1
Bjelopoljska policija podnijela krivične prijave protiv R.Đ. (49), državljanina Republike Srbije, i I.R. (49) iz Bijelog Polja
Napali dvojicu - ispred pekare!

    Službenici Uprave policije u Bijelom Polju identifikovali su i podnijeli krivične prijave protiv R.Đ. (49), državljanina Republike Srbije, i I.R. (49) iz Bijelog Polja, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, a u vezi sa događajem u kojem su ispred pekare „Šar“ prije šest dana povrijeđeni A.G. i A.B. iz Pljevalja.

Sumnja se da su R.Đ, I.R. i još jedno lice na čijoj se identifikaciji radi, 10.08.2019. gdoine, ispred pekare „Šar“ u Bijelom Polju fizički napali A.G. i A.B. i zadali im više udaraca. A.G. je u događaju zadobio tešku tjelesnu povredu, dok je A.B. zadobio lake tjelesne povrede. Nakon što su počinili krivično djelo, osumnjičeni su se udaljili. Povrijeđenim A.G. i A.B. je ukazana medicinska pomoć u Opštoj bolnici u Bijelom Polju.
Policijski službenici su od momenta prijave događaja intenzivno radili na njegovom rasvjetljavanju, što je rezultiralo identifikovanjem osumnjičenih i podnošenjem krivične prijave protiv njih nadležnom tužiocu. Policija intenzivno traga za njima.




Posjeta : 888