e - dopisnik

1
Barani M.K. (55) i O.Z. (56) lišeni slobode
Oduzete cigarete - vrijedne 30 000!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su, u cilju sprovođenja planskih aktivnosti na suzbijanju sive ekonomije, lišili slobode M.K. (55) iz Bara i O.Z. (56) iz Bara i nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena trgovina.
 
 
1
U kući koju koristi dvadesetogodišnji A.Š. policija pronašla marihuanu
Beranac lišen slobode!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su juče u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Berane, preduzimajući aktivnosti u cilju suzbijana ulične prodaje opojne droge, lišili slobode osobu osumnjičenu za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
1
Za privredni kriminal u Bijelom Polju
Dvije prijave protiv - tri osobe!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su podnijeli dvije krivične prijave protiv tri lica, i to protiv jednog lica krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljena trgovina, dok je protiv dva lica podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su počinila krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja. 
 
1
U Beranama rasvijetljena dva krivična djela iz oblasti imovinskih delikata
Jedan krao pirotehniku - drugi kola!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Berane, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili su dva krivična djela i tom prilikom nadležnom tužiocu podnijeli krivične prijave protiv dvije osobe.  
 
1
Krivična prijava prootiv V.M. (57) samostalnog referenta u Fondu PIO iz Nikšića
Falsifikatima omogućavala kredite!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti izvršili provjere u vezi sa nepravilostima u radu Fonda penzijsko invalidskog osiguranja – PJ Nikšić i informacije o predmetu dostavili nadležnom tužiocu koji je pokrenuo krivični postupak protiv V.M. (57) iz Nikšića, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo zloupotreba službenog položaja i produženo krivično djelo falsifikovanje isprave, i protiv G.D. (56) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave.
 
 
1
Policija pretresla stan i druge prostorije koje koristi I.K. (27) iz Nikšića
Uhapšen zbog - heroina!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su juče, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja ulične prodaje opojne droge na teritoriji Opštine Nikšić, lišili slobode osobu osumnjičenu da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
1
Barska policija lišila slobode Ć.R.(53)
Pronađen kokain, heroin - municija i novac!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Bar, preduzimajući mjere i radnje u cilju sprječavanja ulične prodaje opojnih droga na području Opštine Bar, danas lišili slobode osobu osumnjičenu da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
1
Bijelo Polje
Oduzeta četiri komada oružja!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bijelo Polje su, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja nezakonitog držanja oružja i ekspozivnih materija, pronašli i oduzeli četiri komada oružja, od čega su dva komada vatreno oružje. 
 
1
Policija pretresla stan u Budvi koji koristi V.M. (23)
Oduzeli mu - kokain!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva su u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droge, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge, lišili slobode osobu osumnjičenu da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i zaplijenili oko 15 grama kokaina.  
 
0
Službenici CB Bar podnijeli krivičnu prijavu protiv V.R. (30) iz Sutomora
Pretresom našli - pištolj!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar danas tokom pretresa jednog stana pronašli su i oduzeli oružje u ilegalnom posjedu. Protiv osobe za koju se sumnja da je ilegalno držala ovo oružje je podnijeta krivična prijava. 
 
0
Nikšićka policija podnijela krivičnu prijavu protiv V.R. (19) iz Bara
Lažno prijavio - bombu u lokalu!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, identifikovali su osssobu za koju se sumnja da je počinila krivično djelo lažno prijavljivanje i tom prilikom nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv V.R. (19) iz Bara.  
 
0
Ulcunjanin I.H.lišen slobode zbog pokušaja ubistva
Pucao na - sugrađanina!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su istoga dana kada je počinjeno rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i tom prilikom lišili slobode I.H. iz Ulcinja zbog sumnje da je počinio navedeno krivična djela. 
 
0
U selu Rađevići – Opština Pljevlja
U kući našli -arsenal oružja!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Pljevlja su pretresom jedne kuće na području Opštine Pljevlja pronašli veću količinu oružja, municije i eksplozivnih sredstava. Protiv lica koje ih je, kako se sumnja, držalo u posjedu biće podnijeta krivična prijava. 
 
0
Povodom Dana SO Bijelo Polje
Rekonstruisan trg - završen most!
    Rekonstruisani gradski trg - u čiju je obnovu do sada uloženo više od 900 000 eura - povodom Dana Opštine, danas su u Bijelom Polju otvorili predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković i predsjednik Opštine Bijelo Polje Aleksandar Žurić.
Crnogorski premijer obilježio je i početak radova mosta Sutivan – Njegnjevo, otvorio most na rijeci Ljuboviđi i malu hidroelektranu na rijeci Bistrici u Majstorovini.  
 
2
U dvije akcije u Beranama policija pretresla 23 lokacije koje koriste bezbjednosno interesantne odobe
Četvoro uhapšeno - 10 krivičnih prijava!
Službenici Uprave policije MUP – Sektora kriminalističke policije su danas u nastavku aktivnosti koje se preduzimaju u cilju borbe protiv organizovanih kriminalnih grupa, u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Berane i Odsjeka za borbu protiv droge a uz podršku Posebne jedinice policije i u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, izveli dvije akcije u Beranama – jednu u kojoj su pronađene oružje, municija, vozila i druge stvari, i drugu pod nazivom „Artur“, koja je bila višemjesečna akcija tokom koje je oduzeto oko 15 kilograma skanka. Shodno prethodno pribavljenim naredbama nadležnog sudije za istragu, u obje akcije danas je u Beranama izvršen pretres na ukupno 23 lokacije – 16 u prvoj i 7 u drugoj akciji. Krivične prijave biće podnijete protiv ukupno deset osoba – tri u prvoj a sedam u drugoj akciji, a od toga slobode su lišene četiri osobe i to u drugoj akciji. 
 
2
Krivična prijava protiv A.R. (28) iz Nikšića zbog sumnje da je falsifikovao medicinsku dokumentaciju
Prevario osiguranja - za 6 500!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić su u sadejstvu sa Sektorom kriminalističke policije nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv A.R. (28) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave i krivično djelo prevara, na štetu više osiguravajućih društava na teritoriji Crne Gore.
 
 
2
Barska policija lišila slobode tri osoobe
Oduzeto oko - kilogram marihuane!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge juče su, u sadejstvu sa službenicima Interventne jedinice Centra bezbjednosti Bar, pronašli i oduzeli oko kilogram marihuane i tom prilikom lišili slobode tri osobe osumnjičene za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
2
Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić rasvijetlili četiri krivična djela
Razbojnik "kiksao" - u kladionici!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući mjere i radnje na otkrivanju, rasvjetljavanju i dokazivanju krivičnih djela, rasvijetlili su četiri krivična djela i tom prilikom lišili slobode V.L. (18) iz Nikšića. 
 
2
Nekoliko teških saobraćajnih prekršaja na crnogorskim drumovima
Nikšićanin vozio - 213 km/h!
    Službenici Uprave policije MUP – Grupe policije za bezbjednost saobraćaja juče su registrovali nekoliko teških saobraćajnih prekršaja, među kojima izdvajamo prekršaj prekoračenja upravljanjem vozilom brzinom od 213 km/h. 
 
2
Oko ponoći ubijen D.M. (36) iz Berana
Poolicija intezivno - traži ubicu!
    Službenici Uprave policije MU – Centra bezbjednosti Berane preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju osobe koja je sinoć lišila života D.M. (36) iz Berana. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|