Kapija Zadovoljstva - Zabava

1
Valenttinovo
Sreæan Dan zaljubljenih!
Jutros na tvom jastuku

Zamisli moju toplu ruku

Pusti da snovi se roje
Nek crvene budu boje

Sreæan ti Dan zaljubljenih!

 
 
1
Prvi crnogorski sitkom poèeæe da se emituje ovog vikenda na Prvom programu Televizije Crne Gore
Startuje - "Dojè caffe"!
    - Zahvalnost dugujemo koproducentu RTCG i direktoru Radu Vojvodiæu, koji je prepoznao potrebu da naša zemlja ima sopstveni proizvod ovakve vrste i oni su zaista razlog zašto smo krenuli u ostvarivanje tog studentskog sna, istakao je glumac i producent prvog crnogorskog sitkoma "Dojè caffe" - Dušan Kovaèeviæ. 
 
1
Nova zvijezda brazilskog modelinga
Jenifer Auada - novi "anðeo"?!
    Brazilska manekenka Jenifer Auada je nova zvijezda u svijetu modelinga u toj zemlji. Veæ radi za poznate svjetske kompanije, a spekuliše se da æe možda uskoro potpisati i angažman za "Victoria`s secret". 
 
1
Menhetn je sinoæ bio u posebnom izdanju
"Anðeli" pokorili Njujork!
    Menhetn je sinoæ bio u posebnom izdanju, s anðelima koji su se na bini smjenjivali u najseksepilnijim kreacijama „Viktorijas sikreta“. Alesandra Ambrozio, Adrijana Lima, Kendis Svonepul, uz mlaðe koleginice Ðiði Hadid, Šaninu Šajk i Kendis Džener pokazale su zašto je sinoæni spektakl drugaèiji od bilo kojeg drugog modnog dogaðaja. 
 
1
Najpopularnije destinacije za doèek 2016.
Prvi izbor - Dubai!
    Da li ste veæ isplanirali novogodišnje putovanje?
Sajt Kayak.com analizirao je dosadašnje rezervacije letova pred doèek Nove godine i utvdio da je najpopularnija destinacija u ovom periodu – Dubai.  
 
2
"Crnogorski Meljak"
Šešelj prijeti Milu - likvidacijom!
    Haški optuženik i predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zaprijetio je u èetvrtak crnogorskom premijeru Milu Ðukanoviæu likvidacijom ukoliko se ne povuèe sa funkcije premijera. 
 
1
Izbor za Miss Crne Gore
Nataša - najljepša Crnogorka!
    Novljanka Nataša Milosavljeviæ nova je Miss Crne Gore, odluèio je žiri na èijem je èelu bila predsjednica opštine Herceg Novi Nataša Aæimoviæ. 
 
3
Spektakularna dodjela MTV Video Music Awards održana u Los Anðelesu
Èetiri priznanja za - Taylor Swift!
    Noæas je u Los Anðelesu održana spektakularna MTV Video Music Awards dodjela. 
 
1
Legendrana glumica zadivila sve na naslovnici “Harpers bazaara”
Naga Šeron izgleda - duplo mlaðe!
    Legendrana glumica Šeron Stoun zadivila je sve pošto se obnažila za naslovnicu magazine “Harpers bazaar”. 
 
0
Ljepotica iz Sutomora preedstavljala Crnu Goru na izboru za mis i mistera gluvonijemih za Evropu i Aziju
Barbara Mista na sceni - blista!
    Barbara Mista (18) ljepotica iz Sutomora,bila je predstavnica Crne Gore na izboru za mis i mistera gluvonijemih za Evropu i Aziju, koji je održan u Èeškoj polovinom jula. Iako nije profesionalna manekenka, nakon nastupa na takmièenju, dobila je brojne ponude da se bavi modelingom.  
 
2
Èuveni francuski modni kreator otvoriæe 18. Internacionalnu smotru mode u Kotoru
Doputovao - Žan Pol Gotje!
    Èuveni francuski modni kreator Žan Pol Gotje doputovao je u Crnu Goru. 
 
0
Dvadesetosmogodišnji foto-model i manekenka
Kami Li - ljepotica išarane kože!
    Kami Li je dvadesetosmogodišnji foto-model i manekenka, porijeklom iz Portorika. Poznata je po svom alternativnom izgledu, te se razlikuje od koleginica brojnim tetovažama po tijelu. Krasila je naslovnice mnogih modnih èasopisa i uèestvovala u jednom britanskom rijalitiju. 
 
3
Sinoæ poèele "Sunèane skale"
Revijalno veèe - "kruna" dvije decenije!
    Numera "Sing my song", koju je izvela španska pjevaèica Karin, proglašena je za najbolju pjesmu mladih zvijezda, prve veèeri festivala "Sunèane skale".
Drugo, revijalno veèe zamišljeno je da bude svojevrsna kruna dvodecenijskog trajanja "Sunèanih skala", festivala koji je izrastao u najvažniju regionalnu manifestaciju pop žanra.  
 
2
"Niz tvoja leða", prvi singl cetinjske grupe nakon sedam godina
"Perper" promovisao spot!
    Legendarni crnogorski bend "Perper" promovisao je veèeras u Hard Rock Caffe-u u Podgorici novi spot za pjesmu "Niz tvoja leða". 
 
0
Foto-model iz Južne Afrike
Ona stiže - iz afrièke vreline!
    Kendis Buše je foto-model iz Južne Afrike. Igrala je glavnu žensku ulogu u indijskom filmu "Aazaan" 2011, ali je poznatija kao zaštitno lice èasopisa "Elle", "Cosmopolitan", "FHM".  
 
1
Pjesma predstavnika Crne Gore na Eurosongu
Knez otpjevao - "Adio"!
    Pjesma "Adio", kojom æe Knez u Beèu predstavljati Crnu Goru na ovogodišnjoj Evroviziji, pojavila se danas na internetu. 
 
1
Nekadašnji predstavnik Srbije na Evroviziji naapisaæe pjesmu za Kneza
Joksimoviæ piše - nešto brže i veselije!
    Srpski muzièar i nekadašnji predstavnik Srbije na Evroviziji, Željko Joksimoviæ, napisaæe pjesmu kojom æe Nenad Kneževiæ Knez predstavljati Crnu Goru na najprestižnijem evropskom takmièenju, koje se održava u maju u Beèu, kazao je šef crnogorske delegacije za Eurosong Sabrija Vuliæ. 
 
0
IKONA REGEA KOJU ÆEMO VEÈNO PAMTITI
Planeta slavi - roðendan Boba Marlija!
    Da je poživio, rege muzièar Robert Nesta Marli, poznatiji kao Bob Marli, proslavio bi u petak 70. roðendan. Ova prva superzvijezda treæeg svijeta i prorok rastafarijanskog pokreta, proslavio je rege i van granica rodne Jamajke i uticao na umjetnike kao što su Pol Sajmon, Peti Smit, Elvis Kostelo, Bob Dilan, Stivi Vonder ili "Kleš". Taj uticaj je rastao i širio se godinama poslije njegove prerane smrti 1981. godine, a 230 pjesama koje je Marli napisao i otpjevao promijenile su svijet. 
 
2
Na jubilarnom Eurpspngu
Knez nastupa - 21. maja!
    Naš predstavnik na ovogodišnjem jubilarnom šezdesetom Eurosongu, Nenad Kneževiæ Knez, nastupiæe u prvoj polovini druge polufinalne veèeri, odreðeno je danas tokom izvlaèenja imena uèesnika prvog i drugog polufinala ovogodisnjeg Eurosonga u gradskoj hali u Beèu. 
 
1
Juniorski Eurosong
Maša i Lejla nastupaju - desete!
Crnogorske predstavnice na djeèijem Eurosongu Maša Vujadinoviæ i Lejla Vuliæ sjutra æe nastupiti desete na tom prestižnom takmièenju. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|