e - dopisnik

1
Humani službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac
Policajci spasili - mladića iz Tare!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac su danas, nakon anonimne prijave, izašli na lice mjesta i iz rijeke Tare izvukli jedno lice u svjesnom stanju, koje je, sumnja se, palo u rijeku sa Starog mosta na rijeci Tari.  
 
1
U policijskoj akciji "Radna dozvola" krivična prijava protiv privrednog društva „Fundament Monte“ d.o.o Budva i izvršnog direktora
Utajio - dvjesta hiljada!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta, sprovodeći akciju „Radne dozvole“, a postupajući na osnovu operativnih saznanja, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru podnijeli krivičnu prijavu protiv jednog fizičkog i jednog pravnog lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo utaja poreza i doprinosa i na taj način pričinili štetu Budžetu Crne Gore u iznosu od oko 200.000 eura.  
 
1
Na zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani
Oduzeli preko - 15 kilograma skanka!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i Uprave carina – Carinske ispostave Sukobin, su danas na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u saradnji sa graničnom policijom Republike Albanije, kontrolom teretnog motornog vozila pronašli i oduzeli preko 15 kilograma skanka. Lice, droga i vozilo su predati policijskim službenicima Republike Albanije.
 
 
1
Baranka M.Š. (30) uhapšena
Osumnjičena da je - zadavila sina!
    Baranka M.Š. (30) uhapšena je zbog sumnje da je zadavila svog šestomjesečnog sina, saopšteno je iz Uprave policije. 
 
1
Iz Agrobudžeta za 2018.
Za 60 mladih farmera - 10 000!
    -Mladi farmer su nova snaga i nova energija crnogorskog sela, i njegova perspektiva. Nova snaga oslonjena na nasljeđe njihovih vrijednih očeva i đedova, oslonjena na tradiciju, a oplemenjena sa energijom mladih ljudi, sa novim znanjima, njihovim preduzetništvom i sve izdašnijom podrškom Vlade i resornog ministarstva - ocijenio je potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin Simović, koji je danas u Bijelom Polju uručio 60 rješenja o dodjeli podrške od 10 000 eura mladim farmerima koji su ispunili kriterijume Javnog poziva za pokretanje poslovanja mladih poljoprivrednika, u okviru Agrobudžeta za 2018.  
 
1
Policija na Cetinju pretresla 19 lokacija
Pronađeno oružje - droga, noževi...!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su danas, u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Podgorica, Sektora kriminalističke policije i Posebne jedinice policije, postupajući po operativnim saznanjima i u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, a na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretrese na 19 lokacija i to pretrese objekata koja koriste bezbjednosno interesantna i njima bliska lica lica na području Cetinja.  
 
1
Nikšićko udruženje za zaštitu životinja upozorava
Namjerno otrovano - pet pasa!
    Sinoć, u užem dijelu grada Nikšića, otrovan je vlasnički pas, starosti pet godina, rasa mješanac. Trovač, n.n. lice nije se zaustavilo na tome, već je i narednog dana nastavio s trovanjem u blizini iste lokacije na Bulevaru Vuka Mićunovića, prema prigradskom naselju Rastoci, kao i u krugu JU Gimnazije „Stojan Cerović“. Od posledica trovanja uginula su još četiri psa, od kojih je jedan opet bio vlasnički. 
 
0
Lišen slobode u Ostrosu
Ulcinjanin krijumčario - ljude!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su juče u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj – Regionalni centar Jug, postupajući na osnovu operativinih podataka, u mjestu Ostros lišili slobode lice za koje se sumnja da je počinilo krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. 
 
0
Barska policija pretresla pet lokacija
Slobode lišen - šezdesetogodišnjak!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su danas, sprovodeći aktivnosti na kontroli bezbjednosno interesantnih i njima bliskih osoba, izvršili pretrese na pet lokacija i tom prilikom pronašli i oduzeli oružje i municiju u ilegalnom posjedu. Jedno lice je lišeno slobode.
 
 
2
Policija u Budvi lišila slobode S.M. (30)
Bacio "koktel" - na prostorije "DF"!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti počinjeno na štetu političkog saveza „Demokratski front“ i danas lišili slobode S.M. (30) iz Budve. 
 
2
Poslije prijave građana o pucnjavi u Straševini
Policija oduzela - ilegalno oružje!
    Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje u cilju pronalaska vatrenog oružja, municije i eksplozivnih materija u ilegalnom posjedu kod građana, kao i na sprječavanju upotrebe vatrenog oružja na javnom mjestu, na osnovu prijave građana, izvršili pretrese i tom prilikom pronašli i oduzeli oružje u ilegalnom posjedu.
 
 
2
U sklopu obavještajnog projekta „Loan“
Troje lišeno slobode - zbog zelenaenja!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić su juče, u sklopu obavještajnog projekta „Loan“ koji se odnosi na sprječavanje i dokazivanje krivičnih djela zelenaštvo, lišili slobode tri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinil krivično djelo zelenaštvo na štetu jednog lica.  
 
2
Policija pretresla prostorije streljačkog kluba „CZ Shooting Academy Montenegro“ u Danilovgradu
Oduzeta dva pištolja - i dvije kubure!
    Službenici Uprave policije MUP – Odeljenje bezbjednosti Danilovgrad su, postupajući po prijavi građanina, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Danilovgradu, izvršili pretres prostorija streljačkog kluba „CZ Shooting Academy Montenegro“.  
 
2
Na Graničnom prelazu Vraćenovići
Pokušao da - prokrijumčari pakistanca!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja granične bezbjednosti Nikšić su, na Graničnom prelazu Vraćenovići, na izlazu iz Crne Gore, otkrili pokušaj nedozvoljenog prebacivanja jednog lica preko granice. Lice koje je, sumnja, pokušao da prebaci drugo lice preko državne granice je lišeno slobode.  
 
2
Policija u Tivtu podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv V.B. (49)
Oduzeli mu - dva pištolja, municiju i 1200 naočara!
Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, nakon dobijenih rezultata vještačenja i sagledavanja cjelokupne dokumentacije koja je prikupljena u okviru jedne od aktivnosti operativnog štaba „Boka“, nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv V.B. (49) iz Tivta, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo nedozvoljena trgovina.  
 
2
Barska policija pretresom pronašla heroin i lišila slobode dvije osobe
I starica - prodavala drogu!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su juče u sadejstvu sa službenicma Centra bezbjednosti Bar i službenicima Sektora granične policije sa policijskim psom za otkrivanje droga, a postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres na jednoj lokaciji i tom prilikom pronašli i oduzeli oko 28 grama opojne droge heroin. Dvije osobe lišene ssu slobode. 
 
1
Policija u Plavu pretresla tri lokacije
Oduzeli - kilo marihuane!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Plav danas, postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, izvršili pretrese na tri lokacije. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli oko kilogram marihuane, okvir i municiju od automatske puške i tzv. drobilicu sa ostacima opojne droge.  
 
1
Mojkovac
Odstrijeljena - zaštićena divljač!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac juče su otkrili odstrijeljenu divljač koja pripada zaštićenoj vrsti i čiji je lov zabranjen. Divljač, ustrijeljeni divojarac, se nalazila u gepeku vozila koje je policija radi provjere zaustavila na osnovu operativnih saznanja. U vozilu su se nalazila tri lica. Pronađeno je i oružje koje je, kako se sumnja, upotrijebljeno za odstrijel zaštićene vrste divljači.  
 
1
Pljevlja
Rasvijetljena četiri krivična djela!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Pljevlja su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata na području Opštine Pljevlja, nadležnom tužiocu krivičnom prijavom procesurili četiri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila četiri krivična djela.
 
 
1
Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Rožaje lišili slobode E.Š.
Osumnjičen za - ubistvo brata!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su večeras oko 22,15 brzom reakcijom lišili slobode E.Š. iz Rožaja zbog sumnje da je neposredno prije toga lišio života svog brata M.Š.
 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10| |11| |12| |13| |14| |15| |16|