e - dopisnik

1
Oko ponoći u barskom naselju Šušanj ubijen S.P. (58)
Lišen života - vatrenim oružjem!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar i drugih operativnih struktura, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužilaštva, intenzivno rade na rasvjetljavanju ubistva S.P. (58) iz Bara, koje je u naselju Šušanj u Baru izvršeno tokom prethodne noći oko ponoći, kada je oštećeni S.P. lišen života hicima iz vatrenog oružja.  
 
1
Nikšićanin M.B. (20) lišen slobode
Ucijenjivao je - fotografijama!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić lišili su danas slobode Ž.M, starog 19 godina iz Mojkovca, zbog sumnje da je na štetu M.B. (20) iz Nikšića počinio krivično djelo ucjena. 
 
1
CB Budva rasvijetlio lažnu dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi u turističkoj agenciji "Cipa Travel"
Uzbunu stvorio - maloljetnik!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva identifikovali su osobu koja je, kako se sumnja, 9. septembra lažno prijavila da je u prostorijama turističke agencije „Cipa Travel“, koja se nalazi u naselju Sveti Stefan, postavljena eksplozivna naprava. U pitanju je maloljetnik I.Z. (13) iz Podgorice. 
 
0
Anonimni poziv turističkoj agenciji „Cipa Travel“ na Svetom Stefanu
Dojava o eksplozivu - lažna!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva rade na identifikovanju osobe koja je danas lažno prijavila da je u prostorijama turističke agencije „Cipa Travel“, koja se nalazi u naselju Sveti Stefan, postavljena eksplozivna naprava. 
 
0
Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju sinoćnjeg ubistva Ž.V. (39) iz Bara
Počinilac ispalio - više hitaca!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar, u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za suzbijanje opšteg kriminaliteta i u saradnji sa Specijalnim policijskim odjeljenjem, a u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužilaštva, preduzimaju intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju sinoćnjeg ubistva Ž.V. (39) iz Bara. 
 
0
U akciji „Glorija“ policija lišila slobode M.B. (36) i B.V. (25) iz Budve i S.F. (31) iz Tivta
Posredovali u - prostituciji!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Sektora kriminalističke policije su danas, nakon sprovođenja višemjesečnih aktivnosti tokom 2016. u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Budva, realizovali akciju pod radnim nazivom „Glorija“ u kojoj su slobode lišena tri osobe zbog posredovanja u prostituciji. Policijski službenici, u saradnji i po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnim tužilaštvu u Kotoru, prikupili su činjenice na osnovu kojih su lišili slobode M.B. (36) i B.V. (25) iz Budve i S.F. (31) iz Tivta. 
 
0
Barska policija lišila slobode ruskog državljanina
Zemljaku pometnuo - požar!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar u kratkom roku, istog dana kada je događaj prijavljen, rasvijetili su podmetanje požara u kući ruskog državljanina E.K, koja se nalazi u naselju Pobrđe u Sutomoru, i zbog ovog krivičnog djela lišili slobode takođe ruskog državljanina, S.T. starog 50 godina iz Moskve. 
 
0
Službenici OB Kotor, u saradnji sa Odsjekom i Specijalnim policijskim odjeljenjem, intenzivno rade na rasvjetljavanju krivičnog djela
Od eksplozije - dvoje stradalo!
    Danas oko 16,30 u naselju Muo – Opština Kotor aktivirana je improvizovana eksplozivna naprava od čijeg dejstva su smrtno stradala dva lica iz Kotora, G.B (28) i M.B. (25).
Prema informacijama kojima raspolažemo u ovom momentu, eksplozivna naprava je bila postavljena u blizini kuće G.B. Ova dva lica su se kretala pješice kada je eksplozivna naprava aktivirana.
O događaju su obaviješteni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i Specijalni državni tužilac - saopštila je Uprava policije Crne Gore. 
 
0
Krivična prijava protiv bivšeg izvršnog direktora firme „Bjelasica Rada“ iz Bijelog Polja
Poreski dug platio - bez pokrića!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta Sektora kriminalističke policije juče su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju podnijeli krivičnu prijavu protiv bivšeg izvršnog direktora firme „Bjelasica Rada“ iz Bijelog Polja, G.Č. (56) iz Bijelog Polja, zbog osnova sumnje da je u vrijeme dok je obavljao poslove izvršnog direktora ovog preduzeća počinio krivično djelo izdavanje čeka i sredstava bezgotovinskog plaćanja bez pokrića, čime je nastala šteta za budžet od tri stotine devedest tri hiljade i dvije stotine jedanaest eura. 
 
3
Na prostoru tvrđave Besac u Virpazaru
Startuje prvi - "Besac Fest"!
    Književni, muzički, filmski i arhitektonski segment, radionice i tribine glavne su aktivnosti multimedijalnoog festivala "Besac Fest", koji će prvi put - u organizaciji turističke agencije „Guliver“ - od petka do 1. oktobra biti priređen na prostoru tvrđave Besac u Virpazaru.  
 
3
Podgoričanin B.D. lišen slobode u Mojkovcu
Usluge platio - lažnim eurima!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac juče u Mojkovcu lišili su slobode B.D. (35) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje novca. 
 
2
Policija lišila slobode A.K. (24) iz Kotora za kojim je bila raspisana nacionalna potjernica
Traženom našli - razne droge!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kotor pronašli su juče i lišili slobode A.K. (24) iz Kotora, koji se nacionalnom potjernicom potraživao radi izdržavanja kazne zatvora. Nakon lišenja slobode, službenici OB Kotor, u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droge i Posebne jedinice policije, u stanu koji je koristi A.K. pronašli su i oduzeli kokain, marihuanu, hašiš i ekstazi, zbog čega će protiv njega nadležnom tužiocu biti podnijeta krivična prijava, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 
 
2
Nikšićanin osumnjičen za pokušaj ubistva L.L. (21) iz Herceg Novog
Osumnjičeni uhvaćen - iiste večeri!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi rasvijetili su u kratkom roku ubistvo u pokušaju, počinjeno na štetu L.L. (21) iz Herceg Novog, i identifikovali i u sadejstvu sa CB Nikšić lišili slobode osumnjičenog za ovo krivično djelo, S.B. (61) iz Herceg Novog. Prilikom lišenja slobode osumnjičenog u Nikšiću kod njega je pronađeno pet komada municije a kasnije pretresom njegovog stana u Herceg Novom i još 102 komada municije različitog kalibra u ilegalnom posjedu. 
 
2
Policija sat poslije ponoći izvela raciju u „Ka’banya kitesurf” na Velikoj plaži u Ulcinju
Zbog droge - dvoje lišeno slobode!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge Sektora kriminalističke policije u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Bar, Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i Posebne jedinice policije danas su u Ulcinju izveli raciju u objektu „Ka’banya kitesurf” na Velikoj plaži u Ulcinju. Procesuirali su sedam osoba zbog posjedovanja droge, od kojih su dvije lišena slobode. 
 
2
Krivična prijavu protiv vlasnika firme „La Stva Group“ d.o.o. Cetinje
Platio - mjenicama bez pokrića!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta danas su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeli krivičnu prijavu protiv G.N. (37) iz Cetinja zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo izdavanje čeka i sredstava bezgotovinskog plaćanja bez pokrića, kojim je pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 17.775 eura.
 
 
2
Protiv D.T. (56) iz Berana biće podnesena krivična prijava zbog nedozvoljenog držanje oružja
Naoružao se - kao Rambo!
    Protiv D.T. (56) iz Berana biće podnesena krivična prijava, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Berane kod njega su pronašli i iduzeli mu malokalibarsku pušku, šest ručnih bombi, tri noža i 73 komada municije različitog kalibra. 
 
2
Sedmi muzički festival Bedem fest počinje sjutra u Nikšiću
,,Vjeruj“ okuplja - 22 izvođača!
    Sedmi muzički festival Bedem fest, pod sloganom ,,Vjeruj“, počeće sjutra u Nikšiću i do subote okupiće 22 izvođača. Na nikšićkoj tvrđavi će nastupiti sastavi: S vremena na vreme, Drugi način, E-play, Aerodrom, Alex Kelman trio, Kralj Čačka, Bo, Škrtice, Zoster, Nežni Dalibor, Bitipatibi, Šank, Gomila nesklada, Džej Džej Okoča, Laka, Irie FM-a, Frenki, Degeneza, Empathy soul project, Tight grips, From another mother...  
 
2
Herceg Novi
Pokušao da iznudi - 2 000 eura!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi u kratkom roku rasvijetlili su krivično djelo iznuda, počinjeno na štetu S.P. iz Herceg Novog, i zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo identifikovali i lišili slobode Z.M, starog 42 godine iz Herceg Novog. 
 
2
Podgoričanin M.B. (23) sa boravkom u Herceg Novom lišen slobode
Policija mu pronašla - drogu i pištolj!
    Službenici Uprave policije MUP –Odsjeka za borbu protiv droge Sektora kriminalističke policije su danas u Herceg Novom lišili su slobode M.B. (23) iz Podgorice sa boravkom u Herceg Novom, kod kojeg su pronašli kokain i pištolj, kao i prigušivač, okvir i municiju za ovo oružje. 
 
2
Danas u 15,36
Zadrmalo kod Budve!
    Danas u 15,36 Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju registrovao je zemljotres srednje jačine sa epicentrom 6 kilometara jugozapadno od Budve. Jačina zemljotresa u žarištu iznosila je 3.4 jedinice Rihterove skale, što odgovara epicentralnom intenzitetu od pet do šest stepeni Merkalijeve skale. Žarište ovog zemljotresa, koji je mogao izazvati samo manje materijalne štete u epicentralnom području, locirano je na dubini od 9 kilometara. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|