Kapija Zadovoljstva - Zabava

2
Objavljen je konaèan raspored uèesnika na Eurosongu
Crna Gora nastupa - deveta!
    Objavljen je konaèan raspored uèesnika na Eurosongu u prvoj i drugoj finalnoj veceri. Who See i Nina Žižiæ nastupaju kao deveti u prvoj polufinalnoj veèeri. 
 
2
U 54. pridružila se ekskluzivnom klubu poznatih liènosti sa desetocifrenim bankovnim raèunom
Madona postala - milijarderka!
    Madona je konaèno uspjela da premaÅ¡i prag od milijardu dolara. Amerièka pjevaèica se tako u 54. godini pridružila ekskluzivnom klubu poznatih liènosti sa desetocifrenim bankovnim raèunom.  
 
2
Eto šta se desi kad trojica crnogorskih policajaca odluèe da idu na pecanje
Upecao kolegu - za uho!
    Trojica prijatelja željela da se opuste uz rijeku i ribarenje, ali je sve krenulo po zlu kad je udica jednog od njih probola uÅ¡nu Å¡koljku drugog! 
 
1
"Who see" i Nina Žižiæ predstavljati Crnu Goru na "Eurosongu"
Promovisana "Igranka" - za Malme!
    Pjesma "Igranka", sa kojom æe "Who see" i Nina Žižiæ predstavljati Crnu Goru na "Eurosongu" premijerno je sinoæ predstavljena u emisiji TV Crne Gore. 
 
0
Crnogorska predizborna dilema
Ili sa krivim – ili nazad?
    Predsjednik Crne Gore Filip Vujanoviæ veèeras u Baru poèinje predizbornu kampanju za predsjednièke izbore koji æe biti održani 7. aprila. Njegov slogan je „Naprijed!“.
Za tri dana iz Nikšiæa u predizbornu kampanju krenuæe i nezavisni kandidat Miodrag Lekiæ, uz slogan „Pravi predsjednik – Miodrag Lekiæ“.
 
 
2
Popravlja se zdravstveno stanje crnogorskog kantautora
Šobiæ izlazi - sa intezivne!
    Crnogorski kantautor Milaðin Å obiædanas æe najvjerovatnije napustiti Odjeljenje intenzivne nege Klinièkog centra, da bi u narednom periodu bio smjeÅ¡ten na Odjeljenju neurohirurgije. 
 
2
Dodijeljeni crnogorski Oskari
Najviše ovacija - najboljem domaæinu!
    Srpska folk pjevaèica Svetlana Ceca Ražnatoviæ dobila je sinoæ oskar popularnosti, koji dodjeljuje Crnogorska kulturna mreža (CKM) na osnovu svog istraživanja javnog mnjenja, kao najpopularnija pjevaèica narodne muzike u Crnoj Gori. 
 
2
U Kodak Theatreu u Los Angelesu održana je 85. dodjela Oscara
Obama proglasila - "Argo"!
    U Kodak Theatreu u Los Angelesu održana je 85. dodjela Oscara, najprestižnije filmske nagrade.
Kada se gledaju sve kategorije, spektakularna 3D fantazija "Life of Pi" osvojila je èetiri Oscara, tri su dobile drama o talaèkoj krizi u Iranu "Argo" i mjuzikl "Les Miserables", dva je dobio vestern Quentina Tarantina "Odbjegli Django" i istorijska drama "Lincoln", a jedan je dobio "Zero Dark Thirty". 
 
2
Poslije pisanja kolumni, uhvatila se dizajniranja seksi krpica
Nives promoviše - "69"!
    Nakon Å¡to je prestala pisati kolumnu, Nives se uhvatila dizajniranja seksi krpica, a odnedavno je i sama sebi zaÅ¡titno lice modne linije 69 Celsius. 
 
1
Za potrebe reklamne kampanje nove kolekcije obuæe Brajana Etvuda
Sandale reklamira - naga Eva!
    Za potrebe reklamne kampanje nove kolekcije obuæe Brajana Etvuda Evu Hercigovu nijesu skrivali nepotrebnom odjeæom. Lepa Èehinja pozirala je potpuno naga uprkos tome Å¡to èeka treæe dijete i u martu æe napuniti 40 godina. 
 
1
Modna pista
Proljeæe za - zavodljive šezdesete!
    Na modnoj sceni svake sezone naðe se nekoliko dizajnera koji svojim radom nostalgièno prizivaju neka proÅ¡la vremena. S modnih se pista zato inspiracija preseli i u high street trgovine i ulice, pa se tako novo-stari trendovi neprestano izmjenjuju i dominiraju u modnom svijetu. 
 
0
''Pure Honey''
Kim pravi - novi parfem!
    Starleta Kim KardaÅ¡ijan u septembru æe na tržiÅ¡te izbaciti svoj Å¡esti po redu parfem pod nazivom ´´Pure Honey´´, prenosi sajt ´´WWD´´. 
 
0
Amerièko udruženje reditelja nagradilo Bena Afleka
"Argo" niže nagrade!
    Glumac i reditelj Ben Aflek dobio je nagradu Amerièkog udruženja reditelja (DGA) za najbolju režiju za njegov film "Argo", joÅ¡ jedno u nizu osvojenih priznanja, tri nedjelje uoèi ovogodiÅ¡njeg uruèenja Oskara. 
 
2
Kajmi je živio "po sopstvenim pravilima"
Prije sahrane - svratio na pljeskavicu!
    Želeæi da mu ispune posljednju želju, prijatelji pokojnog Dejvida Kajmija juniora proÅ¡li su zajedno sa njegovim kovèegom kroz njegov omiljeni restoran brze hrane prije nego Å¡to su se uputili na groblje. 
 
1
Glumci iz serije "Budva na pjenu od moradi kamen"
Vjenèali se - Sanja i Bane!
    Glumci iz serije "Budva na pjenu od mora", 24-ogodiÅ¡nja Sanja Joviæeviæ i 45-ogodiÅ¡nji Branimir Bane Popoviæ u 2013. godinu uÅ¡li su kao muž i žena. 
 
0
Širom Crne Gore Nova godina doèekana veselo
Budva opravdala oèekivanja!
    U Budvi je ispred zidina Starog grada najavljivan spektakl. Sa sigurnošæu se može reæi da su oèekivanja, Å¡to se prve veèeri tièe, ispunjena.  
 
3
Fillmska 2013.
Oèekivana - vladavina nastavaka!
    Nastavci velikih hitova i u 2013. biæe kljuèan adut holivudske industrije za "navlaèenje" bioskopske publike, a kao potencijalno najveæi "razbijaè blagajni" nameæe se drugi segment trilogije Pitera Džeksona "Hobit", snimljene prema istoimenom romanu Dž. R. R. Tolkina.  
 
2
Sve za ljubav
Bred kupuje - Anðinu prošlost!
    Sve za ljubav Bred Pit kaže da je spreman da plati èak 10 miliona dolara kako bi sprijeèio objavljivanje snimka seksa kojeg je njegova nevenèana supruga tada drogirana snimila 1999. godine. 
 
2
Novogodišnji "Playboy"
Naslovnica od - devet "zeèica"!
    Naslovnicu magazina za muÅ¡karce „Playboy“ u izdanju za januar i februar, krase djevojke mjeseca i ljepotice sa naslovnih strana iz 2012. godine. Prvi put u Srbiji na jednoj fotografiji je devet golih „zeèica“! 
 
1
Muzièki èasopis "Bilbord" objavio listu najboljih umjetnika u 2012.
Adel - pjevaèica godine!
    Muzièki èasopis "Bilbord" objavio je listu najboljih umjetnika u 2012. godini, prema kojoj je najbolja pjevaèica Adel, dok su tik iza nje Rijana i Tejlor Svift. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|