e - dopisnik

1
Mojkovac
Odstrijeljena - zaštićena divljač!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac juče su otkrili odstrijeljenu divljač koja pripada zaštićenoj vrsti i čiji je lov zabranjen. Divljač, ustrijeljeni divojarac, se nalazila u gepeku vozila koje je policija radi provjere zaustavila na osnovu operativnih saznanja. U vozilu su se nalazila tri lica. Pronađeno je i oružje koje je, kako se sumnja, upotrijebljeno za odstrijel zaštićene vrste divljači.  
 
1
Pljevlja
Rasvijetljena četiri krivična djela!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Pljevlja su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata na području Opštine Pljevlja, nadležnom tužiocu krivičnom prijavom procesurili četiri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila četiri krivična djela.
 
 
1
Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Rožaje lišili slobode E.Š.
Osumnjičen za - ubistvo brata!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su večeras oko 22,15 brzom reakcijom lišili slobode E.Š. iz Rožaja zbog sumnje da je neposredno prije toga lišio života svog brata M.Š.
 
 
1
Policija u Beranama pretresla kuće koju koristi R.A. (31)
Našli heroin i - lišili ga slobode!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjdneosti Berane su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, izvršili pretres na jednoj lokaciji i tom prilikom pronašli opojnu drogu heroin. Osumnjičeni je lišen slobode.
 
 
1
Krivična prijava protiv četiri fizička i četiri pravna lica u Ulcinju
Osumnjičeni za utaju - 45 000!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su, postupajući na osnovu operativnih informacija, nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv četiri fizička i četiri pravna lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivična djela utaja poreza i doprinosa. 
 
1
Rasvijetljeno razbojništvo u nikšićkoj kladionici „Olimp“
Maskirani "dobitnik" - lišen slobode!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti a u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo ovo krivično djelo.  
 
1
Ulcinj
Tjerali djecu - da prose!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kiminala i korupcije su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, podnijeli krvičnu prijavu protiv tri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica.  
 
1
Policija pretresla stan D.B. (38) iz Tivta
Oduzeli mu - 470 grama marihuane!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Tivat, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, pronašli i oduzeli oko 470 grama marihuane i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
0
Protiv V.K. (54) podnijeta prekršajna prijava
Umjesto 60 - vozio 180!
    Službenici Uprave policije MUP – Grupe policije za bezbjednost saobraćaja juče su registrovali teški saobraćajni prekršaj. S tim u vezi podnijeta je prekršajna prijava protiv jednog lica zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.  
 
0
U Nikšiću pretresi na 13 lokacija koje koriste bezbjednosno interesantne osobe
Na "obradu" - privedeno osmoro!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Herceg Novi i službenicima Posebne jedinice policije, u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću, izvršili su pretrese na 13 lokacija u Nikšiću koje koriste bezbjednosno interesantna lica, članovi organizovanih kriminalnih grupa i njima bliska lica, i tom prilikom pronašli i oduzeli oružje, municiju, automobile, novac, sredstva komunikacije i druge predmete. 
 
0
Policija u Danilovgradu pretresla četiri lokacije
Oduzeli i - "Volvo"!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su, u nastavku aktivnosti koje se preduzimaju na rasvjetljavanju teških krivičnih djela i prevencije kriminaliteta, jutros izvršili pretrese kuća na četiri lokacije tokom kojim su oduzeta vozila, droga, hladno oružje, mobilni telefoni i druge stvari.
Pretresi su izvršeni u kućama koje koriste bezbjednosno interesantna lica M.K, N.B, J.G. i M.P.
 
 
0
Po međunarodnoj potjernici koju je raspisao NCB Interpol Moskva, u Herceg Novom lišen slobode D.D. iz Ruske Federacije
Tražen zbog prevare - većeg obima!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za međunarodnu policijsku saradnju Interpol – Europol – SELEC, Grupe za međunarodne potrage i ekstradicije su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Herceg Novi, locirali i lišili slobode lice koje se potraživalo po međunarodnoj potjernici koju je raspisao NCB Interpol Moskva.
 
 
0
Podgoričanka A.R. osumnjičena za nedozvoljenu trgovinu
Švercovala robu - vrijednu 9 500 eura!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja granične bezbjednosti Pljevlja su juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja, pronašli i oduzeli veću količinu tekstilne robe bez potrebne dokumentacije vrijednosti oko 9.500 eura. Protiv osumnjičenog podnijeta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljena trgovina.  
 
0
Na Graničnom prelazu Debeli Brijeg
Oduezeto - 13 kilograma marihuane!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi i Uprave carina – Carinske ispostave Debeli brijeg, su na Graničnom prelazu Debeli Brijeg, kontrolom putničkog motornog vozila pronašli i oduzeli oko 13 kilograma marihuane. Dva lica su lišena slobode zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
 
 
2
Službenici OB Cetinje kontrolisali sedam bezbjednosno interesantnih osoba
Pronašli drogu - oduzeli vozilo!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, sa akcentom na kontroli bezbjednosno interesantnih lica, kontrolisali sedam bezbjednosno interesantnih lica i tom prilikom pronašli i oduzeli opojnu drogu spid. Radi provjere oduzeto jedno putničko motorno vozilo.  
 
2
Po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Beograd
Uhapšen osumnjičeni - za teško ubistvo!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su danas, postupajući po operativnim informacijama, lišili slobode N.B. (44) koji se potraživao po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Beograd koja je raspisana radi obezbjeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se vodi protiv ovog lica zbog sumnje da je počinilo krivično djelo teško ubistvo na štetu Z.P.  
 
2
Policcija na Cetinju kod jedne osobe pronašla marihuanu
Podnijeli tri - krivične prijave!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, postupajući po operativnim saznanjima, kontolom lica pronašli su i oduzeli opojnu drogu marihuanu. U prethodnom periodu nadležnom tužiocu službenici OB Cetinje su protiv tri bezbjednosno interesantna lica podnijete krivične prijave zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili tri krivična djela.  
 
2
Racija u dva ugostiteljska objekta na Cetinju
Kontrolisali - 19 "interesantnih"!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u dva ugostiteljska objekta sproveli raciju i pronašli opojnu drogu marihuanu. Takođe, policijski službenici su kontrolisali 19 bezbjednosno intereseantnih osoba.  
 
1
Bezbjednosno interesantno lice S.T. (40) iz Cetinja lišen slobode
Marihuanu prodavao - na ulici!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su danas, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnost, lišili slobode bezbjednosno interesantno lice S.T. (40) iz Cetinja zbog postojanja sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
 
 
1
Baranin E.M. (36) lišen slobode
Drogu prodavao - iz stana!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Bar i Sektora granične policije, sa policijskim psom za otkrivanje droge, pronašli i oduzeli heroin i kokain i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|