e - dopisnik

2
Policija u Beranama pretresla tri lokacije
Pronađeni oružje i municija - i osuđeni!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Berane su danas, preduzimajući aktivnosti u cilju pronalaska vatrenog oružja u ilegalnom posjedu, izvršili pretrese na tri lokacije i tom prilikom na dvije lokacije pronašli i oduzeli oružje i municiju u ilegalnom podjedu. Protiv dva lica su podnijete krivčne prijave u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Pronađeno i privedeno lice koje se potraživalo radi izdržavanja kazne zatvora.  
 
2
Protiv R.D. (37) iz Andrijevice podnijeta krivična prijava
Pronađeni oružje i municija!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Andrijevica, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a postupajući na osnovu operativnih podataka, pretresom su pronašli i oduzeli pušku, pištolj, municiju i ostale predmete. Protiv osumnjičenog je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
 
 
2
Pretresi četiri lokacije u Baru
Oduzeli - 1526 paklica cigareta!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su u sadejstvu sa Odsjekom za suzbijanje privrednog kriminaliteta, preduzimajući aktivnosti u cilju otkrivanja i sprječavanja sive ekonomije i ulične prodaje duvanskih proizvoda, izvršili pretrese na četiri lokacije i tom prilikom pronašli i oduzeli 1526 paklica cigareta bez akciznih markica.  
 
2
Hercegnovska policija u kratkom roku rasvijetlila razbojništvo u Meljinama
Razbojnici sa pijace - lišeni slobode!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi su u kratkom roku rasvijetlili razbojništvo koje je danas počinjeno u Meljinama. Nakon prijave razbojništva službenici CB Herceg Novi su jako brzo došli do identiteta osumnjičenih - postupajući po prijavi, inspektori CB Herceg Novi su operativnim radom veoma brzo došli do identiteta osumnjičenih, maloljetnog A.D. (16) i M.P. (18) iz Herceg Novog. Oni su lišeni slobode oko 11. 
 
2
Cetinjska policija pretresla dvije lokacije
Oduzeli drogu, oružje - municiju, eksploziv!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, preduzmajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a postupajući na osnovu operativnih informacija, izvršili su pretrese na dvije lokacije i tom prilikom pronašli i oduzeli drogu, oružje, municiju, eksploziv i ostale predmete.  
 
2
Policija u Ulcinju rasvijetlila 16 slučajeva obijanja vozila tokom jula i avgusta
Obijali kola - prodavali ukradeno!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj rasvijetlili su 16 slučajeva obijanja vozila koja su se dogodila tokom jula i avgusta ove godine na parkiralištima kod plaža na području Opštine Ulcinj. Zbog sumnje da su počinili ova krivična djela, slobode su lišena dva državljanina Republike Srbije, D.N. (63) iz Valjeva i V.M. (32) iz Pančeva. Dio stvari koje su ova dva lica, kako se sumnja, otuđila iz vozila nakon obijanja je pronađen i vraćen vlasnicima. Policija je lišila slobode D.N. i njegovu partnerku V.M. 
 
2
U cilju suzbijanja nezakonitog lova ribe, barska policija pretresla stan M.Z. (42)
Pronađeni oružje - municija i eksploziv!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su u sadejstvu sa službenicima Regionalnog centra granične policije „Jug“, preduzimajući aktivnosti u cilju suzbijanja nezakonitog izlova ribe upotrebom dinamita, pretresom pronašli i oduzeli oružje, municiju, eksploziv i ostale predmete. Protiv osumnjičenog podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnoavne sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
 
 
2
Ukrali vozilo, ali ga policija istog dana vratila vlasnika
Krivična prijava - protiv dva maloljetnika!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Berane su, nakon što su službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje priveli osumnjičene, protiv ta dva maloljetna lica podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo krađa.  
 
2
Barska policija pretresla pet lokacija koje koriste M.J. (21) i S.J. (23)
Oduzeli puške - i četiri vozila!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su danas, preduzimajući aktivnosti usmjerene na pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminlanih grupa i njima bliskih osoba, izvršili pretrese na pet lokacija kojom prilikom su pronašli i oduzeli oružje, municiju, četiri putnička motorna vozila i druge predmete. 
 
2
Berane
Dvoje uhapšeno - zbog krađe!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Berane, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadežnosti, rasvijetlili su tri krivična djela teška krađa i tom prilikom lišili slobode dvije osobe osumnjičene da su počinile ova krivična djela. Takođe, službenici CB Berane su prilikom pretresa jedne lokacije pronašli i oduzeli pušku u ilegalnom posjedu a protiv osumnjičenog podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
1
Policija pretresla četiri lokacije u Danilovgradu
Oduzeti oružje, municija i eksploziv!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su, sprovodeći aktivnosti u borbi protiv kriminala, a koje su posebno usmjerene na otkrivanje oružja, municije i eksploziva u ilegalnom posjedu, kao i na suzbijanje držanja i stavljanja u promet opojnih droga, izvršili pretrese na četiri lokacije u kojima su otkrili i oduzeli drogu, eksploziv, štapine, detonatorske kapisle i ostale nedozvoljene stvari i predmete. Jedna osoba lišena je slobode zbog sumnje da je počinila krivično djelo, dok je još jedna prekršajno procesuirana. 
 
1
Policija u Danilovgradu pretresla prostorije koje koristi E.K. (34)
U stanu držao - arsenal oružja!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad, postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Danilovgradu, izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi E.K. (34) iz Danilovgrada i pronašli i oduzeli pet komada vatrenog oružja, dvije vazdušne puške sa optikom, dva startna pištolja, tri podvodne puške, harpune, redenike i 365 komada municije. 
 
1
Policija na Cetinju pretresla kuću kkoju koristi F.K. (27)
Našli mu - revolver, municiju i drogu!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, postupajući shodno operativnim saznanjima, pribavili su naredbu sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju na osnovu koje su izvršili pretres porodične kuće koju koristi F.K. (27) iz Cetinja. 
 
1
Granična policija u Bijelom Polju lišila slobode Daniela Đurđića (34) iz Sarajeva
Traži ga - Interpol Sarajevo!
    Službenici Uprave policije MUP Crne Gore – Odjeljenja granične bezbjednosti Bijelo Polje lišili su slobode osoba koju međunarodnom potjernicom potražuje NCB Interpol Sarajevo. 
 
1
Sud za prekršaje u Budvi – Odjeljenje Kotor
Beograđanka napala - sutkinju!
    Policija je, po prijavi događaja, da je u prostorijama Suda za prekršaje u Budvi – Odjeljenje Kotor napadnuta sutkinja J.S, odmah reagovala i osumnjičenu lišila slobode. 
 
1
Poslije sinoćnje pucnjave u Bijelom Polju
Jedan ubijen - drugi povrijeđen!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bijelo Polje intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica u događaju od sinoć u kojoj je u upotrebi vatrenog oružja jedna osoba smrtno stradalo, dok su dvije povrijeđene. Svi akteri događaju su poznati a kriminalistička obrada je u toku. 
 
1
Jači zemljotres u 17,38 registrovan u Albaniji
"Zaljuljalo" i - u Crnoj Gori!
    U 17,38 Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju registrovao je jači zemljotres, sa epicentrom 20 kilometara jugozapadno od Peskopeje u Albaniji. Zemljotres se značajno osjetio i u Crnoj Gori.  
 
1
U Nikšiću rasvijetljene četiri teške krađe
Dvadesetogodišnjak završio - "iza brave"!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić rasvijetlili su četiri teške krađe i zbog osnovane sumnje da je počinio ova krivična djela nadležnom tužiocu su priveli J.D. (20) iz Nikšića.
 
 
0
Cetinjska policija rasvijetlila tešku krađu koja je prije dva mjeseca počinjena na štetu hotela „Monte Rosa“ na Ivanovim Koritima
Provalnik lišen slobode!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje identifikovali su i lišili slobode osumnjičenog za krivično djelo teška krađa koje je prije dva mjeseca izvršeno na štetu hotela „Monte Rosa“ na Ivanovim Koritima.
 
 
0
Službenici Uprave policije MUP – Grupe policije za bezbjednost saobraćaja registrovali više teških saobraćajnih prekršaja
Mladić vozio - 172 km/h!
    Službenici Uprave policije MUP – Grupe policije za bezbjednost saobraćaja registrovali su više teških saobraćajnih prekršaja prethodnih dana, od kojih izdvajamo prekoračenje brzine upravljanja vozilom mladog vozača. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|