1
Ljepotica sa Barbadosa na aprilskoj naslovnici "Vouga"
Rijana - prodao me otac!

    Ljepotica sa Barbadosa krasiće naslovnu stranu aprilskog izdanja američkog modnog časopisa "Vogue". U intervjuu je otkrila da je njen otac, nakon što ju je Kris Braun pretukao, medijima prodao „gomilu laži”.


Pjevačica je u intervjuu, između ostalog, progovorila o svojoj porodici, slavi i o tome kako održava savršenu liniju.
- Nikada nisam mislila da će me neko iz porodice izdati, a najmanje da će to biti moj otac. Ali, on me je, kad sam se skrivala od medija zbog Krisovog napada, prodao novinarima za jedan ček, i još je ispričao gomilu laži. Nije našao za shodno da me nazove i pita kako sam, jesam li živa, ali je zato zvao novinare da im laže - kaže Rijana za "Vogue".
Pjevačica je otkrila i da je na Barbadosu živjela jako oskudno i da, kada je i imala novca, nije imala gdje da kupi garderobu koju je željela, ali joj je porodica uvek bila „sigurno utočište”.
- Sada je to utočište nestalo, ali ne želim da o tome više govorim!
Ono o čemu sanja je uloga u filmu "Battleship" zbog kojeg je, kaže, svoje tijelo dovela u savršenu formu.
- Morala sam da vježbam iako mrzim teretanu i klasične vježbe. Prvi put u životu ne želim se riješiti oblina. Na snimanju filma shvatila sam da konačno volim svoje tijelo iako nije savršeno – jednostavno se osećam seksi.
Fotografije, na kojima je Rijana prikazana i kao sirena u providnoj haljinu sa vezom na „strateškim mestima” iz Šanelove kolekcije za nastupajuću sezonu, jarko crvene kose, djelo je legende modne fotografije, Eni Libovic.





Posjeta : 1195