e - dopisnik

0
Policija nastavila akciju u borbi protiv organizovanih kriminalnih grupa
Do sada - privedeno 20 osoba!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Berane i Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su, uz podršku Posebne jedinice policije i uz koordinaciju sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, u nastavku preventivno – represivnih aktivnosti usmjerenih ka kriminalnim grupama i bezbjednosno – interesantnim licima, danas izvršili pretrese stanova, drugih prostorija i vozila na 16 lokacija na području ove dvije opštine. Do sada je privedeno 20 osoba. Oduzeta su vozila, municija, prigušivač i sredstva kojima se može izvršiti napad na život i tijelo. Slijede dalje policijske aktivnosti. 
 
1
Na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani
Našli im - dva kilograma skanka!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i Uprave carina – Carinske ispostave Sukobin su na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani otkrili oko dva kilograma skanka i tom prilikom lišili slobode dvije osobe.
 
 
1
Katolička relikvija
Tijelo Sv.Leopolda - u Novom!
    Tijelo svetog Leopolda stiglo je u Herceg Novi - u parku nekadašnjeg hotela Boka velikog katoličkog sveca, rođenog u Herceg Novom, dočekali su predstavnici katoličke crkve, vjernici iz Boke i okruženja, građani I čelnici opštine. 
 
1
Policija lišila slobode S.R. (22) iz Nikšića
Našli mu - osam pakovanja kokaina!
    Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge, u aktivnostima koje preduzimaju na suzbijanju tzv. ulične prodaje droge, lišili su slobode S.R. (22) iz Nikšića kod kojeg su pronašli kokain. 
 
1
Budva
Uhvaćena četvorica - sa potjernica!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva, u toku avgusta, lišili su slobode četiri osobe za kojima su bile raspisane međunarodne Interpolove potjernice.
 
 
1
U 16,32, kilometar istočno od Tivta
Registrovan slabiji zemljotres!
    Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju danas u 16,32 registrovao zemljotres manje jačine sa epicentrom kilometar istočno od Tivta. Jačina ovog zemljotresa u hipocentru iznosila je 2.9 jedinica Rihterove skale, što odgovara epicentralnom intenzitetu od IV stepena Merkalijeve skale. Žarište ovog zemljotresa locirano je na dubini od 11 kilometara. 
 
1
Nikšićanin R.K. (40) i N.A. (26) i D.M. (34) iz Podgorice lišeni sllobode
Oduzeto im - automatsko oružje!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić lišili su slobode R.K. (40) iz Nikšića, N.A. (26) iz Podgorice i D.M. (34) iz Podgorice, nakon što su u vozilu u kojem su se nalazili, a kojim je upravljao R.K. pronašli automatsko oružje „Heckler & Koch“ i pištolj „Glock“. 
 
0
Andrijevica
Oduzeli mu- pištolj, pušku i 28 metaka!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Andrijevica danas su pretresom stana kod jedne osobe pronašli i oduzeli pištolj, pušku i 28 metaka u ilegalnom posjedu.
 
 
2
Budvanin M.M. (29) lišen slobode zbog ugrožavanja sigurnosti
Pucao sa - bijele barke!
    ;b:Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva u sadejstvu sa Plovnom jedinicom granične policije u Budvi su rasvijetlili krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i tom prilikom lišili slobode jednu osobu. 
 
2
Kotoranin L.I. (21) lišen slobodo
Oduzeli mu skoro - kilo marihuane!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Kotor su juče, u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge marihuana na području Opštine Kotror, lišili slobode jednu osobu zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
2
Pedesetogodišnji M.M. iz Herceg Novog lišen slobode
Oduzeta mu - opojna droga i oružje!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su danas u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Herceg Novi lišili slobode jednu osobu zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavbljenje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i ekspolozivnih materija.
 
 
2
Službenici Centra bezbjednosti Bar lišili slobode N.P. (17) iz Podgorice i N.A. (18) iz Budve
Na ukradeno vozilo - ukradene tablice!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su preduzimjaući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata rasvijetlili krivično djelo krađa i lišili slobode dvije osobe zbog sumnje da su počinili krivično djela krađa u saizvršilaštviu i krivično djelo falsifikovanje isprave. 
 
2
Protiv državljanina BiH iz Herceg Novog podnijeta krivična prijava
Oduzeli mu - pištolj i municiju!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi pronašli su i oduzeli pištolj sa municijom u ilegalnom posjedu. Protiv osumnjičenog B.P. (66), državljanina Bosne i Hercegovine sa boravkom u Herceg Novom, je podnijeta krivična prijava. 
 
1
Poslije tuče zakupaca plaže u Buljaricama
Baranima krivične - zbog pištolja!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva podnijeće nadležnom tužiocu krivične prijave protiv D.D. (36) i O.P. (30) iz Bara, zbog dva pištolja koja su kako se sumnja bila u njihovom posjedu. Budući da su oni prethodno učestvovali u tuči sa jedne strane dok je na drugoj strani bio Z.M. (52) iz Podgorice, protiv sve trojice će Sudu za prekršaje biti podnijeta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira svađom i tučom na javnom mjestu 
 
1
Službenici Uprave policije lišili slobode G.D. (50) iz Beograda –
Beč ga traži - zbog teških krađa!
    Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Budva, postupajući po operativnoj informaciji dostavljenoj od Odsjeka za međunarodnu policijsku saradnju – NCB Interpol Podgorica i preduzetih operativnih mjera i radnji u cilju lociranja lica na terenu, lišili su slobode G.D. (50) iz Beograda – Republika Srbija kojeg je potraživao NCB Interpol Beč. 
 
0
„Herceg Novi, plaža Santo Domingo: Brutalno prebijanje, četvorica na jednog“
Policija identifikovala - glavne aktere!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi, iako oštećena osoba ili bilo ko drugi nije policiji prijavila događaj, uspjeli su da identifikuju osobe koje su na snimku koji je na društvenim mrežama objavljen pod nazivom „Herceg Novi, plaža Santo Domingo: Brutalno prebijanje, četvorica na jednog“ zadala udarce oštećenom. Snimak je na društvenim mrežama objavljen prije desetak dana, a prekršajne prijave će biti podnijete protiv dvije osobe koje su direktni izvršioci odnosno koje su zadala udarce oštećenom. 
 
0
Budvanska policija lišila slobode E.R. (43) iz Petnjice
Nožem napao - bivšu suprugu!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva su u kratkom roku identifikovali, pronašli i lišili slobode osobu osumnjičenu da je sinoć u Budvi, na štetu bivše supruge, počinilo krivično djelo ubistvo u pokušaju. Događaj se desio sinoć oko 23, u mjestu Jaz, a osumnjičeni E.R. (43) iz Petnjice je pronađen i lišen slobode za manje od dva ipo sata, oko 01,20 časova iza ponoći. 
 
0
31. Filmski festival Herceg Novi - Montenegro Film Festival
Gran pri za - "Glory"!
    Gran pri 31. Filmskog festivala Herceg Novi - Montenegro Film Festival, Velika zlatna mimoza, kao i Zlatna mimoza za najbolji scenario, pripala je filmu "Glory" u režiji Kristine Grozeve i Petra Valčanova. 
 
0
U sela Krapina iznad Budve
Pronađen leš muškarca!
    Inspektori budvanske policije jutros su pronašli beživotno tijelo Budvanina S.Š. (38), radnika Komunalnog preduzeća u tom gradu. 
 
2
Službenici CB Herceg Novi lišili slobode K.O.W. (18) iz Poljske
Požar izazvao - cigaretom!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi, sprovodeći svakodnevne planske i koordinisane mjere i radnje u cilju spriječavanja izazivanja požara kao i identifikovanja osoba koje bi se mogle dovesti u vezu sa ovim događajima, rasvijetlili su krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|