3
Povodom eskalacije krize u Budvi, prijetnji, zastrašivanja i pokušaja uspostavljanja vlasti uz podršku kriminalnih struktura, oglasio se potpredsjednik DPS dr Ivan Vuković
Nadležni da reaguju - niko da ne teroriše građane!

    -To je atmosfera u Budvi nakon što smo juče čuli čelnike tužilaštva kako se naša zemlja uspješno bori protiv kriminala i korupcije. U Ulcinju je bačen suzavac, danas ovakve vijesti stižu iz Budve, prethodno iz Andrijevice i Šavnika. Sve se ovo dešava u kontekstu priče o evropskim integracijama Crne Gore… Mi u kontinuitetu govorimo da je Budva u permanentnom vanrednom stanju. Na ovaj način priča o EU integracijama se u potpunosti obesmišljava. Kada ovakve vijesti pođu u svijet postavlja se mišljenje šta će misliti oni koji će u junu odlučivati zaslužuje li Crna Gora IBAR - povodom eskalacije krize u Budvi, prijetnji, zastrašivanja i pokušaja uspostavljanja vlasti uz podršku kriminalnih struktura ukazao je potpredsjednik DPS Ivan Vuković i pozvao nadležne da se zaštiti ustavni poredak i ljudima u Budvi vrate osjećaj sigurnosti koji trenutno nemaju.

- Pozivamo nadležne organe da počnu malo ozbiljnije da se bave svojim poslom i da, koliko je danas, preuzmu akcije kako bi se zaštitio ustavni poredak u ovoj državi i ljudima u Budvi vratila sigurnost koju sad očigledno nemaju. Ovako dalje ne ide. Ovo je kap u prepunoj čaši. Ovakva većina ne može ispuniti evropski cilj. Ne možemo da dozvolimo da neko teroriše građane Budve - zaključio je Vuković.
Posjeta : 75