Kapija Zadovoljstva

1
Na Sarajevskom filmskom festivalu
Premijera filma - "Granice kiše"!
    Premijera filma "Granice kiše" biće održana sjutra u okviru sarajevskog filmskog festivala. Film je autorsko djelo reditelja Nikole Mijovića i Vlastimira Sudara, a realizovan je i uz pomoć Ministarstava kulture Crne Gore i Radio Televizije Crne Gore.  
 
3
Prirodna svojstva
Morska so mijenja - šaku tableta!
    Prirodna morska so je zdrava i ima terapijska svojstva, no prije nego što vam otkrijemo njene prednosti, morate znati da nastaje prirodnim procesima isparavanja slane vode, pri čemu svi njeni sastojci ostaju sačuvani. 
 
3
Nije nepoznato da namirnice u frižideru gube hranljiva svojstva
Lubenice ne hladiti - u frižideru!
    Činjenica da namirnice gube hranljiva svojstva kada se drže u frižideru nije nepoznata. 
 
2
Program „Mobilnost budućnosti“ u Beču
Od 2019. - autobusi bez vozača!
    Poslije tri mjeseca intenzivnih priprema u autobuskom pogonu u Beču prva probna vožnja uspješno je izvedena. Nova bečka linija bez vozača imaće prve putnike na proljeće 2019.  
 
2
Moćno, potpuno prirodno oružje u prevenciji bolesti
ARONIJA – NAJZDRAVIJA BILJKA NA SVIJETU!
    Aronija predstavlja moćno, potpuno prirodno oružje u prevenciji bolesti, ali i kad je bolest već prisutna… Najjača od svih vrsta je tzv. sibirska aronija koja se uzgaja u zagrljaju hladne klime i nedirnute prirode.
Aronija se naziva i namirnica budućnosti jer ima izrazito veliku ljekovitu moć za ljudski organizam. 
 
2
odavno poznate kao veoma zdrava hrana
Sjemenke bundeve čiste - cijelo tijelo!
    Sjemenke bundeve su odavno poznate kao veoma zdrava hrana. Najpre, sjemenke bundeve sadrže mikroelement cink, koji je naročito značajan za zdravlje muškaraca. Pored toga, sjemenke bundeve sadrže i vitamin E, koji je prirodni antioksidans. 
 
1
Nevjerovatma ljekovitost morske vode
Jadransko more - lijek za cijeli organizam!
    Razlog više za uživanje u ljetovanju na moru svakako bi trebala biti i činjenica da more – liječi. Morska je voda okrijepa za cijelo tijelo, a njezina se ljekovitos bilježi još iz antičkih vremena. 
 
1
Iznenadiće vas koliko su šampinjoni zapravo zdravi
Podižu imunitet i - štite od karcinoma!
    Mogu se kupiti tokom cijele godine, na pijaci ili u supermarketima, a pripremaju se na različite načine, imaju dobar ukus, podstiču apetit, a ujedno imaju i visoku hranjivu vrijednost. Naučnici i nutricionisti odavno znaju da određene vrste gljiva imaju antitumorski učinak. Šampinjoni su jedna od najpoznatijih vrsta jestivih gljiva, svojstvenog mirisa i okusa, koja je sve više zastupljena u svakodnevnoj prehrani. 
 
1
Još jedan svjetski poznati par u Crnoj Gori
Bekamovi odmaraju - na "Svecu"!
    Tek što su stigli na odmor u Crnu Goru, svijet su, putem društvenih mreža, obišle fotografije jednog od najpoznatnijih svjetskih parova, Viktorije i Dejvida Bekam. 
 
0
Studija časopisa JAMA Internal Medicine
Kafa produžava život!
    Nova istraživanja pružaju dodatne razloge da se pije kafa, koja, prema tim istraživanjima, može da poveća šanse za dug život. 
 
2
Herojski podvig momka iz Malija
Zahvalnost Gasamu - državljanstvo i posao!
    Predsjednik Francuske, Emanuel Makron, danas je dodijelio francusko državljanstvo migrantu iz Malija koji je spasio četvorogodišnje dijete s jednog balkona u Parizu. 
 
2
Putnici na Aerodromu Podgorica doživjeli iznenađenje
Plesala bivša Mis Francuske!
    Putnici na Aerodromu Podgorica doživjeli su danas iznenađenje. Voditeljka tv emisije “Ples sa zvijezdama” i Mis Francuske 2011. Lori Tileman napravila je pravi spektakl i učinila čekanje u redu manje dosadnim. 
 
1
U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga Vanja Radovanović predstavlja Crnu Goru
Ima nade - za "Inje"?!
    - Ima prostora za nadu da će Vanja Radovanović i u finalu otpjevati "Inje" i Crnu Goru predstaviti u završnici ovogodišnjeg Eurosonga, koji se održava u Lisabonu - kazao je Portalu RTCG šef medijskog tima naše delegacije, Ivan Maksimović. Najveći broj glasova, tradicionalno, očekujemo od Srbije. 
 
0
Na 38. godišnjicu od smrti nekadašnjeg doživotnog predsjednika SFRJ
Cvijeće za Tita - iz cijele Jugoslavije!
    Mnogobrojni građani iz bivše Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije odali su danas u Kući cvijeća u Beogradu počast nekadašnjem doživotnom predsjedniku SFRJ Josipu Brozu Titu, na 38. godišnjicu od njegove smrti. 
 
2
Egipatsko Ministarstvo za antikvitete saopštilo
Arheolozi pronašli bistu - Marka Aurelija!
    Arheolozi su pronašli bistu rimskog cara Marka Aurelija u gradu Asuan, na jugu Egipta, saopštile su danas egipatske vlasti. 
 
1
Za samo 7 dana
Obnavlja kosti i tetive - otklanja bol!
    Zdravstveni stručnjaci naglašavaju da veliki uticaj na pojavu bolova u leđima, nogama i zglobovima ima nepravilno držanje tijela. 
 
1
Crna Gora izabrala predstavnika za Eurosong
Vanja ide - u Lisabon!
    Vanja Radovanović sa pjesmom "Inje" predstavljaće Crnu Goru na Eurosongu u Lisabonu, odlučeno je glasovima gledalaca na Monteviziji u organizaciji Radio-televizije Crne Gore.  
 
1
Montevizija 2018.
Gledaoci biraju - putnika u Lisabon!
    Gledaoci TVCG izabraće večeras od 20 predstavnika Crne Gore za Pjesmu Evrovizije koja se održava u Lisabonu. Publici će se predstaviti pet izvođača i interpetiraće kompozicije koje je odabrao stručni žiri u sastavu - Dejan Božović, Vladimir Maraš, Slaven Knezović, Ismeta Dervoz i Kornelije Kovač.Odluka o pobjedniku "Montevizije 2018" i putniku za Portugal biće donešena isključivo na osnovu broja sms poruka gledalaca. 
 
3
Recept dr Fuhrmana
Očistite organizam - za pet minuta!
    U pitanju je šejk ili smuti, možete da ga nazovete kako god hoćete. Idealan način da pročistite svoj organizam od stresne nedjelje na poslu ili loše ishrane koja je prouzrokovana žurbom i prezaposlenošću. Mada stojim iza toga i tvrdim da su to sve izgovori.  
 
2
Ako želite da pojedete nešto stvarno zdravo
Cvekla i kruška - liječe pet bolesti!
    Ako želite da pojedete nešto stvarno zdravo, pomiješajte kruške i cveklu!