e - dopisnik

2
Službenci OB Cetinje pretresli kuće i druge prostorije koje koristi M.S. (34)
Oduzeli eksplozivna sredstva - municiju i pištolj!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja izvršili pretres i tom prilikom pronašli i oduzeli minsko – eksplozivna sredstva, veću količinu municije i pištolj.
 
 
2
Protiv N.P. (24) iz Nikšića biće podnijeta krivična prijava zbog nedozvoljene trgovine
Oduzete cigarete - vrijedne 7 000!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić su zaplijenili cigarete vrijedne oko 7.000 eura koje su, kako se sumnja, bile predmet nedozvoljene trgovine, a u vezi sa navedenim će biti podnijeta krivična prijava protiv jedne osobe. 
 
2
Poslije tuče u ugostiteljnskom objektu „Zadruga“ u Sutomoru
Privedena - tri brata!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar lišili su slobode tri osobe zbog sumnje da su počinile krivično djelo nasilničko ponašanje i krivično djelo teška tjelesna povreda. 
 
2
Službenici Centra bezbjednosti Nikšić rasvijetlili sedam teška krađa
Noću krali - kola sa parkinga!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, počinjenih na teritoriji Opštine Nikšić, rasvijetlili su sedam krivičnih djela teška krađa i tom prilikom procesuirali dvije osobe osumnjičene da su počinila ova krivična djela. 
 
2
Lišen slobode M.D. (74) iz Andrijevice zbog nedozvoljeno držanja oružja i nasilja u porodici
Sin prijavio - prijetnje!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Andrijevica, postupajući gpo operativnim podacima, lišili slobode jednu osobu osumnjičenu da je počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih i krivično djelo nasilje u porodici i porodičnoj zajednici.  
 
2
Policija u Kotoru pretresla šest lokacija koje koriste bezbjednosno interesantna lica
Priveli šest osoba - pritvorili jednu!
    Službenici Uprave policije MUP – Sektora kriminalističke policije i Odjeljenja bezbjednosti Kotor su u sadejstvu sa Centra bezbjednosti Herceg Novi i Odjeljenje bezbjednosti Tivat, u koordinaciji sa tužilaštvom a postupajući shodno pribavljenim naredbama sudija za istrage Osnovnog suda u Kotoru, u nastavku aktivnosti koje se preduzimaju u cilju borbe protiv organizovanih kriminalnih grupa izvršili pretrese na šest lokacija koje koriste bezbjednosno interesantna lica. U službene prostorije je privedeno šest lica. Kriminalistička obrada nad ovim licima je u toku. Jedno lice je lišeno slobode. 
 
2
Krivična prijava protiv Z.N. (60) iz Pljevalja za zloupotrebu položaja i prekoračenja ovlašćenja
Jedan dug - naplaćivala više puta!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su nadležnom tužiocu podnijeli krivčnu prijavu u redovnom postupku protiv jedne osobe zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju. 
 
2
Krivičnu prijava protiv V.D. (31) iz Republike Srbije i d.o.o. „D&N Compani” sa sjedištem u Beranama
Oštetio budžet - za 40 hiljada!
    Službenici Uprave policije MUP i službenici Uprave carina Sektora bezbjednosti su realizovali zajedničku aktivnost koja je rezultirala podnošenjem krivične prijave od strane Uprave policije nadležnom tužiocu protiv jednog pravnog i jednog fizičkog lica zbog krivičnog djela utaja poreza i doprinosa. 
 
1
Krivična prijava protiv Baranina S.I. (53), osumnjičenog za krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju
Pazar stavljao - u džep!
    Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv Baranina S.I. (53), osumnjičenog za krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju. Policija sumnja da je S.I. (53) iz Bara, kao zaposleni u administraciji hotela “Sato” u Sutomoru, od 7. oktobra do 18. oktobra 2017.godine, u više navrata prisvajao novac i na taj način prozrokovao neobjektivan i nedokumentovan manjak. 
 
1
U višemjesečnoj policijskoj akciji „Uragan“ na suzbijanje ulične prodaje opojnih droga u Bijelom Polju
Četiri osobe lišene slobode - jedna u bjekstvu!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge Sektora kriminalističke policije, u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, realizovali su višemjesečnu policijsku akciju „Uragan“ koja je bila usmjerena na suzbijanje ulične prodaje opojnih droga, kao i na osobe koje su se, kako se sumnja, bavila krijumčarenjem opojne droge u zemlje Zapadne Evrope. Izvršeni su pretresi stanova i kuća koje koristi pet osoba. Od tih pet, četiri osobe lišene su slobode dok je jedna u bjekstvu. Prethodnih mjeseci još četiri osobe lišene su slobode, što znači da je akcijom obuhvaćeno ukupno devet. Tokom višemjesečnog sprovođenja akcije zaplijenjeno je ukupno 6,7 kg marihuane i pet grama heroina. Zaplijenjeno je i oko sedam grama kokaina.  
 
1
Pančevac B.B. (30) lišen slobode zbog sumnje da je falsifikovao isprave
Ličnu kartu - upotrijebio kao pravu!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Plav, u sadejstvu sa službenicima Stanice granične policije Plav, postupajući po operativnim saznanjima, lišili su slobode osobu osumnjičenu da je počinilo krivično djelo falsifikovanje isprave. 
 
1
Na Graničnom prelazu Ranče lišen slobode S.R. (40) iz Nikšića
Upakovao za šverc - šest kila marihuane!
    Službenici Uprave policije MUP i službenici Uprave carina juče su kontolom putničkog motornog vozila pronašli i oduzeli oko šest kilograma opojne droge marihuana. Lišen je slobode osumnjičeni da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
1
Baranin D.S. (49) lišen slobode zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija
Ribu "mamili" - eksplozivom!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su danas, nakon dobijenih rezultata vještačenja iz Forenzičkog centra, lišili slobode D.S. (49) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, i podnijeli krivičnu prijavu za isto krivično djelo protiv M.J. (58) iz Bara, koji se nalazi u ZIKS na izdržavanju kazne za drugo krivično djelo.  
 
1
Krivična prijava za nedozvoljenu trgovinu protiv Ž.B. (32) iz Podgorice
U kombiju - 7.400 šteka cigareta!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su, u koordinaciji Centra bezbjednosti Podgorica kojem ovo Odjeljenje pripada, jutros kontrolom vozila pronašli i oduzeli 7.400 šteka cigareta za koje se sumnja da su predmet nedozvoljene trgovine. Protiv osoba koje su ih je prevozile biće podnijeta krivična prijava. 
 
1
Rasvijetljena dva krivična djela teška krađa u Nikšiću
Stariji pritvoren - maloljetniku prijava!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući planske aktivnosti na rasvjetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, izvršenih na teritoriji Opštine Nikšić, rasvijetlili su dva krivična djela teška krađa i tom prilikom lišili slobode jednu osobu a protiv maloljetnika podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku, 
 
1
U Nikšiću, tokom oktobra i novembra
Podnijeto sedam prekršajnih - zbog droge!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić su, u toku oktobra i novembra, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti vršili preglede osoba i vozila i nakon toga protiv sedam osoba podnijeli sedam prekršajnih prijava zbog počinjih prekršaja iz oblasti Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga. 
 
1
U nastavku policijske akcije „Boka 3“ privedene tri osobe
Tivćanki prijava zbog - oružja i droge!
    Protiv D.I. (30) iz Tivta biće podnijete krivične prijave zbog osnovane sumnje da je počinila krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i omogućavanje uživanja opojnih droga, a radi sprovođenja postupka kriminalističke obrade privedena su tri osobe u akciji „Boka 3“.
 
 
0
Bezbjednosno interesantni M.M. (37) iz Podgorice lišen slobode
Našli mu lovačku - "bez papira"!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja, lišili su slobode bezbjednosno interesantno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
0
Policijska službenica Sektora granične policije sumnjiči se za zloupotrebu položaja
Majka i kćerka prodale - lažni pasoš!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Bar, a u koordinaciji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Ulcinju, realizovali akciju „Bosfor“ i tom prilikom lišili slobode dvije osobe, od kojih je jedna službenica Sektora granične policije. Policijska službenica sumnjiči se da je počinila krivično djelo zloupotrebe službenog položaja u sticaju sa krivičnim djelom falsifikovanje isprave u saizvršilaštvu, dok je drugaosoba lišena slobode zbog sumnje da je počinila krivično djelo falsifikovanje isprave u saizvršilaštvu.  
 
0
Rasvijetljena krađa na štetu Sabornog Hrama Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću
Tuzlak uzeo - kutiju sa prilozima!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u kratkom roku rasvijetlili su krivično djelo krađa počinjeno na štetu Sabornog Hrama Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću i tom prilikom lišili slobode jednu osobu zbog sumnje da je počinila ovo krivično djelo.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|