2
Eto šta se desi kad trojica crnogorskih policajaca odluče da idu na pecanje
Upecao kolegu - za uho!

    Trojica prijatelja željela da se opuste uz rijeku i ribarenje, ali je sve krenulo po zlu kad je udica jednog od njih probola ušnu školjku drugog!

Eto šta se desi kad trojica crnogorskih policajaca odluče da idu na pecanje - oni umesto ribe upecaju jedan drugog. Naime, vesele kolege očigledno su želele da se opuste i nauživaju u vreme pauze tokom napornog radnog dana i hvatanja prestupnika, pa su odlučili da izađu do obližnje reke, odmore se i pokušaju da, za promenu, uhvate neku ribu. Ali onda je sve krenulo po zlu.
Prijatelji su se veselo šalili i uživali u prirodi i lijepom vremenu, a onda je jedan od njih nevješto zamahnuo pecaljkom i, umjesto da njena udica završi u vodi, ona se zakačila za uho njegovog kolege i probola samu sredinu ušne školjke. Sve se odigralo u djeliću sekunde, a potom se samo začuo stravičan jauk povrijeđenog policajca.
Ogromna udica bila mu je u uhu, a kad je mahinalno pokušao da je izvuče, iz njega je šiknula krv. U pomoć su mu odmah pritrčale uplašene kolege, ali shvatili su da će im za vađenje ogromne udice biti potreban i alat. Zato su uzeli kliješta, jedina koja su imali, i njima pokušali da je izvuku. Povrijeđeni je nemoćno jaukao.
- Ajoj, uvo mi pocijepa Miro - vikao je nesrećnik.
Njegov prijatelj je pokušao da ga umiri.
- Ne boj se, ne boj se! Moram da priđem bliže, smiri se. Stani, polako, da ti pomognem - ponavljao je on dok je kliještima pokušavao da ispravi udicu koja se savila oko koleginog uha i zahvatila ga gotovo cijelog.
Međutim, povrijeđeni je neprestano jaukao i pokušavao da se istrgne iz ruku svog „hirurga“, koji se zbog toga iznervirao.
- Ajde, Pero, smiri se, tebi je do zajebancije, pusti me, čoveče, da završim. Moram da je polomim da bih je izvadio - odbrusio je svom „pacijentu“.




Posjeta : 1712