e - dopisnik

2
Cetinjanin B.N. (53) osumnjičen za prevaru
Prodavao - tuđi stan!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti rasvijetlili krivično djelo prevara i tom prilikom podnijeli krivičnu prijavu protiv osobe za koju se sumnja da je počinil krivično djelo.  
 
2
Krivčna prijavu protiv Ž.P. (67) kao odgovornog lica u „Zavodu za izgradnju Bar” AD
Nije evidentirao - uplatu za dva stana!
    Službenici Uprave policije MUP – Specijalnog policijskog odjeljenja su, po nologu Specijalnog državnog tužilaštva, podnijeli krivčnu prijavu protiv Ž.P. (67) iz Bara zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju 
 
2
Pojačana kontrola bezbjednosno interesantnih osoba na Cetinju
Podgoričaninu našli - kokain!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, postupajući po planskim, preventivnim aktivnostima, sa akcentom na kontrolu bezbjednosno interesantnih osoba, izvršili su raciju u ugostiteljskom objektu “KUD Njegoš“ u ulici Njegoševoj.
Naime, službenici OB Cetinje su u ugostiteljskom objektu „KUD Njegoš“ kontrolisali R.M. (34) iz Podgorice. Prilikom pregleda R.M. pronađen je pvc zamotuljak, koji je on pokušao da odbaci, sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain.  
 
2
Rasvijetljeno krivično djelo lažno predstavljanje u Baru
"Inspektori" maloljetnicima - uzeli mobilne!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, juče su lišili slobode M.M. (26) i E.V. (21), oba iz Bara, zbog sumnje da su počinili krivično djelo lažno predstavljanje na štetu maloljetnih Š.V. i U.N. iz Bara.  
 
2
Premijer obilježio početak gradnje trgovinskog centra kompanije ETC u Bijelom Polju
Počeli investiciju - od 3,5 miliona!
    - Sa zadovoljstvom konstatujem da smo danas u Bijelom Polju obilježili početak jedne nove i važne investicije za Bijelo Polje koja je vrijedna 3,5 miliona eura i koja će obezbijediti 100 novih radnih mjesta. Zaista izražavam zahvalnost kompanijskom menadžmentu, posebno vlasniku kompanije ELKOS grupe gospodinu [Ramizu] Keljmendiju za njegovu poslovnu odluku da pokrene ovu investiciju u Bijelom Polju i naravno, sa već uspostavljenom ili funkcionalnom investicijom u Rožajama, doprinese ne samo razvoju Bijelog Polja, nego i razvoju Crne Gore i rastu njene ekonomije - naglasio je predsjednik Vlade Duško Marković, postavljajući danas kamen-temeljac za početak gradnje trgovinskog centra kompanije ETC. 
 
2
Protiv M.M. sa Cetinja biće podnijeta prekršajna prijava iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga
Oduzeli mu - marihuanu i drobilicu!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, postupajući na osnovu operativnih informacija, pronašli su i oduzeli marihuanu, rizlu i filtere. Protiv osumnjičenog će biti podnijeta prekršajna prijava iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga u redovnoj proceduri. 
 
2
Jutros u 8,29
Plav opet - podrhtao!
    Jutros u 8,29 aparati Seizmološkog zavoda Crne Gore registrovali su zemljotres jačine tri jedinice Rihterove skale, sa epicentrom na osam kilometara zapadno od Plava.
Na osnovu numeričkog modela promjene intenziteta sa rastojanjem u ovom regionu, magnitude zemljotresa i dubine hipocentra, ovaj zemljotres nije mogao izazvati materijalne štete u epicentralnom području.  
 
1
Policijski i carinski službenici u saradnji sa kolegama iz Albanije
Spriječeno krijumčarenje - heroina!
    Službenici Uprave policije MUP- – Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i Uprave carina – Carinske ispostave Sukobin su na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, prilikom ulaska jednog vozila u Crnu Goru, otkrili oko 4,4 kilograma heroina. Osumnjičena osoba, koja je upravljalo vozilom, lišena je slobode. 
 
1
Bjelopoljac S.K. (32) osumnjičen za navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja
Kod notara ovjerio - da nema obaveza!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv osumnjičenog za krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.  
 
1
Krivična prijava protiv Z.N. (60) iz Pljevalja zbog sumnje da je zloupotrijebila položaj u privrednom poslovanju
Plaćene dugove - opet naplaćivala!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv Z.N. (60) iz Pljevalja zbog postojanja osnovne sumnje da je počinila krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.  
 
1
Barani M.K. (55) i O.Z. (56) lišeni slobode
Oduzete cigarete - vrijedne 30 000!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su, u cilju sprovođenja planskih aktivnosti na suzbijanju sive ekonomije, lišili slobode M.K. (55) iz Bara i O.Z. (56) iz Bara i nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena trgovina.
 
 
1
U kući koju koristi dvadesetogodišnji A.Š. policija pronašla marihuanu
Beranac lišen slobode!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su juče u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Berane, preduzimajući aktivnosti u cilju suzbijana ulične prodaje opojne droge, lišili slobode osobu osumnjičenu za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
1
Za privredni kriminal u Bijelom Polju
Dvije prijave protiv - tri osobe!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su podnijeli dvije krivične prijave protiv tri lica, i to protiv jednog lica krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljena trgovina, dok je protiv dva lica podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su počinila krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja. 
 
1
U Beranama rasvijetljena dva krivična djela iz oblasti imovinskih delikata
Jedan krao pirotehniku - drugi kola!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Berane, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili su dva krivična djela i tom prilikom nadležnom tužiocu podnijeli krivične prijave protiv dvije osobe.  
 
1
Krivična prijava prootiv V.M. (57) samostalnog referenta u Fondu PIO iz Nikšića
Falsifikatima omogućavala kredite!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti izvršili provjere u vezi sa nepravilostima u radu Fonda penzijsko invalidskog osiguranja – PJ Nikšić i informacije o predmetu dostavili nadležnom tužiocu koji je pokrenuo krivični postupak protiv V.M. (57) iz Nikšića, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo zloupotreba službenog položaja i produženo krivično djelo falsifikovanje isprave, i protiv G.D. (56) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave.
 
 
1
Policija pretresla stan i druge prostorije koje koristi I.K. (27) iz Nikšića
Uhapšen zbog - heroina!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su juče, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja ulične prodaje opojne droge na teritoriji Opštine Nikšić, lišili slobode osobu osumnjičenu da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
1
Barska policija lišila slobode Ć.R.(53)
Pronađen kokain, heroin - municija i novac!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Bar, preduzimajući mjere i radnje u cilju sprječavanja ulične prodaje opojnih droga na području Opštine Bar, danas lišili slobode osobu osumnjičenu da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
1
Bijelo Polje
Oduzeta četiri komada oružja!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bijelo Polje su, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja nezakonitog držanja oružja i ekspozivnih materija, pronašli i oduzeli četiri komada oružja, od čega su dva komada vatreno oružje. 
 
1
Policija pretresla stan u Budvi koji koristi V.M. (23)
Oduzeli mu - kokain!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva su u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droge, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge, lišili slobode osobu osumnjičenu da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i zaplijenili oko 15 grama kokaina.  
 
0
Službenici CB Bar podnijeli krivičnu prijavu protiv V.R. (30) iz Sutomora
Pretresom našli - pištolj!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar danas tokom pretresa jednog stana pronašli su i oduzeli oružje u ilegalnom posjedu. Protiv osobe za koju se sumnja da je ilegalno držala ovo oružje je podnijeta krivična prijava. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|