0
Podstièe oslobaðanje hormona sreæe i doprinosi osjeæanju bliskosti
Za dobar ten - dobar seks!

    Seks podstièe oslobaðanje hormona sreæe i doprinosi osjeæanju bliskosti, a poslije gadnog dana na poslu niÅ¡ta vam neæe tako brzo popraviti raspoloženje.

Èudotvorno rešenje za problem sa borama ne krije se u nekoj skupocjenoj boèici, nego u - krevetu.
Seksolog dr Glorija Bramer kaže da nas seks podmlaðuje, a ten èini blistavim.
Pošto je utvrðeno da seksualni odnosi dobro utièu na zdravlje, sledeæi put kad vam partnerka kaže "umorna sam veèeras", probajte da je podsetite na žensku parolu "sve za ljepotu".
Šalu na stranu, redovni seksualni odnosi uèiniæe da djelujete mlaðe. Nauèno je dokazano da kvalitetan seksualni život doprinosi blistavom tenu i sjajnoj kosi, jer se cirkulacija tokom seksa ubrzava. Samim tim, koža dobija više kiseonika i izgleda svježije. Takoðe, ubrzana cirkulacija podstièe oslobaðanje toksina i èini da usne djeluju punije.
Kao i redovno vježbanje, i redovan seks reguliše nivo hormona, kaže dr Bramer, a kao rezultat toga imate èistu kožu, bez bubuljica i akni, prenosi portal Yahoo Shine.
Još jedna prednost je i bolja hidratacija kože, takoðe zahvaljujuæi ubrzanoj cirkulaciji.
Ako ste èesto "zauzeti" u spavaæoj sobi, duže æete ostati mladoliki. Tokom seksa pojaèava se proizvodnja kolagena, koji spreèava pojavu bora i pjega koži. Ako ste èesto izloženi stresu, eto super terapije - nema maske za lice koja æe vam prijati više nego zabava u krevetu sa nekim koga volite.
Seks podstièe oslobaðanje hormona sreæe i doprinosi osjeæanju bliskosti, a poslije gadnog dana na poslu ništa vam neæe tako brzo popraviti raspoloženje.
- Orgazam je jedna od najzdravijih stvari koju sebi možete prirediti tokom dana - poruèuje dr Bramer.




Posjeta : 1730