Kapija Zadovoljstva - Zabava

0
Na oduševljenje mnogobrojnih obožavalaca
Messi "igra" - na Facebooku!
    "TAKO sam uzbuđen", bilo je prvo što je napisao Lionel Messi u srijedu, kada je napokon, na oduševljenje mnogih, otvorio vlastiti profil na društvenoj internet-mreži Facebooku. 
 
0
Najbolji aforizam
EU??...AU?!...UA!!
    Književnik Miladin Berić iz Banjaluke dobitnik je nagrade „Zlatni aforizam” u Mrkonjić Gradu.
Tema ovogodišnjeg konkursa za humorističko-satirične radove bila je „S čime u Evropu!?”, a Berićev nagrađeni aforizam glasi: „EU??...AU?!...UA!!”.
 
 
2
Na aukci u Ženevi
Satovi pokazuju - erotoku!
    Kolekcionari širokih shvatanja okupiće se uskoro u Švajcarskoj kako bi zgrabili barem jedan od rijetkih časovnika koji, osim tačnog vremena, prikazuju i erotske scene. 
 
2
Johnny Depp se dobro provodio na snimanju novog nastavka "Pirata s Kariba"
Prostotama ga učila - Penelope Cruz!
    Johnny Depp se dobro provodio na snimanju novog nastavka "Pirata s Kariba" s kolegicom Penelope Cruz. Novopečena mama u filmu glumi kćer Crnobradog, a Johnny kaže kako se s, osim glumom , na setu bavili i raznim zafrkancijama 
 
2
Zanosna anđelica Victoria's Secreta
Candice pokazala - savršeno tijelo!
    Zanosna anđelica Victoria´s Secreta Candice Swanepoel ponovno je pozirala za Victoria´s Secret, te pokazala svoje savršeno tijelo. Ovog puta Candice nije obukla samo seksi donje rublje, po kojem je Victoria´s Secret najpoznatiji, već i različite haljine, kostime, pantalone i topiće iz njihove nove kolekcije. 
 
2
Seksi manekenka pozirala u stilu pin-up djevojke
Zgodna Kelly reklamira - štikle!
    Kada je saznala da je trudna, Kelly Brook je krenula odrađivati što više snimanja za seksi editorijale dok za to ne postane prekrupna. Jedan od njih je i reklama za štikle na kojoj seksi manekenka pozira u stilu pin-up djevojke te otkriva zamamni dekolte i prekrasne duge noge.
 
 
1
Prva umjetnica u istoriji koja je prodala više od 20 miliona digitalnih singlova
Lady Gaga postavila - novi rekord!
    Lady Gaga je upravo postavila još jedan rekord - postala je prva umjetnica u istoriji koja je prodala više od 20 miliona digitalnih singlova. 
 
1
Ljepotica sa Barbadosa na aprilskoj naslovnici "Vouga"
Rijana - prodao me otac!
    Ljepotica sa Barbadosa krasiće naslovnu stranu aprilskog izdanja američkog modnog časopisa "Vogue". U intervjuu je otkrila da je njen otac, nakon što ju je Kris Braun pretukao, medijima prodao „gomilu laži”.
 
 
1
Kakve sve pritužbe dobijaju zaposleni u turističkim agencijama u Velikoj Britaniji
Kome smetaju zgodne devojke?
    Pročitajte kakve sve pritužbe dobijaju zaposleni u turističkim agencijama u Velikoj Britaniji.
 
 
1
Slavni par vraća se u London
Beckhamovi napuštaju LA!
    Beckhamovi se planiraju vratiti u Englesku krajem godine, kada Davidu ističe ugovor sa LA Galaxyjem. 
 
1
Barbara Franco skinula se u novom broju Maxima
Vruća Latina pokazala - atribute!
    Barbara Franco skinula se u novom broju Maxima i pokazala sve svoje atribute u izazovnim pozama.  
 
0
Popularni pjevač, miljenik ženskog dijela publike Zdravko Čolić priznaje
Sve u životu uradio - zbog žena!
    Pjevač koji ponosno nosi titulu nepopravljivog romantičara s estrade, Zdravko Čolić, u intervjuu kojeg je dao za Blic povodom Dana žena, jednog od svojih omiljenih praznika, izjavio je: "Ispostavlja se da sam sve u životu radio zbog žena. 
 
0
MUP Srbije pokrenuo istragu ko je na internet postavio snimak para koji ljubavi
Umjesto saobraćaja - snimali sex!
    Iz policije u Srbiji na internet je procurio snimak mladog para koji se seksao na automobilu kod beogradske Arene. Nadzorna kamera policije koja kontroliše stanje u saobraćaju snimila je akciju na parkiralištu, gdje su se mladić i djevojka prepustili strastima, javlja Alo. Djevojka se oslonila na automobil, a ni ona ni njezin partner nisu znali da ih netko snima, već su mislili da su sasvim neprimjetni u mraku.
 
 
0
Nova lica u "fabrici snova"
Za pet godina - vladaće Hollywoodom!
    Među mnogim već poznatim licima na ovogodišnjoj dodjeli Oskara neka mlada lica jednostavno su zabljesnula. To su svakako Jennifer Lawrence, dvadesetogodišnjakinja koja je zaradila nominaciju za najbolju žensku ulogu u filmu "Winter´s Bone", te Hailee Steinfeld (14), koja je ostvarila upečatljivu ulogu u filmu "Čovjek zvan hrabrost" ("True Grit").  
 
0
Lijepa zvijezda sa Barbadosa u reklami za "Niveu"
Rihanna skinula - odjeću i šminku!
    Rihanna je skinula odjeću i u većinu šminke s lica u novoj reklamnoj kampanji koju je snimila.  
 
0
Nova akcija "Vojne"
Ljube policajke - i bježe!
    Članovi "street art" grupe „Vojna” koja je privukla pažnju javnosti nakon što je na pokretnom mostu u Sankt Petersburgu nacrtala džinovski penis, ima novu akciju - ljubljenje policajki.
 
 
2
Najskuplji fudbaler današnjice zaploviće u bračne vode
Ronaldo zaprosio - Irinu Shayk!
    Najskuplji fudbaler današnjice Cristiano Ronaldo trebao bi uskoro zaploviti u bračne vode, piše britanski tabloid News of the World 
 
2
Pojavile se fotografije potpuno gole Diane Kruger
U mladosti - skidala se bez problema!
    Nakon što je snimila vrući editorijal u donjem rublju, Diane Kruger izazvala je brojne reakcije onih koji je nisu navikli gledati u takvom izdanju. 
 
2
Crnogorski glumac uspješno se predstavio i kao pjevać
Slavko promovisao - "Muzu"!
    Crnogorski glumac , a sada i pjevač Slavko Kalezić promovisao je sinoć - u ponovo otvorenoj diskoteci „The Market“ - prvi singl i spot "Muza". Njegov prvjenac podržao je Tovaris Vilson, poznati koreograf svjetskih zvijezda kao što su Šer, Kristina Agilera, Dženet Džekson i Bijons. 
 
2
U izboru Bleacherreport.com
Najseksi je - Abigail Clancy!
    Modeli, glumice i ostale poznate dame česta su "meta" slavnih fudbalera. Bleacherreport.com odabrao je 50 najseksi WAG, a na tronu se ovog puta našla Abigail Clancy, zaručnica Petera Croucha. I dok je posljednje, 50. mjesto liste, zauzela Victoria Beckham, supruga Davida Beckhama, jedina "hrvatska snaga" na spomenutoj listi, supruga Dine Drpića - Nives Celzijus, zauzela je 33. mjesto.
 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|