e - dopisnik

1
Policija pretresla stan i druge prostorije koje koristi I.K. (27) iz Nikšića
Uhapšen zbog - heroina!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su juče, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja ulične prodaje opojne droge na teritoriji Opštine Nikšić, lišili slobode osobu osumnjičenu da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
1
Barska policija lišila slobode Ć.R.(53)
Pronađen kokain, heroin - municija i novac!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Bar, preduzimajući mjere i radnje u cilju sprječavanja ulične prodaje opojnih droga na području Opštine Bar, danas lišili slobode osobu osumnjičenu da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
1
Bijelo Polje
Oduzeta četiri komada oružja!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bijelo Polje su, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja nezakonitog držanja oružja i ekspozivnih materija, pronašli i oduzeli četiri komada oružja, od čega su dva komada vatreno oružje. 
 
1
Policija pretresla stan u Budvi koji koristi V.M. (23)
Oduzeli mu - kokain!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva su u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droge, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge, lišili slobode osobu osumnjičenu da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i zaplijenili oko 15 grama kokaina.  
 
0
Službenici CB Bar podnijeli krivičnu prijavu protiv V.R. (30) iz Sutomora
Pretresom našli - pištolj!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar danas tokom pretresa jednog stana pronašli su i oduzeli oružje u ilegalnom posjedu. Protiv osobe za koju se sumnja da je ilegalno držala ovo oružje je podnijeta krivična prijava. 
 
0
Nikšićka policija podnijela krivičnu prijavu protiv V.R. (19) iz Bara
Lažno prijavio - bombu u lokalu!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, identifikovali su osssobu za koju se sumnja da je počinila krivično djelo lažno prijavljivanje i tom prilikom nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv V.R. (19) iz Bara.  
 
0
Ulcunjanin I.H.lišen slobode zbog pokušaja ubistva
Pucao na - sugrađanina!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su istoga dana kada je počinjeno rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i tom prilikom lišili slobode I.H. iz Ulcinja zbog sumnje da je počinio navedeno krivična djela. 
 
0
U selu Rađevići – Opština Pljevlja
U kući našli -arsenal oružja!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Pljevlja su pretresom jedne kuće na području Opštine Pljevlja pronašli veću količinu oružja, municije i eksplozivnih sredstava. Protiv lica koje ih je, kako se sumnja, držalo u posjedu biće podnijeta krivična prijava. 
 
0
Povodom Dana SO Bijelo Polje
Rekonstruisan trg - završen most!
    Rekonstruisani gradski trg - u čiju je obnovu do sada uloženo više od 900 000 eura - povodom Dana Opštine, danas su u Bijelom Polju otvorili predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković i predsjednik Opštine Bijelo Polje Aleksandar Žurić.
Crnogorski premijer obilježio je i početak radova mosta Sutivan – Njegnjevo, otvorio most na rijeci Ljuboviđi i malu hidroelektranu na rijeci Bistrici u Majstorovini.  
 
2
U dvije akcije u Beranama policija pretresla 23 lokacije koje koriste bezbjednosno interesantne odobe
Četvoro uhapšeno - 10 krivičnih prijava!
Službenici Uprave policije MUP – Sektora kriminalističke policije su danas u nastavku aktivnosti koje se preduzimaju u cilju borbe protiv organizovanih kriminalnih grupa, u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Berane i Odsjeka za borbu protiv droge a uz podršku Posebne jedinice policije i u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, izveli dvije akcije u Beranama – jednu u kojoj su pronađene oružje, municija, vozila i druge stvari, i drugu pod nazivom „Artur“, koja je bila višemjesečna akcija tokom koje je oduzeto oko 15 kilograma skanka. Shodno prethodno pribavljenim naredbama nadležnog sudije za istragu, u obje akcije danas je u Beranama izvršen pretres na ukupno 23 lokacije – 16 u prvoj i 7 u drugoj akciji. Krivične prijave biće podnijete protiv ukupno deset osoba – tri u prvoj a sedam u drugoj akciji, a od toga slobode su lišene četiri osobe i to u drugoj akciji. 
 
2
Krivična prijava protiv A.R. (28) iz Nikšića zbog sumnje da je falsifikovao medicinsku dokumentaciju
Prevario osiguranja - za 6 500!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić su u sadejstvu sa Sektorom kriminalističke policije nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv A.R. (28) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave i krivično djelo prevara, na štetu više osiguravajućih društava na teritoriji Crne Gore.
 
 
2
Barska policija lišila slobode tri osoobe
Oduzeto oko - kilogram marihuane!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge juče su, u sadejstvu sa službenicima Interventne jedinice Centra bezbjednosti Bar, pronašli i oduzeli oko kilogram marihuane i tom prilikom lišili slobode tri osobe osumnjičene za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
2
Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić rasvijetlili četiri krivična djela
Razbojnik "kiksao" - u kladionici!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući mjere i radnje na otkrivanju, rasvjetljavanju i dokazivanju krivičnih djela, rasvijetlili su četiri krivična djela i tom prilikom lišili slobode V.L. (18) iz Nikšića. 
 
2
Nekoliko teških saobraćajnih prekršaja na crnogorskim drumovima
Nikšićanin vozio - 213 km/h!
    Službenici Uprave policije MUP – Grupe policije za bezbjednost saobraćaja juče su registrovali nekoliko teških saobraćajnih prekršaja, među kojima izdvajamo prekršaj prekoračenja upravljanjem vozilom brzinom od 213 km/h. 
 
2
Oko ponoći ubijen D.M. (36) iz Berana
Poolicija intezivno - traži ubicu!
    Službenici Uprave policije MU – Centra bezbjednosti Berane preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju osobe koja je sinoć lišila života D.M. (36) iz Berana. 
 
1
U nastavku policijske akcije „Udar“ krivična prijava protiv N.B. (25) iz Nikšića
Zbog osiguranja - lažirao udes!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić su, u nastavku policijske akcije „Udar“, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeli krivičnu prijavu protiv jednog lica, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.  
 
1
Policija pretresla 15 lokacija u Podgorici i Kotoru
Oduzeti oružje, municija - dvoje lišeno slobode!
    Službenici Uprave policije MUP su danas i u prethodna dva dana, u nastavku aktivnosti koje se preduzimaju u cilju borbe protiv organizovanih kriminalnih grupa, preduzimajući planirane mjere i radnje usmjerene na rasvjetljavanje najtežih krivičnih djela nastalih kao posljedica sukoba OKG, kao i na sprječavanje daljih krivičnih djela, u koordinaciji sa nadležnim tužiocima i uz prethodno pribavljanje naredbi od strane nadležnih sudija za istragu, izvršili pretrese na deset lokacija u Kotoru i Podgorici. U Kotoru su pretresi izvršeni na šest lokacija dok su u Podgorici pretresi izvršeni na četiri lokacije. Dva lica su lišena slobode u Podgorici. Podnijeta je i krivična prijava protiv jedne osobe u Kotoru. Više ih je privedeno u policijske prostorije. Oduzeti su oružje, municija, eksplozivne materije, vozila, sredstva komunikacije, novac i dokumenta.  
 
1
Policija uhapsila Baranku Danijelu Kisić Petrović (65)
Našli joj arsenal - oruja i municije!
    Službenici policije spriječili su danas likvidaciju i uhapsili Baranku Danijelu Kisić Petrović (65) nakon što su u njenom stanu pronašli arsenal oružja i municije. 
 
1
Službenici CB Nikšić rasvijetlili pet krivičnih djela imovinskog kriminaliteta
Protiv troje - krivične prijave!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući aktivnosti na otkrivanju, rasvjetljavanju i dokazivanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, počinjenih na teritoriji Opštine Nikšić u novembru i decembru ove godine, rasvijetlili su pet krivičnih djela i nadležnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu procesuirali tri osobe. 
 
1
Tri osobe u Pljevljima i na Žabljaku upravljale vozilom pod dejstvom alkohola
Trijeznili se - u pritvoru!
    Tri osobe koje su upravljale vozilom pod dejstvom alkohola u u koncentraciji koja je veća od dozvoljene, lišene su slobode zbog prekršaja iz ZOBS i sprovodene nadležnim sudovima za prekršaje. Na području CB Pljevlja naime dva vozača su lišena slobode – S.A. (19) koji je upravljao motornim vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 1,40 promila i B.Z. (37) koji je upravljao motornim vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,41 promila. Lica su sprovedena u Sud za prekršaje – Odjeljenje u Pljevljima. Na području OB Žabljak lišen je slobode D.R. iz Bijelog Polja (44), koji je zatečen da upravlja motornim pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,14 promila. On je sproveden u Sud za prekršaje – Odjeljenje u Žabljaku.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|