2
Sve za ljubav
Bred kupuje - Anđinu prošlost!

    Sve za ljubav Bred Pit kaže da je spreman da plati čak 10 miliona dolara kako bi spriječio objavljivanje snimka seksa kojeg je njegova nevenčana supruga tada drogirana snimila 1999. godine.

Poznati glumac očajnički želi da zaštiti djecu od "mutne prošlosti" svoje izabranice i ima namjeru da učiniti sve kako bi uklonio dokaze o njenim divljim danima.
Naime, on se plaši da bi sporne fotografije i snimci za koje je uvjeren da postoje, mogle emotivno pogoditi njihovo šestoro dece.
- Bred želi da zaštiti novi imidž koji je Anđelina tako pomno gradila: onaj vrhunske glumice, majke šestoro dece i UN ambasadorke. Učiniće sve kako bi fotografije i snimke završile u njegovim rukama - izjavio je neimenovani izvor koji je objasnio i da je Brad unajmio čitav tim privatnih detektiva kako bi pronašli dokaze o njenoj burnoj prošlosti. Oni su mu i otkrili da je 37-godišnja glumica 1999. godine nadrogirana napravila snimak seksa.
- Navodni snimak seksa nastao je otprilike u isto vreme kad i perverzne fotografije na kojima je ona potpuno ´urokana´.
Bila je toliko nadrogirana da se i ne sjeća šta je radila. Ali pretpostavlja da je ´u igri´ bilo nekakvo sječenje i divlji seks. Bred više i ne krije da je spreman da potrošiti 10 miliona dolara, jer kako je priznao jednom prijatelju kad su u pitanju Anđelina i djeca, novac ne igra nikakvu ulogu.




Posjeta : 1678