2
Barska policije rasvijetlila 14 imovinskih delikata
Maloljetnica počinila - 14 krađa!

    Policija je u Baru lišila slobode Z.K. (42) i M.P. (60), oba iz Republike Srbije, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa na štetu maloprodajne optičarske radnje u Baru. Osim toga, rasvijetljeno je i 13 krađa izvršenih na štetu više lica dok je protiv jednog lica podnijeta krivična prijava zbog oružja u ilegalnom posjedu.

Z.K. i M.P. su krivično djelo teška krađa izvršili, kako se sumnja, na način što su provalili u pomenuti objekat i otuđili brendirne naočare u vrijednosti od 28.000 eura, kao i 200 eura koje su se nalazile u unutrašnjosti prodajnog pulta. Protiv Z.K. i M.P. je podnijeta krivična prijava.
Maloljetna H.M. (16) je, kako se sumnja, izvršila 13 krivičnih djela krađa, na način što je tokom ljeta tekuće godine, koristeći nepažnju oštećenih, na plažama na barskoj rivijeri otuđila torbe, telefone, novčanike i razne druge stvari i predmete. Protiv H.M. je podnijeta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.
Osim toga, barska policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.V. (63), shodno naredbi Osnovnog suda u Baru, a kojom prilikom su pronađeni i oduzeti revolver marke CZ 357, dva startna pištolja i jedan pištolj nepoznate marke i kalibra, kao i 76 komada municije različitih kalibara. Protiv M.V. podnijeta je krivična prijava nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.




Posjeta : 822