0
DPS, poslije neuspjelog pokušaja parlamentarne većine da formira 44. Vladu Crne Gore, apeluje na izbor sudija Ustavnog suda i na datum vanrednih parlamentarnih izbora
Izgubljeno je - dragocjeno vrijeme!

- Crna Gora više nema vremena za gubljenje. Dvogodišnji haos kroz koji prolazi društvo u cjelini mora biti okončan. Zbog toga pozivamo na dijalog i hitan dogovor oko izbora sudija Ustavnog suda i datuma održavanja vanrednih parlamentarnih izbora - konstatovao je DPS poslije neuspjelog pokušaja parlamentarne većine da formira 44. Vladu Crne Gore.

Sastanak partija koje su usvajanjem Zakona o predsjedniku srušile ustavni poredak kako bi neustavno formirale Vladu, a potom se oko iste nijesu mogli dogovoriti zbog partijskih interesa, pokazao je da je sve što se desilo od septembra u Crnoj Gori bio gubitak dragocjenog vremena i bespotrebno urušavanje međunarodnog imidža naše države.
Još jednom se pokazalo da smo bili u pravu te da parlamentarna većina ne postoji. To je od danas i ozvaničeno ko zna kojim u nizu neuspješnih sastanaka završenim bez dogovora i uz međusobne uvrede i optužbe za kriminal i korupciju.




Posjeta : 173