e - dopisnik

0
Lišen slobode D.S. (54) iz Danilovgrada
U stanu imao - od pancira do eksploziva!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad lišili su slobode D.S. (54) iz Danilovgrada, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu. 
 
0
Nikšićanin F.M. u Budvi lišen slobode zbog teškog ubistva u pokušaju
Na dvoje - ispalio više hitaca!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva lišili su slobode F.M. (23) iz Nikšića, F.M. je pristupio danas u prostorije CB Budva, a potraživao se zbog sumnje da je 27. septembra ove godine u Budvi počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju, na štetu V.G. i B.A. 
 
0
Na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani
Oduzeli oko - 8,2 kilograma skanka!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i Uprave carina – Carinske ispostave Sukobin su na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani a u saradnji sa kolegama iz Republike Albanije pregledom vozila pronašli i oduzeli oko 8,2 kilograma skanka.  
 
0
U više gradova širom Crne Gore
Osvanuli plakati - "Nikad više 1918."!
    U više gradova širom Crne Gore jutros su osvanuli plakati sa natpisom “Nikad više 1918”.
Neimenovani autori, podsjećajući na istorijske događaje iz prve polovine prošlog vijeka, sa plakata su poručili kako se navršava “100 godina od zločina i sramote bijelog terora”.
Slogan plakata je “Za pravo, čast i slobodu Crne Gore”. 
 
2
Cetinjska policija rasvijetlila krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu N.D. (25)
Prijave protiv - troje "interesantnih"!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili su krivično djelo nasilničko ponašanje, koje je počinjeno na štetu N.D. (25) iz Cetinja. Policijski službenici su juče nadležnom tužilaštvu podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv tri bezbjednosno interesantna lica i to: M.Đ. (48), R.M. (29) i M.R. (46), svi iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili navedeno krivično djelo.  
 
2
Državljani Albanije lišeni slobode u Baru
Oduzeto skoro - 65 kg marihuane!
       Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar i Regionalnog centra granične policije „Jug“ su juče, postupajući na osnovu operativnih podataka pronašli i oduzeli oko 64,8 kg marihuane. Tom prilikom su slobode lišeni I.K. (24) i A.L. (23) državljani Albanije, zbog postojanja osnovane sumnje da su počnili kriivčno djelo neovlašena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je E.B. (29), takođe državljanin Albanije, lišen slobode zbog sumnje da je počinio navedeno krivično djelo putem pomaganja.  
 
1
Lišeni slobode po međunarodnim poternicama
Izručen Ruskoj federaciji!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja granične bezbjednosti Tivat na aerodromu Tivat su lišili slobode lice koje se potražuje po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Kijev. Takođe, danas su službenici NCB Interpol Podgorica u saradnji sa službenicima Posebne jedinice policije realizovali ekstradiciju lica koje se potražuje po potjernici raspisanoj od strane NCB Interpol Moskva.  
 
1
U Beranama i Kolašinu
Oduzeto oko - 100 kilograma duvana!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge, u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Berana, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge, pronašli su i oduzeli marihuanu i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Nadalje, službenici OB Kolašin su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli i oduzeli oko 100 kilograma rezanog duvana.  
 
1
Policija u Kolašinu rasvijetlila današnju krađu u crkvi
Pokrao - priloge vjernika!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin rasvijetlili su danas u kratkom roku krađu koja je jutros počinjena u crkvi Svetih Pantelejmona i Klimenta Ohridskog u Barama Radovića – Opština Kolašin. Otuđeni novac je pronađen kod osumnjičenog. Protiv njega će nadležnom tužiocu biti podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krađa. 
 
1
Cetinjska policija lišila slobode ruskog državljanina, kojeg je kaznila zbog prekoračenja brzine
Nudio mito i - napao službenika!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, prilikom vršenja redovne saobraćajne kontrole, lišili su slobode lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo davanje mita i krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.  
 
1
Policija tokom današnjih petresa u Nikšiću pronašla sredstva namijenjena izvršenju teških krivičnih djela
Oduzeli eksploziv - oružje, municiju...!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić i Sektora kriminalističke policije su danas, u sadejstvu sa Posebnom jedinicom policije i Grupom za antiteroristički pregled, preduzimajući planske aktivnosti na sprječavanju izvršenja najtežih krivičnih djela protiv života i tijela koja su posljedica sukoba bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminalnih grupa, izvršili pretrese stanova i drugih prostorija na četiri lokacije u Nikšiću. Pronađeni su i oduzeti eksploziv, oružje, municija, uređaj za praćenje i ostala sredstva namijenjena za izvršenje teških krivičnih djela. 
 
0
U Kolašinu lišen slobode osumnjičeni za pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela
Oduzeta dva vozila - otuđena u Srbiji!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili su slobode jednu osobu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.  
 
0
U Herceg Novom i Budvi policija pronašla marihuanu, kokain, heroin i sintetičke droge
Troje pritvoreno - prijave protiv četvoro!
    Službenici Uprave policije MUP –Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službencima Centra bezbjednosti Herceg Novi i Centra bezbjednosti Budva, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge na području ovih opština, u tri slučaja pronašli i oduzeli marihuanu, kokain, heroin i sintetičke droge. Tom prilikom su lišena slobode tri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga dok su protiv četiri lica podnijete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga. 
 
0
Lišen slobode M.M. (63) iz Ulcinja
Oduzeli mu - automatsku ii municiju!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a postupajući na osnovu operativnih informacija, pretresom pronašli i oduzeli oružje i municiju u ilegalnom posjedu. Osumnjičeni je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
0
Barska policija privela S.J. (25) iz Beograda kojeg potražuje NCB Interpol Beograd
Traže ga - zbog zloupotrebe droga!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su sprovodeći aktivnosti usmjerene na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i pripadnika organizovanih kriminalnih grupa, kontrolom užeg gradskog područja lišili slobode lice koje se potraživalo po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Beograd radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine zbog krivičnog djela iz oblasti zloupotrebe droga.  
 
0
Cetinjska policija kontrolisala četiri bezbjednosno interesantne osobe
Oduzeli kokain i vozilo!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, sprovodeći planske aktivnosti usmjerene na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica, kontolom četiri lica pronašli i oduzeli kokain kao i jedno vozilo radi provjera.
 
 
0
Budva
Rasvijetljeno šest krađa!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvijetljavnja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili su šest krivičnih djela i to jedno krivično djelo razbojnička krađa, dva krivična djela teška krađa i tri krivična djela krađa, i tom prilikom procesuirali pet lica zbog sumnje da su počinila navedena krivična djela.  
 
0
Krivišna prijava protiv B.L. (20) iz Nikšića
Oborio starca - i pobjegao!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući mjere i radnje u cilju identifikacije i pronalaska lica koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedan pješak zadobio teške tjelesne povrede, u kratkom roku pronašli su i lišili slobode B.L. (20) iz Nikšića i protiv njega nadležnom tužiocu podnijeli krivčnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti saobraćaja u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje javnog saobraćaja.  
 
0
Barskoj policiji građani prijavili pucnjavu u naselju Popovići
Na srodnika - ispalio tri metka!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su danas, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija. 
 
0
Protiv bezbjednosno interesantnog B.P. (29) iz Cetinja
Poslije nalaza - krivična prijava!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, danas, nakon dobijenih rezultata vještačenja iz Forenzičkog centra, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetnju podnijeli su krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog B.P. (29) iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10| |11| |12| |13| |14| |15| |16| |17| |18| |19| |20| |21|