareta bez akciznih markica. Policijski službenici su lišili slobode osobu osumnjičenu za krivično djelo nedozvoljena trgovina. 
 
1
Humani i požrtvovani službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje
Spasili davljenika - iz korita rijeke!
    Službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje brzom i efikasnom reakcijom sinoć su spasili čovjeka koji je upao u rijeku.
 
 
1
Premijer Marković otvorio u Gusinju novi administrativni centar vrijedan više od 1,2 miliona eura
Funkcionalan objekat - za kvalitetnije usluge!
    - Ovo je zaista jedan lijep i funkcionalan objekat za smještaj i rad lokalne administracije, ali i za kvalitetnije usluge građanima opštine Gusinje. Istovremeno smo danas razgovarali i o svemu onome što smo uradili u 2018. godini, kako iz budžeta lokalme samouprave tako i iz kapitalnog budžeta i složili smo se da je da je dosta toga urađeno ali i da su se stvorile pretpostavke da se i dalje radi na unapređenju komunalne, društvene i druge infrastrukture u opštini Gusinje - ukazao je predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković, otvarajući danas, sa predsjednicom opštine Gusinje Anelom Čekić, novi opštinski administrativni centar površine veće od 1.000 m˛, vrijedan više od 1,2 miliona eura.  
 
1
Vlada Crne Gore fokusirana na poboljšanje kvaliteta života građana posebno na sjeveru
Za Gusinje - 30 odsto više!
    - Vlada je svakodnevno fokusirana na poboljšanje kvaliteta života građana posebno na sjeveru zemlje. Zbog toga je za Gusinje opredijeljeno 30 odsto više novca iz budžeta nego prošle godine – saopšteno je danas u Gusinju na sastanku premijera Duška Markovića i lokalnog rukovodstva na čelu sa predsjednicom Opštine Anelom Čekić. 
 
1
Barska policija rasvijetlila koruptivno krivično djelo u „MONTER.ING“ d.o.o
Nezakonito prisvojili - imovinsku korist!
    Policijski službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta rasvijetlili su koruptivno krivično djelo i s tim u vezi su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave, protiv I.P. (44) iz Bosne i Hercegovine sa privremenim boravkom u Budvi, ovlašćenog lica u pravnom licu „MONTER.ING“ d.o.o iz Bara, B.B. (36) iz Kosova koji je osnivač i izvršni direktor ove firme pravnog lica „MONTER.ING“ d.o.o, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo utaja poreza i doprinosa u sticaju sa koruptivnim krivičnim djelom zloupotreba ovlašćenja u privredi.  
 
1
državljanin Republike Srbije lišen slobode na graničnom prelazu Šćepan Polje
Našli mu - 35 kg marihuane!
    Službenici Uprave policije – Stanice granične policije Plužine i službenici Uprave carine – Carinske ispostave Šćepan Polje su, na Graničnom prelazu Šćepan Polje kontrolom vozila pronašli oko 35 kilograma marihuane. Osumnjičeni je lišen slobode. 
 
1
Dvije osobe uhapšene su u Baru
Krijumčarili žene - za hiljadu eura!
    Dvije osobe uhapšene su u Baru zbog nedozvoljenog preaza državne granice i krijumčarenja ljudi. Policija je sa njima u stanu pronašla četiri strane državljanke za koje se sumnja da su prevarene kako bi ilegalno prešle granicu.  
 
1
Tridesetosmogodišnji D.B. iz Podgorice uhapšen je u naselju Štoj kod Ulcinja
Bježao sa - 200 kg marihuane!
    Tridesetosmogodišnji D.B. iz Podgorice uhapšen je u naselju Štoj kod Ulcinja, koji je u džipu "Nissan Terrano", podgoričkih tablica, prevozio 207 kilograma marihuane, saopšteno je Televiziji Crne Gore iz Uprave policije. 
 
1
Pojačana kontrola saobraćaja na magistralnom putu Nikšić – Podgorica
Nikšićanin vozio sa - 4,31 g/kg alkohola!
    Nikšićka policija je sprovodeći aktivnosti pojačane kontrole saobraćaja na magistralnom putu Nikšić – Podgorica u mjestu Brlja, kontrolisala pmv marke ,,Golf II´´ kojim je upravljao D.V. (54) iz Nikšića. Alkotestiranjem vozača konstatovano je prisustvo alkohola u organizum u koncentraciji od 4,31 g/kg alkohola. D.V. je lišen slobode nakon čega je uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka priveden Sudu za prekršaje u Podgorici – Odjeljenje u Nikšiću, na dalju nadležnost.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|