e - dopisnik

1
Protiv pravnog i odgovornog lica u ugostiteljskom objektu „The Terminal“ u Kotoru turistički inspektor podnio prekršajni nalog
Alkohol pilo - 15 maloljetnika!
Službenici policije i turistički inspektori - u akciji „Mladost“ - preksinoć između 23 i 00,25 kontrolisali su ugostiteljski objekat „The Terminal“ u Kotoru. Kontrolom je u navedenom objektu zatečeno više maloljetnih osoba u konzumiranju alkoholnih pića. Izvršeno je akotestiranje 15 maloljetnih u ovom ugostiteljskom objektu, starosti od 15 do 17 godina, kojim je utvrđeno da svi imaju određenu koncentraciju alkohola u organizmu.  
 
1
Policija pretresla stan L.K. (69) u Sutomoru
Oduzeli pušku sa - 46 komada municije!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su danas pretresom jednog stana pronašli i oduzeli pušku sa 46 komada municije u ilegalnom posjedu. Protiv osumnjičenog lica slijedi krivična prijava. 
 
1
Pretresom stana u Bijelom Polju oduzeta četiri komada oružja
Traženi uhvaćen - poslije skoka kroz prozor!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bijelo Polje su pretresom jednog stana pronašli i oduzeli četiri komada oružja od čega su dva vatrena, kao i municiju. Tom prilikom pronađeno je lice koje se potraživalo radi izdržavanja kazne zatvora. Ovo lice je lišeno slobode. Oružje je upućeno na vještačenje. 
 
1
Pojačana kontrola bezbjednosno interesantnih osoba na Cetinju
Našli traženog - iz Danilovgrada!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje pronašli su i lišili slobode lice koje se potraživalo na nacionalnom nivou zbog sumnje da je počinilo krivično djelo lažno prijavljivanje. Takođe, službenici OB Cetinje pronašli su i marihuanu kod jednog lica, a privremeno su oduzeli i tri vozila radi provjera. 
 
1
Krivična prijava protiv S.M. (35) iz Bara
Pretresom našli - pušku!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su pretresom stana i drugih prostorija koje koristi S.M. (35) iz Bara pronašli i oduzeli vatreno oružje u ilegalnom posjedu. Protiv njega je podnijeta krivična prijava. 
 
1
U 14,05 zemljotres jačine četiri stepena po Rihterovoj skali
Opet zatreslo - kod Plava!
    Zemljotres jačine četiri stepena po Rihterovoj skali pogodio je područje Plava u 14,05. Riječ je o potresu srednje jačine, koji je mogao izazvati samo manje materijalne štete u epicentralnom području.  
 
0
Policija na Cetinju kontrolisala tri bezbjednosno interesantne odobe
Pronađeno oružje - i marihuana!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su pretresom kuće jednog lica pronašli oružje, dok su kontrolom dva bezbjednosno interesantna lica pronašli marihuanu. 
 
0
Bjelopoljac M.P. (40) lišen slobode
Oduzet kokain, pištolj - municija i novac!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge juče, u sadejstvu sa Interventnom jedinicom Centra bezbjednosti Bijelo Polje, postupajući na osnovu operativnih informacija, lišili su slobode osobu osumnjičenu za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
0
Službenici CB Nikšić su rasvijetlili šest imovinskih delikata počinjenih u u januaru
Šestoro lišeno slobode!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući mjere i radnje u cilju otkrivanja, rasvjetljavanja i dokazivanja krivičnih djela iz oblasti imovniskih delikata, rasvijetlili su šest krivčnih djela, i to dva KD teška krađa i četiri KD krađa. Tom prilkom nadležnom tužiocu službenici policije su procesuirali šest osumnjičenih za ova krivična djela.
Službenici CB Nikšić su rasvijetlili šest krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, koja su počinjena u u januaru 2018. godine.  
 
0
U Budvi uhapšen V.N. (21) iz Peći
Osumnjičen za - krijumčarenje migranata!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, u sadejstvu sa Centrom bezbjednosti Budva, danas su lišili slobode V.N. (21) iz Peći – Kosovo, nastanjen u Budvi, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi što se odnosi na migrante koji su prihvaćeni 30.januara u Luci Zelenika. 
 
0
Krivična prijavu protiv M.A. (46) iz Nikšića
Osumnjičen za - "zelenaštvo"!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su, u sadejstvu sa sa službenicima Centra bezbjednosti Nikšić, a u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, u okviru obavještajnog projekta „Loan“, u kojem Sektor kriminalističke policije vrši istraživanje prema više lica i grupacija za koja postoje saznanja da vrše krivična djela zelenaštvo, danas su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv M.A. (46) iz Nikšića, zbog postojanja osnovane sumne da je počinio krivično djelo zelenaštvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 
 
0
Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje
Kontrolisali 13 - priveli jednu osobu!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, predeuzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti sa akcentom na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica, lišili su slobode osobu za kojom je bila raspisala lokalna potraga. Takođe, službenici OB Cetinje su kontrolisali 13 bezbjednosno interesantnih osoba i tom prilikom od jedne oduzeli putničko motorno vozilo.  
 
0
Policija zatekla u krađi G.M. (44) iz Nikšića
"Dami"krao - parfeme!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić zatekli su G.M. (44) u vršenju krivičnog djela teška krađa i tom prilikom ga lišili slobode a otuđene stvari vratili vlasniku.  
 
0
Cetinje
Policija uhvatila - dvoje traženih!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a sa akcentom na kontrolu bezbjednosno interesantnih osoba na teritoriji Opštine Cetinje, lišili su slobode dvije osobe za kojima je bila raspisana potraga.  
 
0
Policija spriječila planiranu likvidaciju bračnog para u Kotoru
Za osvetu - spremio eksploziv!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kotor su preksinoć spriječili planiranu likvidaciju bračnog para u Kotoru. Osumnjičeno lice je lišeno slobode a policija je pronašala i oduzela oko dva kilograma eksploziva velike razorne moći koji je Tim za PDZ potom deaktivirao. 
 
0
Policija u Kolašinu podnijela krivičnu prijavu protiv M.P. (53) iz Nikšića
Oduzeto oružje - u ilegalnom posjedu!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, postupajući na osnovu operativnih informacija, pronašli su i oduzeli oružje i municiju u ilegalnom posjedu i tom prilikom nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv M.P. (53) iz Nikšića, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
0
Policija pretresla tri lokacije u Kolašinu i oduzela oružje i municiju
Jedan priveden - dvojici krivične!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su danas u saradnji sa službenicima Stanice policije za javni red i mir Centra bezbjednosti Podgorica, izveli akciju u kojoj su lišili slobode jedno lice dok će protiv dva lica podnijeti krivične prijave u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Oduzeto je pet komada vatrenog oružja među kojima i automatsko kao i veća količina municije.  
 
3
Policija u Herceg Novom rasvijetlila tri razbojništva i tešku krađu u produženom trajanju
"Dobijao" u kladionicama - nožem!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili su tri krivična djela razbojništvo i jedno krivično djelo teška krađa u produženom trajanju.  
 
3
Na cetinjskom Studentskom trgu policija kontrolisala “Citroen C3”
Pronašli - gram kokaina!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su danas, postupajući na osnovu operativnih informacija, izvršili pregled lica i vozila i tom prilikom pronašli oko gram kokaina.  
 
3
Jutros u 5,45
Zemljotres kod - Utjehe!
    Jutros u 5,45 Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju registrovao je zemljotres manje jačine sa epicentrom na 3 km sjeverno od Utjehe. Jačina ovog zemljotresa u hipocentru (žarištu) iznosila je 3.5 jedinica Rihterove skale, što odgovara epicentralnom intenzitetu od pet stepeni Merkalijeve skale. Žarište ovog zemljotresa locirano je na dubini od 10 kilometara.
Zemljotres nije mogao izazvati materijalne štete u epicentralnom području.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|