Kapija Zadovoljstva

0
Zvijezda Youtube servisa
Osmogodišnjak za godinu - zaradio 22 miliona$!
    Osmogodišnji dječak, koji na svom Youtube kanalu govori o igračkama, za godinu je zaradio 22 miliona dolara, što ga čini najvećom zvijezdom tog videoservisa uzimajući u obzir zaradu. 
 
0
Modna kuća "Victora`s Secret" održala godišnju reviju u Njujorku
Lima šetala - posljednji put!
    Modna kuća "Victora`s Secret" sinoć je održala godišnju reviju, koja se, nakon izleta u Pariz 2016. i Šangaj 2017, vratila u Njujork. Ova revija je posebna jer je posljednji put jedna od najpoznatijih "anđela" Adriana Lima prošetala svoja krila. 
 
2
Za 10 godina rada šoping-mola u Podgorici
"Delta City" posjetio - "Irak"!
    Na dan otvaranja, 1. oktobra 2008., šoping-mol "Delta City" posjetilo je 44 000 ljudi, što je i apsolutni dnevni rekord.
Šoping-mol godišnje posjeti između 4.000.000 i 5.000.000 ljudi, a za deset godina postojanja, ukupan broj posjetilaca je premašio cifru od 40.000.000, što je jednako broju stanovnika države Irak. 
 
1
Posebno ljeti
Hladna voda - nije dobra!
    Voda je najbolji napitak za ljudski organizam, ali mnogi ne vole da piju vodu sobne temperature, posebno u ljetnim danima. Šta to zapravo čini organizmu? 
 
2
Bosanka Sonja Zekić, nimalo fotošopa nema ni operacije
Očarala svijet - prirodnom ljepotom!
    Sonju Zekić (26), američki portal koji se zove Beautiful Women Pedia, nazvao ju je najljepšom prirodnom damom na svijetu. 
 
2
Radnik je odolio iskušenju i vratio novac
Greškom primio - sto plata!
    Jedan radnik u Australiji primio je 100 puta veću platu, jer je decimala bila stavljena na pogrešno mjesto. 
 
2
KAKO PREŽIVJETI INFARKT KADA STE SAMI??
Duboko uzdisati - i kašljati!
    Pošto je mnogo ljudi koji doživljavaju srčani udar, bez pomoći, osoba čije srce kuca nepravilno i počinje da se osjeća malaksalo, ima samo oko 10 sekundi prije nego što izgubi svijest.  
 
2
Uzbekistanski narodni recept protiv gastritisa
Bol nestaje - u trenutku!
    Gastritis počinje s bolom u gornjem dijelu trbuha s mučninom i žgaravicom. Često se takvi simptomi ubrzo povuku ali ukoliko potraju jasno je da se razvio gastritis. Želučana sluznica kod gastritisa nadražena je i upaljena, ali ne postoji otvorena rana. Otvorena rana je karakteristična za peptički ulkus. 
 
1
Priznali i naučnici i doktori
Spriječava srčani i moždani udar!
    Naučnici, doktori i druga stručna lica su u više navrata potvrdili prednosti redovnog konzumiranja meda u kombinaciji sa cimetom, kao moćno oružje u borbi protiv mnogih bolesti. 
 
1
Na Sarajevskom filmskom festivalu
Premijera filma - "Granice kiše"!
    Premijera filma "Granice kiše" biće održana sjutra u okviru sarajevskog filmskog festivala. Film je autorsko djelo reditelja Nikole Mijovića i Vlastimira Sudara, a realizovan je i uz pomoć Ministarstava kulture Crne Gore i Radio Televizije Crne Gore.  
 
3
Prirodna svojstva
Morska so mijenja - šaku tableta!
    Prirodna morska so je zdrava i ima terapijska svojstva, no prije nego što vam otkrijemo njene prednosti, morate znati da nastaje prirodnim procesima isparavanja slane vode, pri čemu svi njeni sastojci ostaju sačuvani. 
 
3
Nije nepoznato da namirnice u frižideru gube hranljiva svojstva
Lubenice ne hladiti - u frižideru!
    Činjenica da namirnice gube hranljiva svojstva kada se drže u frižideru nije nepoznata. 
 
2
Program „Mobilnost budućnosti“ u Beču
Od 2019. - autobusi bez vozača!
    Poslije tri mjeseca intenzivnih priprema u autobuskom pogonu u Beču prva probna vožnja uspješno je izvedena. Nova bečka linija bez vozača imaće prve putnike na proljeće 2019.  
 
2
Moćno, potpuno prirodno oružje u prevenciji bolesti
ARONIJA – NAJZDRAVIJA BILJKA NA SVIJETU!
    Aronija predstavlja moćno, potpuno prirodno oružje u prevenciji bolesti, ali i kad je bolest već prisutna… Najjača od svih vrsta je tzv. sibirska aronija koja se uzgaja u zagrljaju hladne klime i nedirnute prirode.
Aronija se naziva i namirnica budućnosti jer ima izrazito veliku ljekovitu moć za ljudski organizam. 
 
2
odavno poznate kao veoma zdrava hrana
Sjemenke bundeve čiste - cijelo tijelo!
    Sjemenke bundeve su odavno poznate kao veoma zdrava hrana. Najpre, sjemenke bundeve sadrže mikroelement cink, koji je naročito značajan za zdravlje muškaraca. Pored toga, sjemenke bundeve sadrže i vitamin E, koji je prirodni antioksidans. 
 
1
Nevjerovatma ljekovitost morske vode
Jadransko more - lijek za cijeli organizam!
    Razlog više za uživanje u ljetovanju na moru svakako bi trebala biti i činjenica da more – liječi. Morska je voda okrijepa za cijelo tijelo, a njezina se ljekovitos bilježi još iz antičkih vremena. 
 
1
Iznenadiće vas koliko su šampinjoni zapravo zdravi
Podižu imunitet i - štite od karcinoma!
    Mogu se kupiti tokom cijele godine, na pijaci ili u supermarketima, a pripremaju se na različite načine, imaju dobar ukus, podstiču apetit, a ujedno imaju i visoku hranjivu vrijednost. Naučnici i nutricionisti odavno znaju da određene vrste gljiva imaju antitumorski učinak. Šampinjoni su jedna od najpoznatijih vrsta jestivih gljiva, svojstvenog mirisa i okusa, koja je sve više zastupljena u svakodnevnoj prehrani. 
 
1
Još jedan svjetski poznati par u Crnoj Gori
Bekamovi odmaraju - na "Svecu"!
    Tek što su stigli na odmor u Crnu Goru, svijet su, putem društvenih mreža, obišle fotografije jednog od najpoznatnijih svjetskih parova, Viktorije i Dejvida Bekam. 
 
0
Studija časopisa JAMA Internal Medicine
Kafa produžava život!
    Nova istraživanja pružaju dodatne razloge da se pije kafa, koja, prema tim istraživanjima, može da poveća šanse za dug život. 
 
2
Herojski podvig momka iz Malija
Zahvalnost Gasamu - državljanstvo i posao!
    Predsjednik Francuske, Emanuel Makron, danas je dodijelio francusko državljanstvo migrantu iz Malija koji je spasio četvorogodišnje dijete s jednog balkona u Parizu.