1
Povodom Dana zaljubljenih mladi SD Nikšića poslali poruke ljubavi i sreće
Nikšić je znao - i zna da prepozna!

- Baš kao što ljubav prema tuđoj ne može biti jača od ljubavi prema sopstvenoj državi. Grad Ljuba Čupića, Vita Nikolića i Miladina Šobića, grad piva i čelika, uvijek je znao da prepozna prave vrijednosti. Tako je bilo i tako će biti. I 14. marta, ali i svakog drugog dana do danas i ubuduce - zaključio je Risto Kovačević, predsjednik mladih SD Nikšića, na skupu povodom 14. februara sa kojeg su mladi poslali poruku ljubavi gradu u kojem žive.

- Mi smo odlucili da upravo danas, na dan zaljubljenih, odnosno dan ljubavi, posaljemo našem Nikšiću i našoj Crnoj Gori lijepu sliku i snažnu poruku - poruku pozitivne atmosfere i sreće, ali i da jasno i glasno saopštimo da uvijek postoji ono što nas spaja i što će nas spajati, a to je ljubav jednih prema drugima, ali i ljubav prema gradu koji najviše volimo i koji zajedno treba da mijenjamo nabolje - rekao je Risto Kovacevic, predsjednik Omladine Socijaldemokrata Nikšića.
Kovačević je istakao da primitivizam i agresivnost, kojima smo nažalost sve više izloženi, ne smije nadvladati civilizovanost i pristojnost.




Posjeta : 463