e - dopisnik

1
Policija u Danilovgradu pretresla prostorije koje koristi E.K. (34)
U stanu držao - arsenal oružja!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad, postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Danilovgradu, izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi E.K. (34) iz Danilovgrada i pronašli i oduzeli pet komada vatrenog oružja, dvije vazdušne puške sa optikom, dva startna pištolja, tri podvodne puške, harpune, redenike i 365 komada municije. 
 
1
Policija na Cetinju pretresla kuću kkoju koristi F.K. (27)
Našli mu - revolver, municiju i drogu!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, postupajući shodno operativnim saznanjima, pribavili su naredbu sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju na osnovu koje su izvršili pretres porodične kuće koju koristi F.K. (27) iz Cetinja. 
 
1
Granična policija u Bijelom Polju lišila slobode Daniela Đurđića (34) iz Sarajeva
Traži ga - Interpol Sarajevo!
    Službenici Uprave policije MUP Crne Gore – Odjeljenja granične bezbjednosti Bijelo Polje lišili su slobode osoba koju međunarodnom potjernicom potražuje NCB Interpol Sarajevo. 
 
1
Sud za prekršaje u Budvi – Odjeljenje Kotor
Beograđanka napala - sutkinju!
    Policija je, po prijavi događaja, da je u prostorijama Suda za prekršaje u Budvi – Odjeljenje Kotor napadnuta sutkinja J.S, odmah reagovala i osumnjičenu lišila slobode. 
 
1
Poslije sinoćnje pucnjave u Bijelom Polju
Jedan ubijen - drugi povrijeđen!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bijelo Polje intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica u događaju od sinoć u kojoj je u upotrebi vatrenog oružja jedna osoba smrtno stradalo, dok su dvije povrijeđene. Svi akteri događaju su poznati a kriminalistička obrada je u toku. 
 
1
Jači zemljotres u 17,38 registrovan u Albaniji
"Zaljuljalo" i - u Crnoj Gori!
    U 17,38 Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju registrovao je jači zemljotres, sa epicentrom 20 kilometara jugozapadno od Peskopeje u Albaniji. Zemljotres se značajno osjetio i u Crnoj Gori.  
 
1
U Nikšiću rasvijetljene četiri teške krađe
Dvadesetogodišnjak završio - "iza brave"!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić rasvijetlili su četiri teške krađe i zbog osnovane sumnje da je počinio ova krivična djela nadležnom tužiocu su priveli J.D. (20) iz Nikšića.
 
 
0
Cetinjska policija rasvijetlila tešku krađu koja je prije dva mjeseca počinjena na štetu hotela „Monte Rosa“ na Ivanovim Koritima
Provalnik lišen slobode!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje identifikovali su i lišili slobode osumnjičenog za krivično djelo teška krađa koje je prije dva mjeseca izvršeno na štetu hotela „Monte Rosa“ na Ivanovim Koritima.
 
 
0
Službenici Uprave policije MUP – Grupe policije za bezbjednost saobraćaja registrovali više teških saobraćajnih prekršaja
Mladić vozio - 172 km/h!
    Službenici Uprave policije MUP – Grupe policije za bezbjednost saobraćaja registrovali su više teških saobraćajnih prekršaja prethodnih dana, od kojih izdvajamo prekoračenje brzine upravljanja vozilom mladog vozača. 
 
0
Cetinje
Protiv "interesantnih" - tri prijave!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje podnijeli su nadležnom tužiocu krivične prijave protiv tri osobe, od kojih su dvije bezbjednosno interesantne osobe, zbog osnovane sumnje da su počinile krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 
 
0
Rasvijetljeno pet krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta počinjenih u Budvi, Baru i Nikšiću
U kladionicama "dobijao" - prijetnjom!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva rasvijetlili su pet imovinskih delikata – četiri razbojništva i jednu tešku krađu. Od ovih pet krivičnih djela dva su počinjena u Budvi, dva u Baru i jedno u Nikšiću. Lice osumnjičeno da ih je izvršilo, P.Š. (26) iz Podgorice, je lišeno slobode. 
 
0
Na magistralnom putu Kolašin – Mojkovac u mjestu Štitarička rijeka
Oduzeli - 47 kilograma marihuane!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti a postupajući na osnovu operativnih saznanja, pronašli i oduzeli oko 47 kilograma marihuane koja je bila sakrivena u stvarima koje su prevožene u kamionu. Osumnjičeni je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
3
Barska policija lišila slobode M.Č. (42) iz Minska, sa privremenim boravkom u geadu pod Rumijom
Bjelorus uzgajao - marihuanu!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge u Baru su, pretresom kuće i dvorišta koje je koristio državljanin Bjelorusije M.Č. (42) iz Minska, sa privremenim boravkom u Baru, pronašli i oduzeli 40 stabljika marihuane koje su bile zasađene u plasteniku i još oko 30 grama marihuane u kući. Ova osoba lišena je slobode.
 
 
2
Pomen borcu za dostojanstvo, čast i slobodu Gore Gore
Krsto Zrnov - ostao na pravoj strani!
    Predstavnici lokalnih uprava, mjesnih zajednica Katunske i Riječke nahije, dijaspore, kao i brojni građani, poklonili se sjenima crnogorskog generala Krsta Zrnova Popovića u selu Lipa u Cucama. Sveštenstvo Crnogorske pravoslavne crkve, kako je saopšteno, održalo je pomen borcu za dostojanstvo, čast i slobodu Gore Gore. 
 
2
Herceg Novi
Svađu okončao - nožem!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi lišili su slobode J.M. (37) iz Herceg Novom i protiv njega državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je danas, na štetu sugrađanina R.M. (34), počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju i to tako što mu je nakon kraće rasprave nanio više povreda upotrebom noža. R.M. nije životno ugrožen. 
 
2
Bjelopoljska policija oduzela oružje i municiju u ilegalnom posjedu
Lopova uhvatili - na djelu!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bijelo Polje su juče izvršili pretres na jednoj lokaciji kojom prilikom su pronašli i oduzeli oružje i municiju. Protiv osumnjičenog će biti podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Takođe, tokom noći uspješnom i brzom akcijom službenika bjelopoljske policije lišeno je slobode osobba koja je zatečena u vršenju krivičnog djela teška krađa. 
 
2
Krivična prijava protiv V.M. (27) sa Cetinja
Nevjenčanu ženu tukao - mobilnim!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su juče nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog lica krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici. 
 
2
Rasvijetljena krađa počinjena u prostorijama Prijestonice Cetinje
Osumnjičeni već - "iza brave"!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, preduzimajući operativne mjere i radnje, rasvijetlili su krivično djelo krađa, počinjeno u aprilu 2018. u Cetinju. Zbog osnovane sumnje da je izvršio ovo krivično djelo, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju je podnijet posebni izvještaj, kao dopuna krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog izvršioca, protiv R.L. (54) iz Valjeva – Republika Srbija. 
 
1
Policija u Beranama i Rožajama rasvijetlila teške krađe
Za dvoje pritvor - za dvoje prijave!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Berane su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili dva krivična djela teška krađa i tom prilikom lišili slobode jedna osoba osumnjičena da je počinila navedena krivična djela. Takođe, službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su rasvijetlili dva krivična djela krađa i tom prilikom lišili slobode jedna osoba osumnjičena da ih je počinila, dok je protiv druge podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.
 
 
1
U akciji „Radne dozvole“ policija podnijela krivičnu prijavu protiv jednog fizičkog i jednog pravnog lica
Utajom oštetili budžet!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta, sprovodeći akciju „Radne dozvole“, a postupajući na osnovu operativnih saznanja, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom podnijeli krivičnu prijavu protiv jednog fizičkog i jednog pravnog lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo utaja poreza i doprinosa i na taj način pričinili štetu Budžetu Crne Gore u iznosu od oko 31.500 eura. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|