e - dopisnik

1
Nikšićko udruženje za zaštitu životinja upozorava
Namjerno otrovano - pet pasa!
    Sinoć, u užem dijelu grada Nikšića, otrovan je vlasnički pas, starosti pet godina, rasa mješanac. Trovač, n.n. lice nije se zaustavilo na tome, već je i narednog dana nastavio s trovanjem u blizini iste lokacije na Bulevaru Vuka Mićunovića, prema prigradskom naselju Rastoci, kao i u krugu JU Gimnazije „Stojan Cerović“. Od posledica trovanja uginula su još četiri psa, od kojih je jedan opet bio vlasnički. 
 
0
Lišen slobode u Ostrosu
Ulcinjanin krijumčario - ljude!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su juče u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj – Regionalni centar Jug, postupajući na osnovu operativinih podataka, u mjestu Ostros lišili slobode lice za koje se sumnja da je počinilo krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. 
 
0
Barska policija pretresla pet lokacija
Slobode lišen - šezdesetogodišnjak!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su danas, sprovodeći aktivnosti na kontroli bezbjednosno interesantnih i njima bliskih osoba, izvršili pretrese na pet lokacija i tom prilikom pronašli i oduzeli oružje i municiju u ilegalnom posjedu. Jedno lice je lišeno slobode.
 
 
2
Policija u Budvi lišila slobode S.M. (30)
Bacio "koktel" - na prostorije "DF"!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti počinjeno na štetu političkog saveza „Demokratski front“ i danas lišili slobode S.M. (30) iz Budve. 
 
2
Poslije prijave građana o pucnjavi u Straševini
Policija oduzela - ilegalno oružje!
    Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje u cilju pronalaska vatrenog oružja, municije i eksplozivnih materija u ilegalnom posjedu kod građana, kao i na sprječavanju upotrebe vatrenog oružja na javnom mjestu, na osnovu prijave građana, izvršili pretrese i tom prilikom pronašli i oduzeli oružje u ilegalnom posjedu.
 
 
2
U sklopu obavještajnog projekta „Loan“
Troje lišeno slobode - zbog zelenaenja!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić su juče, u sklopu obavještajnog projekta „Loan“ koji se odnosi na sprječavanje i dokazivanje krivičnih djela zelenaštvo, lišili slobode tri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinil krivično djelo zelenaštvo na štetu jednog lica.  
 
2
Policija pretresla prostorije streljačkog kluba „CZ Shooting Academy Montenegro“ u Danilovgradu
Oduzeta dva pištolja - i dvije kubure!
    Službenici Uprave policije MUP – Odeljenje bezbjednosti Danilovgrad su, postupajući po prijavi građanina, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Danilovgradu, izvršili pretres prostorija streljačkog kluba „CZ Shooting Academy Montenegro“.  
 
2
Na Graničnom prelazu Vraćenovići
Pokušao da - prokrijumčari pakistanca!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja granične bezbjednosti Nikšić su, na Graničnom prelazu Vraćenovići, na izlazu iz Crne Gore, otkrili pokušaj nedozvoljenog prebacivanja jednog lica preko granice. Lice koje je, sumnja, pokušao da prebaci drugo lice preko državne granice je lišeno slobode.  
 
2
Policija u Tivtu podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv V.B. (49)
Oduzeli mu - dva pištolja, municiju i 1200 naočara!
Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, nakon dobijenih rezultata vještačenja i sagledavanja cjelokupne dokumentacije koja je prikupljena u okviru jedne od aktivnosti operativnog štaba „Boka“, nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv V.B. (49) iz Tivta, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo nedozvoljena trgovina.  
 
2
Barska policija pretresom pronašla heroin i lišila slobode dvije osobe
I starica - prodavala drogu!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su juče u sadejstvu sa službenicma Centra bezbjednosti Bar i službenicima Sektora granične policije sa policijskim psom za otkrivanje droga, a postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres na jednoj lokaciji i tom prilikom pronašli i oduzeli oko 28 grama opojne droge heroin. Dvije osobe lišene ssu slobode. 
 
1
Policija u Plavu pretresla tri lokacije
Oduzeli - kilo marihuane!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Plav danas, postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, izvršili pretrese na tri lokacije. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli oko kilogram marihuane, okvir i municiju od automatske puške i tzv. drobilicu sa ostacima opojne droge.  
 
1
Mojkovac
Odstrijeljena - zaštićena divljač!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac juče su otkrili odstrijeljenu divljač koja pripada zaštićenoj vrsti i čiji je lov zabranjen. Divljač, ustrijeljeni divojarac, se nalazila u gepeku vozila koje je policija radi provjere zaustavila na osnovu operativnih saznanja. U vozilu su se nalazila tri lica. Pronađeno je i oružje koje je, kako se sumnja, upotrijebljeno za odstrijel zaštićene vrste divljači.  
 
1
Pljevlja
Rasvijetljena četiri krivična djela!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Pljevlja su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata na području Opštine Pljevlja, nadležnom tužiocu krivičnom prijavom procesurili četiri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila četiri krivična djela.
 
 
1
Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Rožaje lišili slobode E.Š.
Osumnjičen za - ubistvo brata!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su večeras oko 22,15 brzom reakcijom lišili slobode E.Š. iz Rožaja zbog sumnje da je neposredno prije toga lišio života svog brata M.Š.
 
 
1
Policija u Beranama pretresla kuće koju koristi R.A. (31)
Našli heroin i - lišili ga slobode!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjdneosti Berane su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, izvršili pretres na jednoj lokaciji i tom prilikom pronašli opojnu drogu heroin. Osumnjičeni je lišen slobode.
 
 
1
Krivična prijava protiv četiri fizička i četiri pravna lica u Ulcinju
Osumnjičeni za utaju - 45 000!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su, postupajući na osnovu operativnih informacija, nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv četiri fizička i četiri pravna lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivična djela utaja poreza i doprinosa. 
 
1
Rasvijetljeno razbojništvo u nikšićkoj kladionici „Olimp“
Maskirani "dobitnik" - lišen slobode!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti a u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo ovo krivično djelo.  
 
1
Ulcinj
Tjerali djecu - da prose!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kiminala i korupcije su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, podnijeli krvičnu prijavu protiv tri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica.  
 
1
Policija pretresla stan D.B. (38) iz Tivta
Oduzeli mu - 470 grama marihuane!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Tivat, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, pronašli i oduzeli oko 470 grama marihuane i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
0
Protiv V.K. (54) podnijeta prekršajna prijava
Umjesto 60 - vozio 180!
    Službenici Uprave policije MUP – Grupe policije za bezbjednost saobraćaja juče su registrovali teški saobraćajni prekršaj. S tim u vezi podnijeta je prekršajna prijava protiv jednog lica zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|