e - dopisnik

2
Pedesetogodišnji M.M. iz Herceg Novog lišen slobode
Oduzeta mu - opojna droga i oružje!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su danas u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Herceg Novi lišili slobode jednu osobu zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavbljenje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i ekspolozivnih materija.
 
 
2
Službenici Centra bezbjednosti Bar lišili slobode N.P. (17) iz Podgorice i N.A. (18) iz Budve
Na ukradeno vozilo - ukradene tablice!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su preduzimjaući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata rasvijetlili krivično djelo krađa i lišili slobode dvije osobe zbog sumnje da su počinili krivično djela krađa u saizvršilaštviu i krivično djelo falsifikovanje isprave. 
 
2
Protiv državljanina BiH iz Herceg Novog podnijeta krivična prijava
Oduzeli mu - pištolj i municiju!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi pronašli su i oduzeli pištolj sa municijom u ilegalnom posjedu. Protiv osumnjičenog B.P. (66), državljanina Bosne i Hercegovine sa boravkom u Herceg Novom, je podnijeta krivična prijava. 
 
1
Poslije tuče zakupaca plaže u Buljaricama
Baranima krivične - zbog pištolja!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva podnijeće nadležnom tužiocu krivične prijave protiv D.D. (36) i O.P. (30) iz Bara, zbog dva pištolja koja su kako se sumnja bila u njihovom posjedu. Budući da su oni prethodno učestvovali u tuči sa jedne strane dok je na drugoj strani bio Z.M. (52) iz Podgorice, protiv sve trojice će Sudu za prekršaje biti podnijeta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira svađom i tučom na javnom mjestu 
 
1
Službenici Uprave policije lišili slobode G.D. (50) iz Beograda –
Beč ga traži - zbog teških krađa!
    Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Budva, postupajući po operativnoj informaciji dostavljenoj od Odsjeka za međunarodnu policijsku saradnju – NCB Interpol Podgorica i preduzetih operativnih mjera i radnji u cilju lociranja lica na terenu, lišili su slobode G.D. (50) iz Beograda – Republika Srbija kojeg je potraživao NCB Interpol Beč. 
 
0
„Herceg Novi, plaža Santo Domingo: Brutalno prebijanje, četvorica na jednog“
Policija identifikovala - glavne aktere!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi, iako oštećena osoba ili bilo ko drugi nije policiji prijavila događaj, uspjeli su da identifikuju osobe koje su na snimku koji je na društvenim mrežama objavljen pod nazivom „Herceg Novi, plaža Santo Domingo: Brutalno prebijanje, četvorica na jednog“ zadala udarce oštećenom. Snimak je na društvenim mrežama objavljen prije desetak dana, a prekršajne prijave će biti podnijete protiv dvije osobe koje su direktni izvršioci odnosno koje su zadala udarce oštećenom. 
 
0
Budvanska policija lišila slobode E.R. (43) iz Petnjice
Nožem napao - bivšu suprugu!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva su u kratkom roku identifikovali, pronašli i lišili slobode osobu osumnjičenu da je sinoć u Budvi, na štetu bivše supruge, počinilo krivično djelo ubistvo u pokušaju. Događaj se desio sinoć oko 23, u mjestu Jaz, a osumnjičeni E.R. (43) iz Petnjice je pronađen i lišen slobode za manje od dva ipo sata, oko 01,20 časova iza ponoći. 
 
0
31. Filmski festival Herceg Novi - Montenegro Film Festival
Gran pri za - "Glory"!
    Gran pri 31. Filmskog festivala Herceg Novi - Montenegro Film Festival, Velika zlatna mimoza, kao i Zlatna mimoza za najbolji scenario, pripala je filmu "Glory" u režiji Kristine Grozeve i Petra Valčanova. 
 
0
U sela Krapina iznad Budve
Pronađen leš muškarca!
    Inspektori budvanske policije jutros su pronašli beživotno tijelo Budvanina S.Š. (38), radnika Komunalnog preduzeća u tom gradu. 
 
2
Službenici CB Herceg Novi lišili slobode K.O.W. (18) iz Poljske
Požar izazvao - cigaretom!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi, sprovodeći svakodnevne planske i koordinisane mjere i radnje u cilju spriječavanja izazivanja požara kao i identifikovanja osoba koje bi se mogle dovesti u vezu sa ovim događajima, rasvijetlili su krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.  
 
1
Protiv „MONTER.ING“ iz Bara i odgovornih podnijete krivične prijave
Utajom poreza - oštetili Budžet!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su danas podnijeli nadležnom tužiocu krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv I.P. (43) iz Bosne i Hercegovine, B.B. (34) iz Republike Kosovo i protiv pravnog lica d.o.o „MONTER.ING“ iz Bara zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo utaja poreza i doprinosa u sticaju sa krivičnim djelom zloupotreba ovlašćenja u privredi.
 
 
1
U Beranama otvoren rekonstruisani hotel „Berane“
Novi podsticaj - razvoju sjevera!
    -Čestitam investitoru i njegovom timu i vjerujem da će ovo biti novi podsticaj za razvoj Berana i Sjevera i valorizaciju svih potencijala koje Sjever ima, a Vlada je snažno, kao što znate, i kroz moj program a i kroz moje konkretno ponašanje, opredijeljena da Sjever svoje potencijale razvije na valjan način, a da građani Sjevera dobiju na kvalitetu svojih života i da na taj način doprinose i sebi lično, i svojim porodicama i državi. Dakle, sve čestitke za ovaj projekat. Impresioniran sam – rekao je novinarima predsjednik Vlade Duško Marković, koji je danas otvorio renovirani hotel "Berane". 
 
1
Predsjednik Vlade Crne Gore razgovarao sa rukovodstvom Berana
Da ostane - Visoka medicinska!
    -Prioriteti su zajedništvo, interes države i kvalitet života, a ne lični interesi. Ova opština spremna je na saradnju sa Vladom i ima podršku Vlade za razliku od nekih opština u kojima je opozicija na vlasti koje saradnju ne žele - istakao je predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković u razgovoru sa rukovodstvom Opštine Berane na čelu sa predsjednikom Opštine Dragoslavom Šćekićem.
Marković i Šćekić eksplicitno su ponovili apsolutnu saglasnost sa odlukom Vlade da sjedište Visoke medicinske škole ostane u Beranama. 
 
1
Baranin I.M. ubijen jutros u Šušnju
Ubica mu prišao - do kola!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar intenzivno rade na rasvjetljavanju ubistva I.M. iz Bara koje se jutros dogodilo u mjestu Šušanj u Baru.
Jutros oko 10,10, za sada nepoznata osoba prišla je vozilu u kojem se nalazio I.M. i u njegovom pravcu ispalila više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je I.M. preminuo. 
 
1
Tokom održavanja muzičkog festivala „Sea dance 2017” zaplijenjeni marihuana, ekstazi i kokain
Protiv dvoje - krivične prijave!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su sa službenicima drugih organizacionih jedinica Uprave policije realizovali planske aktivnosti u cilju sprječavanja zloupotrebe opojnih droga tokom održavanja muzičkog festivala „Sea dance 2017”, od 13. do 15. jula, na plaži Jaz u Budvi. Službenici policije su tom prilikom podnijeli 70 prijava, od čega dvije krivične i 68 prekršajnih prijava, protiv ukupno 70 osoba. Od tih 70 dvije osobe su lišena slobode zbog sumnje da su počinile krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je 17 lica lišeno slobode zbog prekršaja iz čl. 52 Zakona o zloupotrebama droga. Ostale se po prekršaju procesuirane u redovnom postupku. 
 
1
Službenici CB Herceg Novi rasvijetlili niz krivičnih djela imovinskih delikata
Za pet krađa - osumnjičeno četvoro!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti rasvijetlili niz krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, i to 3 krivična djela krađa, krivično djelo teška krađa i teška krađa u pokušaju, i tom prilikom procesuirali četiri osobe zbog sumnje da su počinile ova krivična djela.  
 
1
Nikšićanin M.Đ. (60) osumnjičen za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja
Oduzeli mu - dvije puške!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Šavnik su danas zajedno sa službenicima Centra bezbjednosti Nikšić, podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv jednog lica zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 
 
0
U policijskim akcijama na graničnim prelazima "Dobrakovo" i "Tuzi" uhapšene tri osobe
Zaplijenjeno - 19 kg skanka!
    Službenici Uprave policije i carina su, na dva granična prelaza, na sjeveru i jugu države, u dva slučaja u vozilima otkrili i zaplijenili ukupno 19 kilograma skanka za šta su uhapšene tri osobe.  
 
0
Službenici Uprave policije MUP – Grupe policije za bezbjednost saobraćaja registrovali nekoliko teških saobraćajnih prekršaja
Mladić vozio - 193 km/h!
    Službenici Uprave policije MUP – Grupe policije za bezbjednost saobraćaja registrovali su juče nekoliko teških saobraćajnih prekršaja.
Među tim prekršajima je i drastično kršenje ograničenja brzine kretanja vozilom. Vozač R.Z. (29) je, upravljajući putničkim motornim vozilom marke „Peugeot“, kotorskih registarskih oznaka, počinio teški prekršaj na način što se vozilom, na magistralnom putu Nikšić – Kotor, u mjestu Dragalj (Opština Kotor), kretao brzinom od 193 km/h iako je ograničenje brzine kretanja na toj dionici puta 80 km/h. Protiv R.Z. je Sudu za prekršaje podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz člana 318 stav 1 tačka 1 ZOBS-a a na licu mjesta od njega je privremeno oduzeta vozačka dozvola do odluke Suda. 
 
0
Za razbojništvo u filijali „Prve banke“ osumnjičeni i C.M (32) iz Podgorice i G.M. (38) iz Bara
Iza brave - još dvojica!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Berane, u sadejstvu sa centrima bezbjednosti Podgorica i Bar, juče su lišili slobode dvije osobe koje su osumnjičene da su počinile krivično djelo razbojništvo u saizvršilaštvu na štetu Filijale „Prve banke“ u Beranama. Time su ukupno lišena slobode četiri osobe osumnjičene za ovo krivično djelo jer su druga dvije lišene slobode neposredno nakon izvršenja krivičnog djela, 13. marta. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10| |11| |12| |13| |14| |15| |16| |17| |18| |19| |20| |21| |22| |23| |24| |25| |26| |27| |28| |29| |30| |31| |32| |33| |34| |35| |36| |37| |38| |39| |40| |41| |42| |43| |44| |45| |46| |47| |48| |49| |50| |51| |52| |53| |54| |55| |56| |57| |58| |59| |60| |61| |62| |63| |64| |65| |66| |67| |68| |69| |70| |71| |72| |73| |74| |75| |76| |77| |78| |79| |80| |81| |82| |83| |84| |85| |86| |87| |88| |89| |90| |91| |92| |93| |94| |95|