Kapija Zadovoljstva - Zabava

3
Slika dana (noći)
Noć vještica!
 
 
2
Prema portalu Beautiful Women
Najljepša na svijetu - Bosanka!
    Bosanka Aida Đapo devojka je koja je iza sebe ostavila 50 ljepotica, poput Monike Beluči, Megan Foks, Adriane Lime, Eve Mendes... 
 
2
Predstavljaće Crnu Goru na svjetskom takmičenju
Lice godine - Maja Čukić!
    Podgoričanka Maja Čukić izabrana je za Lice godine Crne Gore, na izboru koji je za vikend održan u Beogradu. Naime, od četiri predstavnice iz naše zemlje Čukić je odabrana da predstavlja Crnu Goru na svjetskom takmičenju koje će biti održano krajem avgusta na Siciliji. 
 
2
''World beauty top 10''
Anđela Crnogorka - najljepša Evropljanka!
    Podgoričanka Anđela Raičević osvojila je titulu najljepše Evropljanke na veoma prestižnom takmičenju "Miss Beauty of the World" koje je održano prošlog vikenda u Kirgistanu. Anđela je Crnoj Gori donijela i lentu ´´World beauty top 10´´. 
 
1
Uoči revije u Budvi
Kavali zasadio - maslinu na Zavali!
    Jedan od najvećih imena visoke mode Roberto Kavali posjetio je danas elitno naselje Dukljanski vrtovi na Zavali, gdje je posadio maslinu.  
 
0
Otkrila na Fejsbuku da je vara momak
Za raskid - osmislila igru!
    Raskidi su često bolne i ružne stvari u životu, ali ovo pismo je postalo pravi hit na internetu zbog domišljatog načina na koji je devojka odlučila da ostavi i kazni svog nevernog dečka.  
 
2
Tragikomična bračna drama u Burgasu završena razvodom
Naručio prostitutku - došla mu žena!
    Nedeljko i njegova supruga Nađa bili u braku šest godina. On radi kao službenik u velikom skladištu za alkohol, a njegova žena je bila kasirka u jednom od najvećih maloprodajnih lanaca u gradu. 
 
1
Eurosong
U finalu - ne igra "Igranka"!
    Uprkos odličnom nastupu, Who See i Nina Žižić nijesu se plasirali u finale Eurosonga. Bez finala ostali su i predstavnici Srbije, Hrvatske i Slovenije.  
 
0
Na koncertu u Brazilu
Makartnija napali - skakavci!
    Tokom nedavnog koncerta koji je održao u Brazilu, Pol Makartnij je bio suočen sa najezdom skakavaca.  
 
2
Predsjednik Venezuele nedavno predstavio nove članove svog kabineta
Ona je - najseksi ministarka!
    Kada je predsjednik Venezuele nedavno predstavio nove članove svog kabineta najviše medijske pažnje dobila je atraktivna ministarka sporta Alejandra Benítez. 
 
2
Prema istraživanju britanskog modnog sajta MyCelebrityFashion
Najljepše stari - Demi Mur!
    Glumica Demi Mur proglašena za zvijezdu koja "najlepše stari" - u istraživanju britanskog modnog sajta MyCelebrityFashion. 
 
1
''Cvjećarnica u kući cvijeća''
Alan Ford spaja - zemlje bivše Jugoslavije!
    Autor Lazar Džamić je svojom novom knjigom ´´Cvjećarnica u kući cvijeća´´ pokušao da objasni kako je strip Alan Ford ostao popularan samo još u zemljama bivše Jugoslavije, gdje je postao ´´dio kulturnog tkiva´´. 
 
2
Objavljen je konačan raspored učesnika na Eurosongu
Crna Gora nastupa - deveta!
    Objavljen je konačan raspored učesnika na Eurosongu u prvoj i drugoj finalnoj veceri. Who See i Nina Žižić nastupaju kao deveti u prvoj polufinalnoj večeri. 
 
2
U 54. pridružila se ekskluzivnom klubu poznatih ličnosti sa desetocifrenim bankovnim računom
Madona postala - milijarderka!
    Madona je konačno uspjela da premaši prag od milijardu dolara. Američka pjevačica se tako u 54. godini pridružila ekskluzivnom klubu poznatih ličnosti sa desetocifrenim bankovnim računom.  
 
2
Eto šta se desi kad trojica crnogorskih policajaca odluče da idu na pecanje
Upecao kolegu - za uho!
    Trojica prijatelja željela da se opuste uz rijeku i ribarenje, ali je sve krenulo po zlu kad je udica jednog od njih probola ušnu školjku drugog! 
 
1
"Who see" i Nina Žižić predstavljati Crnu Goru na "Eurosongu"
Promovisana "Igranka" - za Malme!
    Pjesma "Igranka", sa kojom će "Who see" i Nina Žižić predstavljati Crnu Goru na "Eurosongu" premijerno je sinoć predstavljena u emisiji TV Crne Gore. 
 
0
Crnogorska predizborna dilema
Ili sa krivim – ili nazad?
    Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović večeras u Baru počinje predizbornu kampanju za predsjedničke izbore koji će biti održani 7. aprila. Njegov slogan je „Naprijed!“.
Za tri dana iz Nikšića u predizbornu kampanju krenuće i nezavisni kandidat Miodrag Lekić, uz slogan „Pravi predsjednik – Miodrag Lekić“.
 
 
2
Popravlja se zdravstveno stanje crnogorskog kantautora
Šobić izlazi - sa intezivne!
    Crnogorski kantautor Milađin Šobićdanas će najvjerovatnije napustiti Odjeljenje intenzivne nege Kliničkog centra, da bi u narednom periodu bio smješten na Odjeljenju neurohirurgije. 
 
2
Dodijeljeni crnogorski Oskari
Najviše ovacija - najboljem domaćinu!
    Srpska folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović dobila je sinoć oskar popularnosti, koji dodjeljuje Crnogorska kulturna mreža (CKM) na osnovu svog istraživanja javnog mnjenja, kao najpopularnija pjevačica narodne muzike u Crnoj Gori. 
 
2
U Kodak Theatreu u Los Angelesu održana je 85. dodjela Oscara
Obama proglasila - "Argo"!
    U Kodak Theatreu u Los Angelesu održana je 85. dodjela Oscara, najprestižnije filmske nagrade.
Kada se gledaju sve kategorije, spektakularna 3D fantazija "Life of Pi" osvojila je četiri Oscara, tri su dobile drama o talačkoj krizi u Iranu "Argo" i mjuzikl "Les Miserables", dva je dobio vestern Quentina Tarantina "Odbjegli Django" i istorijska drama "Lincoln", a jedan je dobio "Zero Dark Thirty". 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|