2
Opštinski odbor DPS Nikšić
Kovačević mora da ode!

    - Zbog sramnih narativa i sramotnog djelovanja, je jasno da nikakvog društvenog pomirenja neće biti, dok god Kovačević ne ode sa funkcije kojoj nije dorastao i koje nije dostojan - zaključuje Opštinski odbor DPS Nikšić.

Budući da skandalozne izjave predsjednika Opštine Nikšić ne jenjavaju, te da svaka od njih je pošiljalac veoma opasnih poruka, jasno je da Marko Kovačević politički preživljava na temelju (samo)izmišljene priče o ugroženosti jedne nacionalne grupe u Crnoj Gori.
Perfidno i podlo, kako je i svojstveno pijunu Aleksandra Vučića i podaniku Crkve Srbije, nastavlja da, sa pozicije koju, na nesreću građana Nikšića pokriva, potpiruje i onako već dovoljno uzavrele tenzije u društvu, te da, tipično đilkoški, raspiruje mržnju.
Nedopustivo je da se sa čelne pozicije opštine naglašava mogućnost nekakve (samo)odbrane kroz rečenicu “ako oni to ne budu mogli, mi ćemo znati sami da se zaštitimo”.
Jeftine namjere Marka Kovačevića treba prozreti, a njegovo političko djelovanje prezreti, jer na vrata na koja ovaj pomiritelj uđe, dostojanstvo, međusobno poštovanje i uvažavanje kroz prozor iskaču.
Ovaj poklonik četničkih ideologija, iz čijih usta je izašlo da su odbornici koji nijesu njegovi poslušnici ideološki mutanti i šovinisti, te da su građani sa Trga slobode, čija je tragična krivica ljubav prema svojoj, a ne tuđoj, državi ekstremistička grupa, a da su oni iz Manastirske ulice koji pjevaju kako kukaju Turci i leleču bule ugroženi, ne treba našem gradu za pomirenje.




Posjeta : 275