2
Prema istraživanju britanskog modnog sajta MyCelebrityFashion
Najljepše stari - Demi Mur!

    Glumica Demi Mur proglašena za zvijezdu koja "najlepše stari" - u istraživanju britanskog modnog sajta MyCelebrityFashion.

Kao i svi drugi i zvijezde stare, samo što većina njih to čini na lijep način, svakako uz malu (ili veću) pomoć estetske hirurgije.
U Holivudu, starenje, poput kilaže, predstavlja svakodnevnu borbu. I dok se pojedine zvijezde prema tom prirodnom i neminovnom fenomenu odnose filozofski, kao Džejmi Li Kertis, koja je odavno prihvatila svoju sijedu kosu, druge pokušavaju da na svaki način, ne uvijek i uspješan, što duže izbjegnu pojavu bora.
Sajt "Maj selebriti fešn" (MyCelebrityFashion), je nedavno anketirao 1.300 žena, kako bi saznao koje su, po njima, zvijezde koje najljepše stare.
Demi Mur se našla na prvom mjestu sa 55 odsto glasova. Glumica, koja se nedavno razvela od Eštona Kučera, i dalje izgleda sjajno, premda je zagazila u šestu deceniju. Iako negira da je imala bilo kakve estetske zahvate, teško je povjerovati u to. Rezultat je svakako zavidan i mnoge bi žene poželjele da u njenim godinama izgledaju baš kao ona.
Na drugom mjestu je pjevačica i gumica Olivija Njutn-Džon (64), zvijezda legendarnog mjuzikla "Briljantin", a na trećem Oskarovka Helen Miren (67).
Četvrto mjesto zauzela je prva dama SAD Mišel Obama (49), a peto glumica Mišel Fajfer (54).
Na šestoj poziciji je Tvigi (63), kultna manekenka 1960-ih. Slijede Šeron Stoun (55) i omiljena američka voditeljka Opra Vinfri (59).




Posjeta : 1670