Sedmica - Društvo

2
Dezinformacija hrvatskih medija o saobraćajnom udesu popularne pjevačice
Brena "samo" - slomila ruku!
    Hrvatski mediji objavili su da je Lepa Brena doživjela saobračajnu nesreću u kojoj je teško povrijeđena, ali izgleda da je pjevačica samo pala i polomila ruku. 
 
2
Popularna pjevačica teško povrijeđena u udesu na putu ka Makarskoj
Breni slomljene - obje ruke!
    Pjevačica Lepa Brena teško je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na putu ka Makarskoj. U toku je operacija u specijalnoj bolnici u Lovrenu, javlja 24 sata.hr. 
 
2
Zloćin američkih tinejddžerki od prije dvije godine dobio novu dimenziju
Izbole drugaricu - koja ih je "zatekla"!
    Dvije drugarice iz detinjstva hladnokrvno su ubile Skajlar Nis. jer ih je vidjela kako imaju seksualne odnose. Prije zločina, ona je na Tviteru aludirala da zna i čuva neku tajnu, dok je jedna od njih odgovorila da niko na svijetu ne može da izađe na kraj sa njih dvije.  
 
1
Putnički avioni Malezijan erlajnska Boing 777 srušio se u istočnoj Ukrajini
U padu aviona - 295 mrtvih!
    Putnički avioni Malezijan erlajnska Boing 777 srušio se u istočnoj Ukrajini, a poginulo je svih 280 putnika i 15 članova posade, saopštio je predstavnik ukrajinskog MUP-a Anton Geraščenko. Kako javlja "Russia today" letjelica je pala na 50 km od granice s Rusijom. 
 
0
Legendarni srpski filmski i pozorišni glumac niije se probudio iz kome
Umro Bora Todorović!
    Jedan od najpopularnijih i najtalentovanijih glumaca u istoriji bivše Jugoslavije, Bora Todorović, preminuo je danas u 84. godini. Nakon rutinske operacije slijepog crijeva, pao je u komu iz koje se nije probudio. 
 
1
Vaspitač Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“ u Beloj Crkvi pod istragom
Bludničio nad - štićenicom?!
    Vaspitač Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“ u Beloj Crkvi pod istragom je zbog sumnje da je seksualno uznemiravao maloljetnu štićenicu. 
 
1
Akcija protiv međunarodne organizovane grupe osumnjičene za neovlašćeni promet opojnih droga
"Šetač" hapsi - u tri države!
    Služba za suzbijanje organizovanog kriminala i korupcije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, u saradnji sa policijama Crne Gore i Hrvatske, sprovodi akciju "Šetač 2" protiv međunarodne organizovane grupe osumnjičene za neovlašćeni promet opojnih droga. 
 
1
Svađa partnera u Klivlendu tragično završena
Greškom ubio - dvogodišnjeg sina!
    Muškarac iz Klivlenda je tokom svađe sa suprugom ubio svog dvogodišnjeg sina, ispalivši metak kroz prozor.  
 
1
Tokom inauguracije novog predsednik Egipta
Sedmorica silovali - studentkinju!
    Na snimku koji je počeo da kruži na društvenim mrežama se vidi grupa muškaraca koji su opklolili djevojku iscijepane odjeće, krvava i u modricama, dok je policija sprovodi do vozila hitne pomoći 
 
2
Metereolog koji je jedini prognozirao poplave upozorava
Vrućine donose - novu opasnost!
    Metereolog Igor Kovačić koji je jedini prognozirao da dolaze snijeg i poplave sada tvrdi da dolazi nova opasnost. 
 
2
Američka agencija za svemirska istraživanja objavila satelitski snimak poplavama pogođenih delova Srbije, Hrvatske i BiH
Očima NASA - potop!
    NASA objavila satelitski snimak poplavama pogođenih delova Srbije, Hrvatske i BiH. Poplavu je izazvao ciklon Tamara, koji se vodom tri dana napajao iz Sredozemnog mora, objašnjava NASA. 
 
2
Slika-poruka
Izdržite!
 
 
1
Veliko srce nekadašnjeg rukometnog reprezentativca Crne Gore Zorana Roganovića
Ugroženoj porodici nudi - stan i novac!
    Da je vrhunski sportista to je već dokazao, ali da je još veći čovjek naš bivši reprezentativac Zoran Roganović je pokazao juče kada je na svom Twitter profilu napisao da nudi smještaj u stanu na Banovom brdu i novčanu pomoć za porodicu sa djecom, misleći na ugrožene zbog poplava u Srbiji. 
 
1
Poplave u Bosni i Hercegovinu iza sebe ostavile pustoš
Klizište "progutalo" - cijelo selo!
    Poplave koje su proteklih dana zahvatile Bosnu i Hercegovinu iza sebe su ostavile pustoš. Aktivirano je više od 2.000 klizišta zbog čega su mnogi građani evakuisani. Sve ono što su godinama gradili u sekundi nestaje, a to prikazuje i snimak klizišta u Šerićima nedaleko od Zenice. 
 
1
Poplave stvaraju nevolje u Srbiji
Poplavljen Obrenovac - zatvorenici brane Šabac!
    Kritično u Šapcu, Obrenovcu, Svilajncu, Loznici, Krupnju, Smederevskoj Palanci. Evakuacija traje cele noći. Rodila se beba u Obrenovcu. 
 
1
Srbiji prijeti vanredno stanje
Poplave odnijele - treću žrtvu!
    Vanredna situacija biće proglašena u cijeloj zemlji zbog obilnih padavina i poplava. Stradali spasilac kod Topole i još dvije osobe. Evakuisano 600 ljudi.  
 
0
Upravljao je Jugoslavijom 35 godina
Odata počast Titu!
    Više stotina građana iz svih krajeva bivše Jugoslavije odalo je i danas, tri i po decenije od njegove smrti, počast nekadašnjem predsedniku SFRJ Josipu Brozu Titu, posjetom Kući cveća, gdje je sahranjen, kao i njegovoj udovici Jovanki, koja je preminula prošle godine. 
 
1
Kolumbija
Vojska zaplijenila - 1,3 tonu marihuane!
    Kolumbijska vojska zaplijenila je 1,3 tone marihuane, vrijedne skoro milion dolara, koja je navodno pripadala Revolucionarnim oružanim snagama Kolumbije (FARC). 
 
1
Francuski svještenik jedne ultrakonzervativne katoličke sekte
Đavola istjerivao - silovanjem!
    Francuski svještenik jedne ultrakonzervativne katoličke sekte optužen je za silovanje i mučenje koje je počinio tokom izvođenja egzorcizma nad tri učiteljice. 
 
0
Ljekari bez granica upozoravaju
Prijeti epidemija ebole - neviđenih razmjera!
    Od ebole u Gvineji je umrlo 78 osoba, a organizacija Ljekari bez granica upozoravaju da postoji mogućnost epidemije neviđenih razmjera. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|