1
Juniorski Eurosong
Maša i Lejla nastupaju - desete!

Crnogorske predstavnice na dječijem Eurosongu Maša Vujadinović i Lejla Vulić sjutra će nastupiti desete na tom prestižnom takmičenju.

Maša i Lejla su već održale dvije probe, a scenski nastup za pjesmu "Budi dijete na jedan dan" uvježbavale su sa profesoricom sa Akademije dramskih umjetnosti sa Cetinja, Sanjom Garić.
Juniorski Eurosong je prije tri dana i zvanično otvoren svečanošću koja je održana u 600 godina staroj palati. Učesnici su tada saznali redoslijed nastupa, a Maša i Lejla će na scenu izaći desete.
Maša i Lejla su otkrile da će stajling na sceni biti sličan kao na spotu - crne jakne, bijele majce i svijetlo šarene suknjice a Bina Juniorskog Eurosonga u toku njihovog nastupa, biće u tamno plavim bojama, sa svijetlim bljeskovima u boji. Djevojke će ući na binu sa suprotn ih strana, a naći će se na centru, gdje će se okrenuti put kamere i početi prve stihove pjesme,
Na dječijem Eurosongu učestvuje 16 zemalja, a direktan prenos takmičenja možete pratiti na Drugom programu TVCG s početkom u 19 sati.




Posjeta : 1614