e - dopisnik

2
Poslije prijave građana o pucnjavi u Straševini
Policija oduzela - ilegalno oružje!
    Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje u cilju pronalaska vatrenog oružja, municije i eksplozivnih materija u ilegalnom posjedu kod građana, kao i na sprječavanju upotrebe vatrenog oružja na javnom mjestu, na osnovu prijave građana, izvršili pretrese i tom prilikom pronašli i oduzeli oružje u ilegalnom posjedu.
 
 
2
U sklopu obavještajnog projekta „Loan“
Troje lišeno slobode - zbog zelenaenja!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić su juče, u sklopu obavještajnog projekta „Loan“ koji se odnosi na sprječavanje i dokazivanje krivičnih djela zelenaštvo, lišili slobode tri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinil krivično djelo zelenaštvo na štetu jednog lica.  
 
2
Policija pretresla prostorije streljačkog kluba „CZ Shooting Academy Montenegro“ u Danilovgradu
Oduzeta dva pištolja - i dvije kubure!
    Službenici Uprave policije MUP – Odeljenje bezbjednosti Danilovgrad su, postupajući po prijavi građanina, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Danilovgradu, izvršili pretres prostorija streljačkog kluba „CZ Shooting Academy Montenegro“.  
 
2
Na Graničnom prelazu Vraćenovići
Pokušao da - prokrijumčari pakistanca!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja granične bezbjednosti Nikšić su, na Graničnom prelazu Vraćenovići, na izlazu iz Crne Gore, otkrili pokušaj nedozvoljenog prebacivanja jednog lica preko granice. Lice koje je, sumnja, pokušao da prebaci drugo lice preko državne granice je lišeno slobode.  
 
2
Policija u Tivtu podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv V.B. (49)
Oduzeli mu - dva pištolja, municiju i 1200 naočara!
Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, nakon dobijenih rezultata vještačenja i sagledavanja cjelokupne dokumentacije koja je prikupljena u okviru jedne od aktivnosti operativnog štaba „Boka“, nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv V.B. (49) iz Tivta, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo nedozvoljena trgovina.  
 
2
Barska policija pretresom pronašla heroin i lišila slobode dvije osobe
I starica - prodavala drogu!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su juče u sadejstvu sa službenicma Centra bezbjednosti Bar i službenicima Sektora granične policije sa policijskim psom za otkrivanje droga, a postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres na jednoj lokaciji i tom prilikom pronašli i oduzeli oko 28 grama opojne droge heroin. Dvije osobe lišene ssu slobode. 
 
1
Policija u Plavu pretresla tri lokacije
Oduzeli - kilo marihuane!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Plav danas, postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, izvršili pretrese na tri lokacije. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli oko kilogram marihuane, okvir i municiju od automatske puške i tzv. drobilicu sa ostacima opojne droge.  
 
1
Mojkovac
Odstrijeljena - zaštićena divljač!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac juče su otkrili odstrijeljenu divljač koja pripada zaštićenoj vrsti i čiji je lov zabranjen. Divljač, ustrijeljeni divojarac, se nalazila u gepeku vozila koje je policija radi provjere zaustavila na osnovu operativnih saznanja. U vozilu su se nalazila tri lica. Pronađeno je i oružje koje je, kako se sumnja, upotrijebljeno za odstrijel zaštićene vrste divljači.  
 
1
Pljevlja
Rasvijetljena četiri krivična djela!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Pljevlja su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata na području Opštine Pljevlja, nadležnom tužiocu krivičnom prijavom procesurili četiri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila četiri krivična djela.
 
 
1
Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Rožaje lišili slobode E.Š.
Osumnjičen za - ubistvo brata!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su večeras oko 22,15 brzom reakcijom lišili slobode E.Š. iz Rožaja zbog sumnje da je neposredno prije toga lišio života svog brata M.Š.
 
 
1
Policija u Beranama pretresla kuće koju koristi R.A. (31)
Našli heroin i - lišili ga slobode!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjdneosti Berane su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, izvršili pretres na jednoj lokaciji i tom prilikom pronašli opojnu drogu heroin. Osumnjičeni je lišen slobode.
 
 
1
Krivična prijava protiv četiri fizička i četiri pravna lica u Ulcinju
Osumnjičeni za utaju - 45 000!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su, postupajući na osnovu operativnih informacija, nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv četiri fizička i četiri pravna lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivična djela utaja poreza i doprinosa. 
 
1
Rasvijetljeno razbojništvo u nikšićkoj kladionici „Olimp“
Maskirani "dobitnik" - lišen slobode!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti a u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo ovo krivično djelo.  
 
1
Ulcinj
Tjerali djecu - da prose!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kiminala i korupcije su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, podnijeli krvičnu prijavu protiv tri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica.  
 
1
Policija pretresla stan D.B. (38) iz Tivta
Oduzeli mu - 470 grama marihuane!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Tivat, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, pronašli i oduzeli oko 470 grama marihuane i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
0
Protiv V.K. (54) podnijeta prekršajna prijava
Umjesto 60 - vozio 180!
    Službenici Uprave policije MUP – Grupe policije za bezbjednost saobraćaja juče su registrovali teški saobraćajni prekršaj. S tim u vezi podnijeta je prekršajna prijava protiv jednog lica zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.  
 
0
U Nikšiću pretresi na 13 lokacija koje koriste bezbjednosno interesantne osobe
Na "obradu" - privedeno osmoro!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Herceg Novi i službenicima Posebne jedinice policije, u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću, izvršili su pretrese na 13 lokacija u Nikšiću koje koriste bezbjednosno interesantna lica, članovi organizovanih kriminalnih grupa i njima bliska lica, i tom prilikom pronašli i oduzeli oružje, municiju, automobile, novac, sredstva komunikacije i druge predmete. 
 
0
Policija u Danilovgradu pretresla četiri lokacije
Oduzeli i - "Volvo"!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su, u nastavku aktivnosti koje se preduzimaju na rasvjetljavanju teških krivičnih djela i prevencije kriminaliteta, jutros izvršili pretrese kuća na četiri lokacije tokom kojim su oduzeta vozila, droga, hladno oružje, mobilni telefoni i druge stvari.
Pretresi su izvršeni u kućama koje koriste bezbjednosno interesantna lica M.K, N.B, J.G. i M.P.
 
 
0
Po međunarodnoj potjernici koju je raspisao NCB Interpol Moskva, u Herceg Novom lišen slobode D.D. iz Ruske Federacije
Tražen zbog prevare - većeg obima!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za međunarodnu policijsku saradnju Interpol – Europol – SELEC, Grupe za međunarodne potrage i ekstradicije su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Herceg Novi, locirali i lišili slobode lice koje se potraživalo po međunarodnoj potjernici koju je raspisao NCB Interpol Moskva.
 
 
0
Podgoričanka A.R. osumnjičena za nedozvoljenu trgovinu
Švercovala robu - vrijednu 9 500 eura!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja granične bezbjednosti Pljevlja su juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja, pronašli i oduzeli veću količinu tekstilne robe bez potrebne dokumentacije vrijednosti oko 9.500 eura. Protiv osumnjičenog podnijeta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljena trgovina.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|