1
Opštinski odbor DPS Budva o otvaranju EP u boksu
I "na ringu" - klerikalni fanatizam!

    - Domaćini takmičenja potrudili su se da učesnicima i svim gostima širom kontinenta prikažu svoj klerikalni fanatizam koji nažalost ne zaobilazi ni internacionalne manifestacije - saopštila je DPS Budve, koja konstatuje:
- Ni jučerašnje otvaranje Evropskog prvenstva u boksu za mlade nije moglo da protekne na nivou koji se od ovakve smorte očekivao, a sve zahvaljujući organizatorima iz Opštine Budva. Čak ni sportski događaj koji okuplja mlade ljude, nije mogao da prođe bez političke konotacije sa primjesom klerikalnog uticaja onih koji su omogućili da u našem gradu i državi zavlada opšte ludilo u kojem ovakve stvari treba da budu normalne.

Međutim, očigledno je ovo kopča koja spaja zavađene koalicione partnere, zamrzava sve nesuglasice i briše sve razlike među njima. Upravo crkveni „pomiriteljski“ ton je momenat u kojem se međusobni napadi, optužbe i napisane krivične prijave zaboravljaju, a dogovor oko formiranja vlasti u Budvi dobija novu šansu.
Budva i svi njeni građani, taoci vladavine DF - Demokrate, trpe najveću štetu takvih pogubnih posljedica. Nakon svih podjela, turističke sezone u kojoj smo imali rekordno mali broj gostiju sa evropskih emitivnih tržišta, nakon blokade u kojoj se grad nalazi, raspisivanje novih izbora su jedino rješenje za Budvu i sve njene građane.




Posjeta : 358