Brze Cinjenice - (O)Pozicija

2
DPS reagovala na antivaksersku izjavu premijera
Krivokapić vrijeđa - žrtve korone!
- U zemlji koja je lider po broju inficiranih, u kojoj je na hiljade ljudi umrlo, a čitave porodice nestale kao žrtve epidemije, prvi čovjek izvršne vlasti unižava sve napore ljekara, vrijeđa rodbinu preminulih i saopštava da je on prirodno otporan i da njemu virus ništa ne može?! - reagovala je DPS na izjavu premijera Zdravka Krivokapića o neuništivim antitijelima protiv COVID-19, koje je dobio na isti način na koji je i planine pomjerio, kojom "vrijeđa inteligenciju svakog građanina".  
 
2
Rekli su - poslanica SDP Draginja Vuksanović Stanković o premijerovoj predstojećoj posjeti Srbiji
Da položi račun - za izdaju!
          - Konačno se g.Krivokapiću i ta želja ispunila, na kanabe zvaničnom Beogradu da položi račune za izdaju Crne Gore i dobije nove instrukcije. Podnesi ostavku Krivokapiću, ne brukaj Crnu Goru više - napisala je na Twiteru poslanica Draginja Vuksanović Stanković o premijerovoj predstojećoj posjeti Srbiji. 
 
2
Nebojša Medojević, predsjednik "Pokreta za promjene" o premijerovom švercu cigareta
Ne bi prošao - bezbjednosnu provjeru!
             - Krivokapić zbog ličnih porodičnih veza sa bezbjendosno interesantnim licima sa aspekta organizovanog kriminala i šverca cigareta nije ni mogao proci bezbjednosnu provjeru ANB za Premijera - objavio je na FB Nebojša Medojević, predsjednik "Pokreta za promjene".
U maju je pod okriljem njegove Vlade iz skladišta u Luci Bar švercovano 94 kontejnera cigareta i neko iz vlasti je naplatio 9,4 mil EUR korupcije za dopustanje tog šverca!!!
Par mjeseci kasnije porodični Ministar Mickej je kupio džip Mercedes koji kosta preko 100.000 EUR!!! 
 
2
Demokratska partija socijalista Crne Gore o nezavidnom položaj potpredsjednika Vlade
Sjedenje na dvije stolice - završi padom sa obje!
          - Nezavidan položaj potpredsjednika Vlade, jer sjedenje na dvije stolice obično se završi padom sa obje. Šta god da uradi, koliko god spinova da nabaci, ne gine mu kazna birača na izborima, što će biti vidljivo već za mjesec dana na Cetinju. Sa druge strane, teško da će izbjeći medijskog “toplog zeca” iz Srbije, kojim mu prijete - konstatuje Demokratska partija socijalista Crne Gore. 
 
2
Rekli su - predsjednik "PzP" Nebojša Medojević
Za sve odgovorni - vlasnici "Vijesti"!
             - Vlasnici drugorbijanskog tabloida VESTI najodgovornini za najlosiji izvjestaj EK o stanju u CG. Vlasnici “VESTI” kontrolišu bezbjednosni sektor. Oni upravljaju i Ministarstvom odbrane, pravde, policije, kapitalnih investicija, državne uprave, spojnih poslova, IRF, EU integracija. Oni blokiraju smjene u tuzilastvu. Cuvaju Katnica. Švercuju cigarete. Podržavaju lopova Mickeja Spajića u pljački zemlje. Željko i Miško su urnisali Crnu Goru i doveli do anarhije i bezakonja - objavio je na FB predsjedik "PzP" Nebojša Medojević. 
 
2
Demokratska partija socijalista Crne Gore povodom Izvještaja Evropske komisije
Vlada zaustavila - evropski put!
- Da je i zvanično otpočeo početak kraja ove Vlade Crne Gore, dokazuje i najnoviji izvještaj Evropske komisije. Negativne ocjene Brisela ukazuju da svakodnevne manipulativne igre i beskrupulozne laži predstavnika vlasti da se Crna Gora kreće u pravom smjeru i da njen progres nije zaustavljen, nijesu ništa drugo sem prazno hvalisanje i potcjenjivanje inteligencije građana. Jasno je da ne samo da domaća javnost ocjenjuje rad ove vlade kao katastrofalan, već je to zaključak i naših međunarodnih partnera - sopštila je, povodom Izvještaja Evropske komisije, Demokratska partija socijalista Crne Gore. 
 
1
Potpredsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore Anton Cankar
Teror i nipodaštavanje - prekinuti izborima!
- Jasno je da trenutnim stanjem u državi niko nije zadovoljan, ni politički subjekti, a ni građani Crne Gore, zbog čega su neizbježni vanredni parlamentarni izbori uslovljeni sveopštim nezadovoljstvom i svakodnevnim produbljivanjem političke, društvene i ekonomske krize - ističe u saopštenju potpredsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore Anton Cankar. 
 
1
Poslanica SDP Draginja Vuksanović-Stanković
Dalje ruke od Cetinja - i crnogorskih svetinja!
- Nezakonit upis ne može proizvoditi pravno dejstvo. Pravo svojine pripada Prijestonici Cetinje. Silom i prevarom možete sprovoditi samo otimačinu, ,,al’ tiranstvu stati nogom za vrat, to je ljudska dužnost najsvetija”. Dalje ruke od Cetinja i crnogorskih svetinja - napisala je na svom tviter nalogu poslanica SDP Draginja Vuksanović-Stanković povodom rješenja Uprave za katastar, kojim se imovina Cetinjskog manastira vodi kao svojina Mitropolije SPC  
 
1
Poslanica "Demokrata" Zdenka Popović postavila potpredsjedniku Vlade Crne Gore niz pitanja
Ko je Abazoviću - nudio 21 milion?
- Zašto je potpredsjednik sam bilo šta otkrio ako je nešto bitno za neku istragu, osim ako mu nije cilj bijeg od nezgodne neustavne i nezakonite uloge u kojoj je bio? Ja sam pitala uopšteno, a ne konstatovala, i to ne targetirajući njega u pitanju. Zašto nije rekao da je istraga u toku, te da ne može da otkriva detalje? Da vam pomognem: zato što je istina mnogo dublja. A on se veoma zapetljao, ne zna kako da izađe iz svega pa srlja.
Da li je tačna informacija, koju je eksluzivno sinoć saopštio Milan Knežević da se gospodin Abazović redovno susretao sa njim i gospodinom Mandićem, a da je posebno interesantan susret koji se desio u Pivi? Može li Abazović da saopšti crnogorskoj javnosti kakvo je obećanje tom prilikom dao?
Ko je nudio Dritanu Abazoviću 21 milion eura? - neka su od pitanja koja je "zbog novih neistina i podmetanja na moj račun, zbog javnosti Crne Gore" postavila poslanica "Demokrata" Zdenka Popović:  
 
1
Božidar Janković, član Glavnog odbora DPS Crne Gore
Najgora Vlada - broji posljednje dane!
- Na političkoj sceni ništa novo. Lažna, populistička i nerealna obećanja sa jedne strane, razmirice u koaliciji i ucjenjivačka popunjavanja po dubini sa druge. Između tih strana Crna Gora propada iz dana u dan. Ipak, ne još dugo, jer su svi svjesni da vladajuća većina i najgora Vlada u istoriji države broje posljednje dane - zaključuje današnje saopštenje član Glavnog odbora DPS Crne Gore Božidar Janković. 
 
1
Rekli su - poslanica SDP Draginja Vuksanović Stanković poslaniku DF Slavenu Radunoviću
Isfrustrirani sluga!
          - Vi ste isfrustirani jer služite drugoj državi, a ja nemam te frustracije jer branim svoju državu. Znam da nije lako biti sluga drugoj državi, to je prvo sramota, zastiđe. Ne morate biti kod Vučića na kanabeu, dovoljno je ovo što radite ovdje. Po vama, isfrustrirana sam što branim svoju državu. I braniću je sa građanima koji vole ove državu, za razliku od vas - replicirala je poslanica SDP Draginja Vuksanović Stanković na sjednici Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu poslaniku DF Slavenu Radunoviću. 
 
1
Komisija za inovacije DPS
Digitalna budućnost - dovedena u pitanje!
- Danas kada se ni ne nazire kada će početi digitalna transformacija, situacija navodi na samo jednu konstataciju, digitalna budućnost Crne Gore je dovedena u pitanje. I to je jedan od razloga zbog kojih su samo vanredni parlamentarni izbori i promjena vlasti jedini preduslov daljeg nastavka digitalne transformacije, ali i generalno napretka i razvoja Crne Gore - zaključuje Komisija za inovacije DPS. 
 
1
Poslanica SDP Draginja Vuksanović Stanković o premijeru
Krivokpić je balast - demokratskom razvoju!
- Premijer Zdravko Krivokapić očigledno nije u stanju da shvati da ne samo da je problem, već veliki balast demokratskom razvoju i napretku Crne Gore i njenog društva - ukazala je poslanica SDP Draginja Vuksanović Stanković, a na premijerovo "svrgnite me" reagovala je:
- - Svojom nesposobnošću, neznanjem i katastrofalnim rezultatima Vlade kojom rukovodi "popeo se na glavu" crnogorskim građanima. Bolje bi bilo da razmišlja i djeluje kako zaustaviti ovu galopirajuću inflaciju, no što uobražava da je apsolutistički monarh, pa koristi izraz "svrgnuti" koji nije primjeren u demokratijama i demokratskim državama i društvima. 
 
1
Rekli su - poslanik Socijaldemokrata Damir Šehović o rekonstrukciji Vlade
Svađa zbog stolica - na palubi "Titanika"!
          Poslanik Socijaldemokrata Damir Šehović je gostujući u Presingu na Gradskoj TV saopštio da ga razgovor unutar parlamentarne većine o rekonstrukciji Vlade podsjeća na svađu oko razmještanja stolica na palubi Titanika, koji inače tone, dok je najavljenu poresku reformu pretenciozno nazvanu Maršalovim planom nazvao neodrživim populističkim spiskom lijepih želja, čija je funkcija zauzimanje što bolje startne pozicije mlađanog ministra pred osnivanje političke partije premijera Krivokapića u susret očekivanim vanrednim izborima. 
 
1
DPS o Spajićevom predizbornom pamfletu “Evropa sad”
Zlokobni plan vodi - Crnu Goru u bankrot!
- Nakon što je na sjednici Socijalnog savjeta izglasana podrška Spajićevom predizbornom pamfletu “Evropa sad”, ostaje nam da se nadamo da će vanredni parlamentarni izbori biti što prije. Samo je to način da se Crna Gora spasi zlokobnog plana ministra Spajića koji će imati za posljedicu uvođenje naše države u enormno zaduženje, inflaciju, rast nezaposlenosti i na kraju bankrot - ukazao je poslanik DPS Ivan Mitrović. 
 
1
SDP će tražiti hitna sjednica Skuštine Crne Gore oo izmjeni akciza na cijene goriva
Od 10 eura - šest ide na akcize i PDV!
- SDP je, kako smo i najavili, obnovila inicijativu za smanjenje akciza na gorivo, ali ona sedam mjeseci stoji u Skupštini i ne dolazi na red. SDP će poslati molbu svim poslaničkim klubovima da se zakaže hitna sjednica Skuštine Crne Gore sa tačkom dnevnog reda Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o akcizama - istakao je Mirko Stanić, šef Medijskog tima i član Predsjedništva SDP i najavio da će ova partija u četvrtak od 13 organizovati protest ispred Ministarstva finansija.  
 
0
Rekli su - portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević
"Pfizer" da - patentira Krivokapića!
- Kompanija "Pfizer" trebalo bi da patentira premijera Zdravka Krivokapića i da od njegove krvi počne da pravi vakcinu - predložio je portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević, reagujući na izjavu direktora Instituta za javno zdravlje Igora Galića koji je saopštio da premijer ima visok nivo antitijela. 
 
0
Poslanica SDP reagovala je na izjavu direktora Instituta za javno zdravlje Igora Galića
Premijer ima - neodgovornost i bezobrazluk!
- Šali li se ovo g. Galić sa nama? Premijer ima visok stepen neodgovornosti, bezobrazluka i primitivizma. Ugrožava sve oko sebe, a samog sebe odavno. Da podnese ostavku jer je u sukobu sa odlukama Vlade na čijem je čelu. Nego kakav premijer, takva i vlada i obratno - reagovala je na Twitteru poslanica SDP Draginja Vuksanović Stanković na ijavu direktora IJZCG dr Igora Galića da premijer ima visok stepen antitijela. 
 
0
Dr Jevto Eraković na Twitteru
Ima Crna Gora - svoju Pandorinu kutiju!
- Kada je Crna Gora krenula ka nezavisnosti izmišljena je duhanska afera. Sada, kada tu nezavisnost treba odbraniti isti ljudi pokušavaju Crnu Goru uguraju u globalnu aferu Pandora. Ima Crna Gora svoju otvorenu Pandorinu kutiju - vodi ka padu najgore vlade u istoriji. To njeni kreatori neće spriječiti - objavio je dr Jevto Eraković na Twitteru. 
 
0
Rekli su - poslanica DPS Aleksandra Vuković
Zalećeli se - pred sunovrat!
- U osvit pregovara o rekonstrukciji Vlade, nemoćni trojni pakt, uz pomoć svojih "NVO" i kvazimedija, kreće u koordinisani napad na predśednika Đukanovića.
Drvljem laži i kamenjem podmetanja, marionetska vlast skriva svoje bezakonje i beščašće.
Zalećeli su se pred sunovrat! - saopštila je poslanica DPS Aleksandra Vuković reagujući na navode NVO MANS. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10| |11| |12| |13| |14| |15|