e - dopisnik

0
U Kolašinu lišen slobode osumnjičeni za pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela
Oduzeta dva vozila - otuđena u Srbiji!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili su slobode jednu osobu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.  
 
0
U Herceg Novom i Budvi policija pronašla marihuanu, kokain, heroin i sintetičke droge
Troje pritvoreno - prijave protiv četvoro!
    Službenici Uprave policije MUP –Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službencima Centra bezbjednosti Herceg Novi i Centra bezbjednosti Budva, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge na području ovih opština, u tri slučaja pronašli i oduzeli marihuanu, kokain, heroin i sintetičke droge. Tom prilikom su lišena slobode tri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga dok su protiv četiri lica podnijete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga. 
 
0
Lišen slobode M.M. (63) iz Ulcinja
Oduzeli mu - automatsku ii municiju!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a postupajući na osnovu operativnih informacija, pretresom pronašli i oduzeli oružje i municiju u ilegalnom posjedu. Osumnjičeni je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
0
Barska policija privela S.J. (25) iz Beograda kojeg potražuje NCB Interpol Beograd
Traže ga - zbog zloupotrebe droga!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su sprovodeći aktivnosti usmjerene na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i pripadnika organizovanih kriminalnih grupa, kontrolom užeg gradskog područja lišili slobode lice koje se potraživalo po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Beograd radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine zbog krivičnog djela iz oblasti zloupotrebe droga.  
 
0
Cetinjska policija kontrolisala četiri bezbjednosno interesantne osobe
Oduzeli kokain i vozilo!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, sprovodeći planske aktivnosti usmjerene na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica, kontolom četiri lica pronašli i oduzeli kokain kao i jedno vozilo radi provjera.
 
 
0
Budva
Rasvijetljeno šest krađa!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvijetljavnja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili su šest krivičnih djela i to jedno krivično djelo razbojnička krađa, dva krivična djela teška krađa i tri krivična djela krađa, i tom prilikom procesuirali pet lica zbog sumnje da su počinila navedena krivična djela.  
 
0
Krivišna prijava protiv B.L. (20) iz Nikšića
Oborio starca - i pobjegao!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući mjere i radnje u cilju identifikacije i pronalaska lica koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedan pješak zadobio teške tjelesne povrede, u kratkom roku pronašli su i lišili slobode B.L. (20) iz Nikšića i protiv njega nadležnom tužiocu podnijeli krivčnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti saobraćaja u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje javnog saobraćaja.  
 
0
Barskoj policiji građani prijavili pucnjavu u naselju Popovići
Na srodnika - ispalio tri metka!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su danas, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija. 
 
0
Protiv bezbjednosno interesantnog B.P. (29) iz Cetinja
Poslije nalaza - krivična prijava!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, danas, nakon dobijenih rezultata vještačenja iz Forenzičkog centra, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetnju podnijeli su krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog B.P. (29) iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
0
Saobraćajna policija kontrolisala vozilo bezbjednosno interesantnog S.Đ. (23) iz Berana
Pronađeno ilegalno - oružje i municija!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Berane, preduzimajući pojačane aktivnosti u cilju pronalaska vatrenog oružja u ilegalnom posjedu, kontrolom vozila pronašli su i oduzeli pištolj i municiju u ilegalnom posjedu.  
 
0
Kotorska policija brzo rasvijetlila pokušaj ubistva i lišila slobode M.R. (51) iz Republike Srbije, sa boravkom u Kotoru
Razbio mu glavu - držalom od sjekire!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kotor, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, juče - istog dana kada je i počinjeno rasvijetlili su krivično djelo ubistvo u pokušaju i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo ovo krivično djelo.  
 
3
Policija pretresla kuću A.T. (56) iz Rožaja
Oduzeli marihuanu - i municiju!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su danas u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Rožaje, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge, a postupajući na osnovu operativnih saznanja, pretresom pronašli i oduzeli marihuanu i municiju. Jedno lice je lišeno slobode zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
3
Dvije osobe iz Tutina lišene slobode u Sutomoru
U svađi - potegao nož!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar lišili su slobode dvije osobe od kojih je jedna osumnjičena za nanošenje lake tjelesne povrede dok je drugo osumnjičena za fizički napad. 
 
3
Nikšićka policija u kratkom roku rasvijetlila razbojništvo
Maskirani "dobio" - hiljadu eura!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku rasvijetlili su krivično djelo razbojništvo i tom prilikom identifikovali, locirali i lišili slobode lice osumnjičeno da je počinillo navedeno krivično djelo.  
 
2
Spriječena likvidacija u centru Bara
Stručnjaci deaktivirali eksploziv!
    Stručnjaci Tima za protivdiverzionu zaštitu deaktivirali su danas eksploziv u strogom centru Bara. Iz Uprave policije su saopštili da su spriječili još jednu planiranu likvidaciju upotrebom improvizovane ekspozivne naprave. 
 
2
Policija u Beranama pretresla tri lokacije
Pronađeni oružje i municija - i osuđeni!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Berane su danas, preduzimajući aktivnosti u cilju pronalaska vatrenog oružja u ilegalnom posjedu, izvršili pretrese na tri lokacije i tom prilikom na dvije lokacije pronašli i oduzeli oružje i municiju u ilegalnom podjedu. Protiv dva lica su podnijete krivčne prijave u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Pronađeno i privedeno lice koje se potraživalo radi izdržavanja kazne zatvora.  
 
2
Protiv R.D. (37) iz Andrijevice podnijeta krivična prijava
Pronađeni oružje i municija!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Andrijevica, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a postupajući na osnovu operativnih podataka, pretresom su pronašli i oduzeli pušku, pištolj, municiju i ostale predmete. Protiv osumnjičenog je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
 
 
2
Pretresi četiri lokacije u Baru
Oduzeli - 1526 paklica cigareta!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su u sadejstvu sa Odsjekom za suzbijanje privrednog kriminaliteta, preduzimajući aktivnosti u cilju otkrivanja i sprječavanja sive ekonomije i ulične prodaje duvanskih proizvoda, izvršili pretrese na četiri lokacije i tom prilikom pronašli i oduzeli 1526 paklica cigareta bez akciznih markica.  
 
2
Hercegnovska policija u kratkom roku rasvijetlila razbojništvo u Meljinama
Razbojnici sa pijace - lišeni slobode!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi su u kratkom roku rasvijetlili razbojništvo koje je danas počinjeno u Meljinama. Nakon prijave razbojništva službenici CB Herceg Novi su jako brzo došli do identiteta osumnjičenih - postupajući po prijavi, inspektori CB Herceg Novi su operativnim radom veoma brzo došli do identiteta osumnjičenih, maloljetnog A.D. (16) i M.P. (18) iz Herceg Novog. Oni su lišeni slobode oko 11. 
 
2
Cetinjska policija pretresla dvije lokacije
Oduzeli drogu, oružje - municiju, eksploziv!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, preduzmajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a postupajući na osnovu operativnih informacija, izvršili su pretrese na dvije lokacije i tom prilikom pronašli i oduzeli drogu, oružje, municiju, eksploziv i ostale predmete.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|