Kapija Zadovoljstva - Zabava

1
Prvi crnogorski sitkom počeće da se emituje ovog vikenda na Prvom programu Televizije Crne Gore
Startuje - "Dojč caffe"!
    - Zahvalnost dugujemo koproducentu RTCG i direktoru Radu Vojvodiću, koji je prepoznao potrebu da naša zemlja ima sopstveni proizvod ovakve vrste i oni su zaista razlog zašto smo krenuli u ostvarivanje tog studentskog sna, istakao je glumac i producent prvog crnogorskog sitkoma "Dojč caffe" - Dušan Kovačević. 
 
1
Nova zvijezda brazilskog modelinga
Jenifer Auada - novi "anđeo"?!
    Brazilska manekenka Jenifer Auada je nova zvijezda u svijetu modelinga u toj zemlji. Već radi za poznate svjetske kompanije, a spekuliše se da će možda uskoro potpisati i angažman za "Victoria`s secret". 
 
1
Menhetn je sinoć bio u posebnom izdanju
"Anđeli" pokorili Njujork!
    Menhetn je sinoć bio u posebnom izdanju, s anđelima koji su se na bini smjenjivali u najseksepilnijim kreacijama „Viktorijas sikreta“. Alesandra Ambrozio, Adrijana Lima, Kendis Svonepul, uz mlađe koleginice Điđi Hadid, Šaninu Šajk i Kendis Džener pokazale su zašto je sinoćni spektakl drugačiji od bilo kojeg drugog modnog događaja. 
 
1
Najpopularnije destinacije za doček 2016.
Prvi izbor - Dubai!
    Da li ste već isplanirali novogodišnje putovanje?
Sajt Kayak.com analizirao je dosadašnje rezervacije letova pred doček Nove godine i utvdio da je najpopularnija destinacija u ovom periodu – Dubai.  
 
2
"Crnogorski Meljak"
Šešelj prijeti Milu - likvidacijom!
    Haški optuženik i predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zaprijetio je u četvrtak crnogorskom premijeru Milu Đukanoviću likvidacijom ukoliko se ne povuče sa funkcije premijera. 
 
1
Izbor za Miss Crne Gore
Nataša - najljepša Crnogorka!
    Novljanka Nataša Milosavljević nova je Miss Crne Gore, odlučio je žiri na čijem je čelu bila predsjednica opštine Herceg Novi Nataša Aćimović. 
 
3
Spektakularna dodjela MTV Video Music Awards održana u Los Anđelesu
Četiri priznanja za - Taylor Swift!
    Noćas je u Los Anđelesu održana spektakularna MTV Video Music Awards dodjela. 
 
1
Legendrana glumica zadivila sve na naslovnici “Harpers bazaara”
Naga Šeron izgleda - duplo mlađe!
    Legendrana glumica Šeron Stoun zadivila je sve pošto se obnažila za naslovnicu magazine “Harpers bazaar”. 
 
0
Ljepotica iz Sutomora preedstavljala Crnu Goru na izboru za mis i mistera gluvonijemih za Evropu i Aziju
Barbara Mista na sceni - blista!
    Barbara Mista (18) ljepotica iz Sutomora,bila je predstavnica Crne Gore na izboru za mis i mistera gluvonijemih za Evropu i Aziju, koji je održan u Češkoj polovinom jula. Iako nije profesionalna manekenka, nakon nastupa na takmičenju, dobila je brojne ponude da se bavi modelingom.  
 
2
Čuveni francuski modni kreator otvoriće 18. Internacionalnu smotru mode u Kotoru
Doputovao - Žan Pol Gotje!
    Čuveni francuski modni kreator Žan Pol Gotje doputovao je u Crnu Goru. 
 
0
Dvadesetosmogodišnji foto-model i manekenka
Kami Li - ljepotica išarane kože!
    Kami Li je dvadesetosmogodišnji foto-model i manekenka, porijeklom iz Portorika. Poznata je po svom alternativnom izgledu, te se razlikuje od koleginica brojnim tetovažama po tijelu. Krasila je naslovnice mnogih modnih časopisa i učestvovala u jednom britanskom rijalitiju. 
 
3
Sinoć počele "Sunčane skale"
Revijalno veče - "kruna" dvije decenije!
    Numera "Sing my song", koju je izvela španska pjevačica Karin, proglašena je za najbolju pjesmu mladih zvijezda, prve večeri festivala "Sunčane skale".
Drugo, revijalno veče zamišljeno je da bude svojevrsna kruna dvodecenijskog trajanja "Sunčanih skala", festivala koji je izrastao u najvažniju regionalnu manifestaciju pop žanra.  
 
2
"Niz tvoja leđa", prvi singl cetinjske grupe nakon sedam godina
"Perper" promovisao spot!
    Legendarni crnogorski bend "Perper" promovisao je večeras u Hard Rock Caffe-u u Podgorici novi spot za pjesmu "Niz tvoja leđa". 
 
0
Foto-model iz Južne Afrike
Ona stiže - iz afričke vreline!
    Kendis Buše je foto-model iz Južne Afrike. Igrala je glavnu žensku ulogu u indijskom filmu "Aazaan" 2011, ali je poznatija kao zaštitno lice časopisa "Elle", "Cosmopolitan", "FHM".  
 
1
Pjesma predstavnika Crne Gore na Eurosongu
Knez otpjevao - "Adio"!
    Pjesma "Adio", kojom će Knez u Beču predstavljati Crnu Goru na ovogodišnjoj Evroviziji, pojavila se danas na internetu. 
 
1
Nekadašnji predstavnik Srbije na Evroviziji naapisaće pjesmu za Kneza
Joksimović piše - nešto brže i veselije!
    Srpski muzičar i nekadašnji predstavnik Srbije na Evroviziji, Željko Joksimović, napisaće pjesmu kojom će Nenad Knežević Knez predstavljati Crnu Goru na najprestižnijem evropskom takmičenju, koje se održava u maju u Beču, kazao je šef crnogorske delegacije za Eurosong Sabrija Vulić. 
 
0
IKONA REGEA KOJU ĆEMO VEČNO PAMTITI
Planeta slavi - rođendan Boba Marlija!
    Da je poživio, rege muzičar Robert Nesta Marli, poznatiji kao Bob Marli, proslavio bi u petak 70. rođendan. Ova prva superzvijezda trećeg svijeta i prorok rastafarijanskog pokreta, proslavio je rege i van granica rodne Jamajke i uticao na umjetnike kao što su Pol Sajmon, Peti Smit, Elvis Kostelo, Bob Dilan, Stivi Vonder ili "Kleš". Taj uticaj je rastao i širio se godinama poslije njegove prerane smrti 1981. godine, a 230 pjesama koje je Marli napisao i otpjevao promijenile su svijet. 
 
2
Na jubilarnom Eurpspngu
Knez nastupa - 21. maja!
    Naš predstavnik na ovogodišnjem jubilarnom šezdesetom Eurosongu, Nenad Knežević Knez, nastupiće u prvoj polovini druge polufinalne večeri, određeno je danas tokom izvlačenja imena učesnika prvog i drugog polufinala ovogodisnjeg Eurosonga u gradskoj hali u Beču. 
 
1
Juniorski Eurosong
Maša i Lejla nastupaju - desete!
Crnogorske predstavnice na dječijem Eurosongu Maša Vujadinović i Lejla Vulić sjutra će nastupiti desete na tom prestižnom takmičenju. 
 
1
Dodijeljene MTV EMA nagrade
Dodjelu obilježila - slavna reperka!
    MTV EMA nagrade u Glasgovu prošle su u znaku slavne reperke Niki Minaž! 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|