2
Eto Å”ta se desi kad trojica crnogorskih policajaca odluĆØe da idu na pecanje
Upecao kolegu - za uho!

    Trojica prijatelja željela da se opuste uz rijeku i ribarenje, ali je sve krenulo po zlu kad je udica jednog od njih probola uÅ”nu Å”koljku drugog!

Eto Å”ta se desi kad trojica crnogorskih policajaca odluĆØe da idu na pecanje - oni umesto ribe upecaju jedan drugog. Naime, vesele kolege oĆØigledno su želele da se opuste i nauživaju u vreme pauze tokom napornog radnog dana i hvatanja prestupnika, pa su odluĆØili da izaĆ°u do obližnje reke, odmore se i pokuÅ”aju da, za promenu, uhvate neku ribu. Ali onda je sve krenulo po zlu.
Prijatelji su se veselo Å”alili i uživali u prirodi i lijepom vremenu, a onda je jedan od njih nevjeÅ”to zamahnuo pecaljkom i, umjesto da njena udica zavrÅ”i u vodi, ona se zakaĆØila za uho njegovog kolege i probola samu sredinu uÅ”ne Å”koljke. Sve se odigralo u djeliƦu sekunde, a potom se samo zaĆØuo straviĆØan jauk povrijeĆ°enog policajca.
Ogromna udica bila mu je u uhu, a kad je mahinalno pokuÅ”ao da je izvuĆØe, iz njega je Å”iknula krv. U pomoƦ su mu odmah pritrĆØale uplaÅ”ene kolege, ali shvatili su da Ʀe im za vaĆ°enje ogromne udice biti potreban i alat. Zato su uzeli klijeÅ”ta, jedina koja su imali, i njima pokuÅ”ali da je izvuku. PovrijeĆ°eni je nemoƦno jaukao.
- Ajoj, uvo mi pocijepa Miro - vikao je nesreƦnik.
Njegov prijatelj je pokuŔao da ga umiri.
- Ne boj se, ne boj se! Moram da priĆ°em bliže, smiri se. Stani, polako, da ti pomognem - ponavljao je on dok je klijeÅ”tima pokuÅ”avao da ispravi udicu koja se savila oko koleginog uha i zahvatila ga gotovo cijelog.
MeĆ°utim, povrijeĆ°eni je neprestano jaukao i pokuÅ”avao da se istrgne iz ruku svog ā€žhirurgaā€œ, koji se zbog toga iznervirao.
- Ajde, Pero, smiri se, tebi je do zajebancije, pusti me, ĆØoveĆØe, da zavrÅ”im. Moram da je polomim da bih je izvadio - odbrusio je svom ā€žpacijentuā€œ.




Posjeta : 1771