e - dopisnik

1
Krivična prijava protiv Baranina S.I. (53), osumnjičenog za krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju
Pazar stavljao - u džep!
    Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv Baranina S.I. (53), osumnjičenog za krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju. Policija sumnja da je S.I. (53) iz Bara, kao zaposleni u administraciji hotela “Sato” u Sutomoru, od 7. oktobra do 18. oktobra 2017.godine, u više navrata prisvajao novac i na taj način prozrokovao neobjektivan i nedokumentovan manjak. 
 
1
U višemjesečnoj policijskoj akciji „Uragan“ na suzbijanje ulične prodaje opojnih droga u Bijelom Polju
Četiri osobe lišene slobode - jedna u bjekstvu!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge Sektora kriminalističke policije, u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, realizovali su višemjesečnu policijsku akciju „Uragan“ koja je bila usmjerena na suzbijanje ulične prodaje opojnih droga, kao i na osobe koje su se, kako se sumnja, bavila krijumčarenjem opojne droge u zemlje Zapadne Evrope. Izvršeni su pretresi stanova i kuća koje koristi pet osoba. Od tih pet, četiri osobe lišene su slobode dok je jedna u bjekstvu. Prethodnih mjeseci još četiri osobe lišene su slobode, što znači da je akcijom obuhvaćeno ukupno devet. Tokom višemjesečnog sprovođenja akcije zaplijenjeno je ukupno 6,7 kg marihuane i pet grama heroina. Zaplijenjeno je i oko sedam grama kokaina.  
 
1
Pančevac B.B. (30) lišen slobode zbog sumnje da je falsifikovao isprave
Ličnu kartu - upotrijebio kao pravu!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Plav, u sadejstvu sa službenicima Stanice granične policije Plav, postupajući po operativnim saznanjima, lišili su slobode osobu osumnjičenu da je počinilo krivično djelo falsifikovanje isprave. 
 
1
Na Graničnom prelazu Ranče lišen slobode S.R. (40) iz Nikšića
Upakovao za šverc - šest kila marihuane!
    Službenici Uprave policije MUP i službenici Uprave carina juče su kontolom putničkog motornog vozila pronašli i oduzeli oko šest kilograma opojne droge marihuana. Lišen je slobode osumnjičeni da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
1
Baranin D.S. (49) lišen slobode zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija
Ribu "mamili" - eksplozivom!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su danas, nakon dobijenih rezultata vještačenja iz Forenzičkog centra, lišili slobode D.S. (49) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, i podnijeli krivičnu prijavu za isto krivično djelo protiv M.J. (58) iz Bara, koji se nalazi u ZIKS na izdržavanju kazne za drugo krivično djelo.  
 
1
Krivična prijava za nedozvoljenu trgovinu protiv Ž.B. (32) iz Podgorice
U kombiju - 7.400 šteka cigareta!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su, u koordinaciji Centra bezbjednosti Podgorica kojem ovo Odjeljenje pripada, jutros kontrolom vozila pronašli i oduzeli 7.400 šteka cigareta za koje se sumnja da su predmet nedozvoljene trgovine. Protiv osoba koje su ih je prevozile biće podnijeta krivična prijava. 
 
1
Rasvijetljena dva krivična djela teška krađa u Nikšiću
Stariji pritvoren - maloljetniku prijava!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući planske aktivnosti na rasvjetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, izvršenih na teritoriji Opštine Nikšić, rasvijetlili su dva krivična djela teška krađa i tom prilikom lišili slobode jednu osobu a protiv maloljetnika podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku, 
 
1
U Nikšiću, tokom oktobra i novembra
Podnijeto sedam prekršajnih - zbog droge!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić su, u toku oktobra i novembra, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti vršili preglede osoba i vozila i nakon toga protiv sedam osoba podnijeli sedam prekršajnih prijava zbog počinjih prekršaja iz oblasti Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga. 
 
1
U nastavku policijske akcije „Boka 3“ privedene tri osobe
Tivćanki prijava zbog - oružja i droge!
    Protiv D.I. (30) iz Tivta biće podnijete krivične prijave zbog osnovane sumnje da je počinila krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i omogućavanje uživanja opojnih droga, a radi sprovođenja postupka kriminalističke obrade privedena su tri osobe u akciji „Boka 3“.
 
 
0
Bezbjednosno interesantni M.M. (37) iz Podgorice lišen slobode
Našli mu lovačku - "bez papira"!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja, lišili su slobode bezbjednosno interesantno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
0
Policijska službenica Sektora granične policije sumnjiči se za zloupotrebu položaja
Majka i kćerka prodale - lažni pasoš!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Bar, a u koordinaciji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Ulcinju, realizovali akciju „Bosfor“ i tom prilikom lišili slobode dvije osobe, od kojih je jedna službenica Sektora granične policije. Policijska službenica sumnjiči se da je počinila krivično djelo zloupotrebe službenog položaja u sticaju sa krivičnim djelom falsifikovanje isprave u saizvršilaštvu, dok je drugaosoba lišena slobode zbog sumnje da je počinila krivično djelo falsifikovanje isprave u saizvršilaštvu.  
 
0
Rasvijetljena krađa na štetu Sabornog Hrama Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću
Tuzlak uzeo - kutiju sa prilozima!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u kratkom roku rasvijetlili su krivično djelo krađa počinjeno na štetu Sabornog Hrama Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću i tom prilikom lišili slobode jednu osobu zbog sumnje da je počinila ovo krivično djelo.  
 
0
U nastavku policijske akcije „Boka“ u Herceg Novom
Još dvoje - lišeno slobode!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednoti Herceg Novi danas, u koordinaciji sa službenicima Sektora kriminalističke policije i Odsjeka za borbu protiv droga, u nastavku akcije „Boka“, lišili su slobode dvije osobe zbog postojanja osnovane sumnje da su počinile krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
 
 
0
Policija demantuje da je na „Polo“ barskih registarskih oznaka bačena bomba
Vozilo se - zapalilo samo!
    Danas, oko 12, u ulici Jovana Stojanovića u Baru, došlo je najvjerovatnije do samozapaljivanja putničkog motornog vozila marke „Polo“ barskih registarskih oznaka, vlasništvo S.P. iz Bara, gdje je nakon startovanja vozila od strane S.P. došlo do požara u djelu motora i akumulatora - saopštila je Uprava policije Crne Gore povodom dezinformacije na društvenim mrežama da je u Baru bačena bomba pod putničko motorno vozilo. 
 
0
Službenici CB Bar rasvijetlili 17 krivičnih djela krađa
Na plažama krao - novac, torbe, mobilne!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili su 17 krivičnih djela krađa i tom prilikom podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv maloljetnika zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio ova krivična djela. 
 
0
Protiv N.P. (25) podnijeta krivična prijava zbog bedozvoljene trgovine
Oduzeto oko - 400 boksova cigareta!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić su, vršeći redovne kontrole na magistralnom putu Nikšić – Podgorica pronašli i oduzeli cigarete bez akciznih markica i zbog toga protiv jedne osobe podnijeli krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljena trgovina. 
 
0
U akciji „Boka 3“ policija pretresla 27 lokacija na području Herceg Novog, Kotora, Tivta, Nikšića i Danilovgrada
Privedeno 16 - četvoro lišeni slobode!
    Službenici Uprave policije MUP – Sektora kriminalističke policije su zajedno sa službenicima CB Herceg Novi, OB Kotor, OB Tivat, CB Nikšić i CB Podgorica i uz podršku Posebne jedinice policije, a postupajući shodno pribavljenim naredbama sudija za istragu osnovnih sudova u Kotoru, Herceg Novom, Nikšiću i Danilovgradu, u nastavku aktivnosti koje se preduzimaju u cilju borbe protiv organizovanih kriminalnih grupa na području Boke Kotorske, danas izveli akciju „Boka 3“ koja je usmjerena ka članovima organizovanih kriminalnih grupa (OKG) i bezbjednosno interesantnim licima (BIL). 
 
0
Lišeni slobode M.Đ. (28) iz Berana i V.S. (29) iz Podgorice
Prvi pokušao da ubije - drugi da pobjegne!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Berane rasvijetlili su krivično djelo teško ubistvo u pokušaju koje je 21. oktobra ove godine počinjeno u Beranama postavljanjem eksplozivne naprave pod vozilo u vlasništvu K.S. i koje je počinjeno na štetu ovog i još tri osobe i s tim u vezi lišili slobode M.Đ. (28) iz Berana, koji je osumnjičen da je počinio ovo krivično djelo. Osim M.Đ, slobode je lišen i V.S. (29) iz Podgorice, koji je pokušavo da ilegalno napusti teritoriju naše države a koji se potraživao zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od jedne godine i deset mjeseci zbog krivičnih djela nasilničko ponašanje i teška tjelesna povreda. 
 
0
Rasvijetljena krađa vozila u Kumboru
Kola "odvezli - maloljetnici!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi, zajedno sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Kotor, rasvijetlili su krivično djelo oduzimanje vozila i tom prilikom protiv dvije maloljetne osobe podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku.  
 
0
Podgoričanka A.Ć. (24) osumnjičena za zloupotreba položaja u apoteci u Baru
Prisvojila skoro - 50.000 eura!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta Sektora kriminalističke policije su, nakon preduzetih mjera i radnji, juče državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeli krivičnu prijavu protiv A.Ć. (24) iz Podgorice, nastanjene u Baru, zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|