Kapija Zadovoljstva - Zabava

1
Nova zabava među muškarcima
Maljem po - muškosti!
    Nova zabava među muškarcima - pokaži da možeš da izdržiš udarac maljem u prepone! 
 
0
Provodadžisanje na jagodinski način
Gradonačelnik spaja - neženje i udavače!
    Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma ovih dana ima razloga za zadovoljstvo. Za nepunih mjesec dana, koliko je trajao "njegov” konkurs za ženidbu mladića iz Jagodine, starijih od 38 godina, javilo se više od 200 dama iz Srbije, željnih da upoznaju svoju srodnu dušu i da o trošku Skupštine grada, krajem septembra, odu na romantično letovanje u Grčku.  
 
0
Za folk divu ni ljeti nema odmor
Brena seksi - i u pedesetim!
    Za folk divu Lepu Brenu ni ljeti nema odmora! Popularna pjevačica otputovala je u Tursku na poziv vlasnika luksuznog hotela „Amara dolče vita" u letovalištu Kemer u društvu sedam drugarica.  
 
3
Zbog problema sa radnim dozvolama u Hrvatskoj
Privedena Seka Aleksić!
    Hrvatska policija privela je Svetlanu Seku Aleksić i njen bend u policijsku stanicu zbog problema sa radnim dozvolama.  
 
3
Bezobrazne životinje
"Fuck the police"!
 
 
0
Spajsicu inspiriraju žene s oblinama i likovi iz stripova
Victoria za - punije i jeftinije!
    Victoria Beckham, sinonim za ženu koja njeguje kult skupe garderobe i nevjerovatnu mršavost, po uzoru na svjetske kreatore koji ‘gostuju’ u trgovinama s nižim cijenama - Lanvina, Donatellu Versace, Karla Lagerfelda, Jimmyja Chooa - potpisujući limitirane kolekcije, zakoračila je u svijet jeftinije odjeće. 
 
0
Šesti jul - Međunarodni dan poljupca
Dan je za - ljubljenje!
    Kada ste se poslednji put poljubili? Danas bi to svakako trebalo da učinite, jer se šestog jula obilježava međunarodni dan poljupca. Tim povodom evo nekoliko zanimljivih činjenica o ljubljenju...  
 
0
Neuspješno bjekstvo iz meksičkog zatvora
Htjela da izvuče dječka - u koferu!
    Jedna Meksikanka uhvaćena je juče u pokušaju da svog partnera izvuče iz zatvora skrivenog u putnom koferu.
 
 
0
Moda
Najtraženija je - Anja!
    Uprkos dobroj zaradi i svjetskoj popularnosti slavni modeli poput Kate Moss i Gisele Bundchen nisu ni blizu pet najtraženijih svjetskih modela. Anja Rubik bila je najtraženiji model između marta 2010. i marta ove godine, pokazalo je istraživanje Fashion Spota, a prenosi Daily Mail. 
 
0
Moskovski ženski fudbalski klub odlučio da napuni tribine
Igraju fudbal - u bikiniju!
    Jedan moskovski ženski fudbalski klub odlučio je da publiku na tribine svojih utakmica privuče tako što će narednu utakmicu igrati u bikiniju.
 
 
0
U najpopularnijim meksičkim ljetovalištima
Turiste kontrolišu - sexy-policajke!
    Turiste u Meksiku od ove sezone čeka iznenađenje - vlasti države Gverero, u kojoj se nalaze najpopularnija meksička ljetovališta, zaposliće zgodne djevojke da rade za turističku policiju.  
 
1
Festival “After beach parties”
Na 10 plaža - 300 zabava!
    Sjutrašnja zabava na plaži Club 88 u Budvi gdje će nastupati DJ Sandy Rivera (SAD), DJ Marthin Klein (Njemačka) i DJ Lucky Dee (Crna Gora) biće najava za program „after beach parties“ koji i ove godine organizuju Montenegro Event Agency i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, a pod pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma. Od 15. jula do 13. avgusta na plažama duž crnogorske obale biće priređeno 300 žurki na kojima će mlade zabavljati neka od najvećih imena regionalna i svjetske DJ scene i izvodjači Hernan Cataneo, Tom Novy, Inna, Miss Divine, Jamie Lewis, Yolanda be cool, Paolo Barbato...  
 
1
Lutrija Južne Karoline poništila izvlačenje
I LOTO loptice mogu - da "polude"!
    Lutrija Južne Karoline morala je da poništi izvlačenje prošlog ponedjeljka, jer je mašina za izbacivanje loptica počela da „bombarduje” šokiranu voditeljku.
 
 
0
"Kad lišće opada"
Porodična saga - najgledanija!
    Turska serija "Kad lišće opada", ekranizacija djela klasika turske književnosti Reşata Nurija Güntekina, moderna adaptacija istoimenog romana priča je o porodičnim vrijednostima koje se opiru društvenim i ekonomskim pravilima. 
 
0
TV pouka
Za bolju vezu - "Seks i grrad"!
    Naučnici sa sveučilišta Ohio u novom istraživanju otkrili su da su studenti koji gledaju ili su gledali seriju “Seks i grad” mnogo samopouzdaniji i otvoreniji u intimnim razgovorima. 
 
0
Filmska uloga Zahie Dehar
Prostitutka glumi - lutku za seks!
    Zahia Dehar, tinejdžerska prostitutka koja je postala poznata javnosti nakon što se saznalo da je spavala s nekolicinom francuskih fudbalera, poput Francka Riberyja, odglumila je lutku u filmu. 
 
2
Vječno mlade
Fantastične i - u sedamdesetim!
    Ima tome i 30 godina otkako je Jane Fonda proglašena kraljicom fitnessa, uz koju su milioni Amerikanaca trošili kalorije i oblikovali svoje tijelo. Sudeći prema fotografijama s filmskog festivala u Cannesu, gdje je zablistala u uskoj bijeloj haljini Emilija Puccija, 73-godišnja američka glumica i dalje se i te kako brine o svom izgledu. 
 
2
Vjerovatno najskuplje na svijetu
Sandale od - dvjesta hiljada dolara!
    Vjerovatno najskuplje cipele na svijetu dizajnirao je Đuzepe Zanoti, Italijan, naravno, a prekrivene su draguljima kuće „Šopar”.  
 
2
Jedna od najplaćenijih starleta na svijetu
Kim otkrila - seksi obline!
    Jedna od najplaćenijih starleta na svijetu, Kim Kardashian, ovog mjeseca snimila je već drugu naslovnicu časopisa Cosmopolitan. 
 
1
Po mišljenju Kelly Osbourne, u Hollywoodu postoje samo dvije vrste ljudi
Radije kučka - nego drolja!
    Kelly Osbourne je uvjerena kako u Hollywoodu postoje samo dvije vrste ljudi, kučke i drolje. Kaže ako bi ona uvijek radije bila ovo prvo. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|