30.05.24
Povodom eskalacije krize u Budvi, prijetnji, zastraÅ¡ivanja i pokuÅ¡aja uspostavljanja vlasti uz podrÅ¡ku kriminalnih struktura, oglasio se potpredsjednik DPS dr Ivan Vuković
Nadležni da reaguju - niko da ne teroriÅ¡e građane!

    -To je atmosfera u Budvi nakon Å¡to smo juče čuli čelnike tužilaÅ¡tva kako se naÅ¡a zemlja uspjeÅ¡no bori protiv kriminala i korupcije. U Ulcinju je bačen suzavac, danas ovakve vijesti stižu iz Budve, prethodno iz Andrijevice i Å avnika. Sve se ovo deÅ¡ava u kontekstu priče o evropskim integracijama Crne Gore… Mi u kontinuitetu govorimo da je Budva u permanentnom vanrednom stanju. Na ovaj način priča o EU integracijama se u potpunosti obesmiÅ¡ljava. Kada ovakve vijesti pođu u svijet postavlja se miÅ¡ljenje Å¡ta će misliti oni koji će u junu odlučivati zaslužuje li Crna Gora IBAR - povodom eskalacije krize u Budvi, prijetnji, zastraÅ¡ivanja i pokuÅ¡aja uspostavljanja vlasti uz podrÅ¡ku kriminalnih struktura ukazao je potpredsjednik DPS Ivan Vuković i pozvao nadležne da se zaÅ¡titi ustavni poredak i ljudima u Budvi vrate osjećaj sigurnosti koji trenutno nemaju.

- Pozivamo nadležne organe da počnu malo ozbiljnije da se bave svojim poslom i da, koliko je danas, preuzmu akcije kako bi se zaÅ¡titio ustavni poredak u ovoj državi i ljudima u Budvi vratila sigurnost koju sad očigledno nemaju. Ovako dalje ne ide. Ovo je kap u prepunoj čaÅ¡i. Ovakva većina ne može ispuniti evropski cilj. Ne možemo da dozvolimo da neko teroriÅ¡e građane Budve - zaključio je Vuković.




Posjeta : 169