2
Nikšić
Prekršajne prijave - zbog droge!

    Pripadnici interventne grupe su u dvorištu jedne Osnovne škole u Nikšiću legitimisali B.M. (20), S.P. i G.D. iz Nikšića, kojom prilikom su od B.M. oduzeli jedno pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana.

Takođe, pripadnici interventne jedinice su u ulici Sarajevski put kontrolisali vozilo podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao V.B. iz Plužina, a sa kojim se kao saputnik u vozilu nalazio B.K. (25), državljanin Republike Sjeverne Makedonije, od kojeg su policijski službenici oduzeli jednu ručno pravljenu cigaretu sa sadržajem opojne droge marihuana.
B.K. je lišen slobode zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.
U blizini jezera Slano kontrolisano je putničko motorno vozilo kojim je upravljao J.M. iz Nikšića, a sa kojim su se u vozilu nalazili P.M. i D.N. (19).
Prilikom kontrole policijski službenici su od D.N. oduzeli dva pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana i jedno pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge kokain.
Osim toga, pripadnici ove jedinice su u naselju Gornje polje kontrolisali putničko motorno vozilo kojim je upravljao B.B. sa kojim su se u vozilu nalazili A.T. i G.M. (30).
Kontrolom G.M. je pronađeno i oduzeto pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana.
Protiv B.M., B.K., D.N. i G.M. su podnijeti zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.




Posjeta : 539