Kapija Zadovoljstva - Zabava

1
Poynati muzièki èasopis Rolling Stone objavio listu najpoznatijih repera današnjice
Eminem proglašen - kraljem hip hopa!
    Poynati muzièki èasopis Rolling Stone objavio je listu najpoznatijih repera današnjice. Tako su se na listi našli Kanye West, Eminem, Lil Wayne i Drake, a na prvo mjesto zasjeo je ipak Eminem 
 
1
Nova zabava meðu muškarcima
Maljem po - muškosti!
    Nova zabava meðu muškarcima - pokaži da možeš da izdržiš udarac maljem u prepone! 
 
0
Provodadžisanje na jagodinski naèin
Gradonaèelnik spaja - neženje i udavaèe!
    Gradonaèelnik Jagodine Dragan Markoviæ Palma ovih dana ima razloga za zadovoljstvo. Za nepunih mjesec dana, koliko je trajao "njegov” konkurs za ženidbu mladiæa iz Jagodine, starijih od 38 godina, javilo se više od 200 dama iz Srbije, željnih da upoznaju svoju srodnu dušu i da o trošku Skupštine grada, krajem septembra, odu na romantièno letovanje u Grèku.  
 
0
Za folk divu ni ljeti nema odmor
Brena seksi - i u pedesetim!
    Za folk divu Lepu Brenu ni ljeti nema odmora! Popularna pjevaèica otputovala je u Tursku na poziv vlasnika luksuznog hotela „Amara dolèe vita" u letovalištu Kemer u društvu sedam drugarica.  
 
3
Zbog problema sa radnim dozvolama u Hrvatskoj
Privedena Seka Aleksiæ!
    Hrvatska policija privela je Svetlanu Seku Aleksiæ i njen bend u policijsku stanicu zbog problema sa radnim dozvolama.  
 
3
Bezobrazne životinje
"Fuck the police"!
 
 
0
Spajsicu inspiriraju žene s oblinama i likovi iz stripova
Victoria za - punije i jeftinije!
    Victoria Beckham, sinonim za ženu koja njeguje kult skupe garderobe i nevjerovatnu mršavost, po uzoru na svjetske kreatore koji ‘gostuju’ u trgovinama s nižim cijenama - Lanvina, Donatellu Versace, Karla Lagerfelda, Jimmyja Chooa - potpisujuæi limitirane kolekcije, zakoraèila je u svijet jeftinije odjeæe. 
 
0
Šesti jul - Meðunarodni dan poljupca
Dan je za - ljubljenje!
    Kada ste se poslednji put poljubili? Danas bi to svakako trebalo da uèinite, jer se šestog jula obilježava meðunarodni dan poljupca. Tim povodom evo nekoliko zanimljivih èinjenica o ljubljenju...  
 
0
Neuspješno bjekstvo iz meksièkog zatvora
Htjela da izvuèe djeèka - u koferu!
    Jedna Meksikanka uhvaæena je juèe u pokušaju da svog partnera izvuèe iz zatvora skrivenog u putnom koferu.
 
 
0
Moda
Najtraženija je - Anja!
    Uprkos dobroj zaradi i svjetskoj popularnosti slavni modeli poput Kate Moss i Gisele Bundchen nisu ni blizu pet najtraženijih svjetskih modela. Anja Rubik bila je najtraženiji model izmeðu marta 2010. i marta ove godine, pokazalo je istraživanje Fashion Spota, a prenosi Daily Mail. 
 
0
Moskovski ženski fudbalski klub odluèio da napuni tribine
Igraju fudbal - u bikiniju!
    Jedan moskovski ženski fudbalski klub odluèio je da publiku na tribine svojih utakmica privuèe tako što æe narednu utakmicu igrati u bikiniju.
 
 
0
U najpopularnijim meksièkim ljetovalištima
Turiste kontrolišu - sexy-policajke!
    Turiste u Meksiku od ove sezone èeka iznenaðenje - vlasti države Gverero, u kojoj se nalaze najpopularnija meksièka ljetovališta, zaposliæe zgodne djevojke da rade za turistièku policiju.  
 
1
Festival “After beach parties”
Na 10 plaža - 300 zabava!
    Sjutrašnja zabava na plaži Club 88 u Budvi gdje æe nastupati DJ Sandy Rivera (SAD), DJ Marthin Klein (Njemaèka) i DJ Lucky Dee (Crna Gora) biæe najava za program „after beach parties“ koji i ove godine organizuju Montenegro Event Agency i Nacionalne turistièke organizacije Crne Gore, a pod pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma. Od 15. jula do 13. avgusta na plažama duž crnogorske obale biæe prireðeno 300 žurki na kojima æe mlade zabavljati neka od najveæih imena regionalna i svjetske DJ scene i izvodjaèi Hernan Cataneo, Tom Novy, Inna, Miss Divine, Jamie Lewis, Yolanda be cool, Paolo Barbato...  
 
1
Lutrija Južne Karoline poništila izvlaèenje
I LOTO loptice mogu - da "polude"!
    Lutrija Južne Karoline morala je da poništi izvlaèenje prošlog ponedjeljka, jer je mašina za izbacivanje loptica poèela da „bombarduje” šokiranu voditeljku.
 
 
0
"Kad lišæe opada"
Porodièna saga - najgledanija!
    Turska serija "Kad lišæe opada", ekranizacija djela klasika turske književnosti Reºata Nurija Güntekina, moderna adaptacija istoimenog romana prièa je o porodiènim vrijednostima koje se opiru društvenim i ekonomskim pravilima. 
 
0
TV pouka
Za bolju vezu - "Seks i grrad"!
    Nauènici sa sveuèilišta Ohio u novom istraživanju otkrili su da su studenti koji gledaju ili su gledali seriju “Seks i grad” mnogo samopouzdaniji i otvoreniji u intimnim razgovorima. 
 
0
Filmska uloga Zahie Dehar
Prostitutka glumi - lutku za seks!
    Zahia Dehar, tinejdžerska prostitutka koja je postala poznata javnosti nakon što se saznalo da je spavala s nekolicinom francuskih fudbalera, poput Francka Riberyja, odglumila je lutku u filmu. 
 
2
Vjeèno mlade
Fantastiène i - u sedamdesetim!
    Ima tome i 30 godina otkako je Jane Fonda proglašena kraljicom fitnessa, uz koju su milioni Amerikanaca trošili kalorije i oblikovali svoje tijelo. Sudeæi prema fotografijama s filmskog festivala u Cannesu, gdje je zablistala u uskoj bijeloj haljini Emilija Puccija, 73-godišnja amerièka glumica i dalje se i te kako brine o svom izgledu. 
 
2
Vjerovatno najskuplje na svijetu
Sandale od - dvjesta hiljada dolara!
    Vjerovatno najskuplje cipele na svijetu dizajnirao je Ðuzepe Zanoti, Italijan, naravno, a prekrivene su draguljima kuæe „Šopar”.  
 
2
Jedna od najplaæenijih starleta na svijetu
Kim otkrila - seksi obline!
    Jedna od najplaæenijih starleta na svijetu, Kim Kardashian, ovog mjeseca snimila je veæ drugu naslovnicu èasopisa Cosmopolitan. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|