e - dopisnik

2
Državljani Albanije lišeni slobode u Baru
Oduzeto skoro - 65 kg marihuane!
       Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar i Regionalnog centra granične policije „Jug“ su juče, postupajući na osnovu operativnih podataka pronašli i oduzeli oko 64,8 kg marihuane. Tom prilikom su slobode lišeni I.K. (24) i A.L. (23) državljani Albanije, zbog postojanja osnovane sumnje da su počnili kriivčno djelo neovlašena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je E.B. (29), takođe državljanin Albanije, lišen slobode zbog sumnje da je počinio navedeno krivično djelo putem pomaganja.  
 
1
Lišeni slobode po međunarodnim poternicama
Izručen Ruskoj federaciji!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja granične bezbjednosti Tivat na aerodromu Tivat su lišili slobode lice koje se potražuje po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Kijev. Takođe, danas su službenici NCB Interpol Podgorica u saradnji sa službenicima Posebne jedinice policije realizovali ekstradiciju lica koje se potražuje po potjernici raspisanoj od strane NCB Interpol Moskva.  
 
1
U Beranama i Kolašinu
Oduzeto oko - 100 kilograma duvana!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge, u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Berana, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge, pronašli su i oduzeli marihuanu i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Nadalje, službenici OB Kolašin su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli i oduzeli oko 100 kilograma rezanog duvana.  
 
1
Policija u Kolašinu rasvijetlila današnju krađu u crkvi
Pokrao - priloge vjernika!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin rasvijetlili su danas u kratkom roku krađu koja je jutros počinjena u crkvi Svetih Pantelejmona i Klimenta Ohridskog u Barama Radovića – Opština Kolašin. Otuđeni novac je pronađen kod osumnjičenog. Protiv njega će nadležnom tužiocu biti podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krađa. 
 
1
Cetinjska policija lišila slobode ruskog državljanina, kojeg je kaznila zbog prekoračenja brzine
Nudio mito i - napao službenika!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, prilikom vršenja redovne saobraćajne kontrole, lišili su slobode lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo davanje mita i krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.  
 
1
Policija tokom današnjih petresa u Nikšiću pronašla sredstva namijenjena izvršenju teških krivičnih djela
Oduzeli eksploziv - oružje, municiju...!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić i Sektora kriminalističke policije su danas, u sadejstvu sa Posebnom jedinicom policije i Grupom za antiteroristički pregled, preduzimajući planske aktivnosti na sprječavanju izvršenja najtežih krivičnih djela protiv života i tijela koja su posljedica sukoba bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminalnih grupa, izvršili pretrese stanova i drugih prostorija na četiri lokacije u Nikšiću. Pronađeni su i oduzeti eksploziv, oružje, municija, uređaj za praćenje i ostala sredstva namijenjena za izvršenje teških krivičnih djela. 
 
0
U Kolašinu lišen slobode osumnjičeni za pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela
Oduzeta dva vozila - otuđena u Srbiji!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili su slobode jednu osobu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.  
 
0
U Herceg Novom i Budvi policija pronašla marihuanu, kokain, heroin i sintetičke droge
Troje pritvoreno - prijave protiv četvoro!
    Službenici Uprave policije MUP –Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službencima Centra bezbjednosti Herceg Novi i Centra bezbjednosti Budva, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge na području ovih opština, u tri slučaja pronašli i oduzeli marihuanu, kokain, heroin i sintetičke droge. Tom prilikom su lišena slobode tri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga dok su protiv četiri lica podnijete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga. 
 
0
Lišen slobode M.M. (63) iz Ulcinja
Oduzeli mu - automatsku ii municiju!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a postupajući na osnovu operativnih informacija, pretresom pronašli i oduzeli oružje i municiju u ilegalnom posjedu. Osumnjičeni je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
0
Barska policija privela S.J. (25) iz Beograda kojeg potražuje NCB Interpol Beograd
Traže ga - zbog zloupotrebe droga!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su sprovodeći aktivnosti usmjerene na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i pripadnika organizovanih kriminalnih grupa, kontrolom užeg gradskog područja lišili slobode lice koje se potraživalo po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Beograd radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine zbog krivičnog djela iz oblasti zloupotrebe droga.  
 
0
Cetinjska policija kontrolisala četiri bezbjednosno interesantne osobe
Oduzeli kokain i vozilo!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, sprovodeći planske aktivnosti usmjerene na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica, kontolom četiri lica pronašli i oduzeli kokain kao i jedno vozilo radi provjera.
 
 
0
Budva
Rasvijetljeno šest krađa!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvijetljavnja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili su šest krivičnih djela i to jedno krivično djelo razbojnička krađa, dva krivična djela teška krađa i tri krivična djela krađa, i tom prilikom procesuirali pet lica zbog sumnje da su počinila navedena krivična djela.  
 
0
Krivišna prijava protiv B.L. (20) iz Nikšića
Oborio starca - i pobjegao!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući mjere i radnje u cilju identifikacije i pronalaska lica koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedan pješak zadobio teške tjelesne povrede, u kratkom roku pronašli su i lišili slobode B.L. (20) iz Nikšića i protiv njega nadležnom tužiocu podnijeli krivčnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti saobraćaja u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje javnog saobraćaja.  
 
0
Barskoj policiji građani prijavili pucnjavu u naselju Popovići
Na srodnika - ispalio tri metka!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su danas, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija. 
 
0
Protiv bezbjednosno interesantnog B.P. (29) iz Cetinja
Poslije nalaza - krivična prijava!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, danas, nakon dobijenih rezultata vještačenja iz Forenzičkog centra, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetnju podnijeli su krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog B.P. (29) iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
0
Saobraćajna policija kontrolisala vozilo bezbjednosno interesantnog S.Đ. (23) iz Berana
Pronađeno ilegalno - oružje i municija!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Berane, preduzimajući pojačane aktivnosti u cilju pronalaska vatrenog oružja u ilegalnom posjedu, kontrolom vozila pronašli su i oduzeli pištolj i municiju u ilegalnom posjedu.  
 
0
Kotorska policija brzo rasvijetlila pokušaj ubistva i lišila slobode M.R. (51) iz Republike Srbije, sa boravkom u Kotoru
Razbio mu glavu - držalom od sjekire!
    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kotor, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, juče - istog dana kada je i počinjeno rasvijetlili su krivično djelo ubistvo u pokušaju i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo ovo krivično djelo.  
 
3
Policija pretresla kuću A.T. (56) iz Rožaja
Oduzeli marihuanu - i municiju!
    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su danas u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Rožaje, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge, a postupajući na osnovu operativnih saznanja, pretresom pronašli i oduzeli marihuanu i municiju. Jedno lice je lišeno slobode zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
3
Dvije osobe iz Tutina lišene slobode u Sutomoru
U svađi - potegao nož!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar lišili su slobode dvije osobe od kojih je jedna osumnjičena za nanošenje lake tjelesne povrede dok je drugo osumnjičena za fizički napad. 
 
3
Nikšićka policija u kratkom roku rasvijetlila razbojništvo
Maskirani "dobio" - hiljadu eura!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku rasvijetlili su krivično djelo razbojništvo i tom prilikom identifikovali, locirali i lišili slobode lice osumnjičeno da je počinillo navedeno krivično djelo.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|