Sedmica - Društvo

1
Tokom inauguracije novog predsednik Egipta
Sedmorica silovali - studentkinju!
    Na snimku koji je počeo da kruži na društvenim mrežama se vidi grupa muškaraca koji su opklolili djevojku iscijepane odjeće, krvava i u modricama, dok je policija sprovodi do vozila hitne pomoći 
 
2
Metereolog koji je jedini prognozirao poplave upozorava
Vrućine donose - novu opasnost!
    Metereolog Igor Kovačić koji je jedini prognozirao da dolaze snijeg i poplave sada tvrdi da dolazi nova opasnost. 
 
2
Američka agencija za svemirska istraživanja objavila satelitski snimak poplavama pogođenih delova Srbije, Hrvatske i BiH
Očima NASA - potop!
    NASA objavila satelitski snimak poplavama pogođenih delova Srbije, Hrvatske i BiH. Poplavu je izazvao ciklon Tamara, koji se vodom tri dana napajao iz Sredozemnog mora, objašnjava NASA. 
 
2
Slika-poruka
Izdržite!
 
 
1
Veliko srce nekadašnjeg rukometnog reprezentativca Crne Gore Zorana Roganovića
Ugroženoj porodici nudi - stan i novac!
    Da je vrhunski sportista to je već dokazao, ali da je još veći čovjek naš bivši reprezentativac Zoran Roganović je pokazao juče kada je na svom Twitter profilu napisao da nudi smještaj u stanu na Banovom brdu i novčanu pomoć za porodicu sa djecom, misleći na ugrožene zbog poplava u Srbiji. 
 
1
Poplave u Bosni i Hercegovinu iza sebe ostavile pustoš
Klizište "progutalo" - cijelo selo!
    Poplave koje su proteklih dana zahvatile Bosnu i Hercegovinu iza sebe su ostavile pustoš. Aktivirano je više od 2.000 klizišta zbog čega su mnogi građani evakuisani. Sve ono što su godinama gradili u sekundi nestaje, a to prikazuje i snimak klizišta u Šerićima nedaleko od Zenice. 
 
1
Poplave stvaraju nevolje u Srbiji
Poplavljen Obrenovac - zatvorenici brane Šabac!
    Kritično u Šapcu, Obrenovcu, Svilajncu, Loznici, Krupnju, Smederevskoj Palanci. Evakuacija traje cele noći. Rodila se beba u Obrenovcu. 
 
1
Srbiji prijeti vanredno stanje
Poplave odnijele - treću žrtvu!
    Vanredna situacija biće proglašena u cijeloj zemlji zbog obilnih padavina i poplava. Stradali spasilac kod Topole i još dvije osobe. Evakuisano 600 ljudi.  
 
0
Upravljao je Jugoslavijom 35 godina
Odata počast Titu!
    Više stotina građana iz svih krajeva bivše Jugoslavije odalo je i danas, tri i po decenije od njegove smrti, počast nekadašnjem predsedniku SFRJ Josipu Brozu Titu, posjetom Kući cveća, gdje je sahranjen, kao i njegovoj udovici Jovanki, koja je preminula prošle godine. 
 
1
Kolumbija
Vojska zaplijenila - 1,3 tonu marihuane!
    Kolumbijska vojska zaplijenila je 1,3 tone marihuane, vrijedne skoro milion dolara, koja je navodno pripadala Revolucionarnim oružanim snagama Kolumbije (FARC). 
 
1
Francuski svještenik jedne ultrakonzervativne katoličke sekte
Đavola istjerivao - silovanjem!
    Francuski svještenik jedne ultrakonzervativne katoličke sekte optužen je za silovanje i mučenje koje je počinio tokom izvođenja egzorcizma nad tri učiteljice. 
 
0
Ljekari bez granica upozoravaju
Prijeti epidemija ebole - neviđenih razmjera!
    Od ebole u Gvineji je umrlo 78 osoba, a organizacija Ljekari bez granica upozoravaju da postoji mogućnost epidemije neviđenih razmjera. 
 
2
Ljetnje računjanje vremena
Noćas u dva - na tri!
    Pomjeranjem kazaljki na časovnicima za jedan sat unaprijed, u nedjelju u dva sata ujutro počeće ljetnje računanje vremena. 
 
2
Samoubistvo u Beogradu
Pronađen mrtav - potpukovnik policije!
    Savjetnik načelnika Uprave za obezbjeđenje MUP, policijski potpukovnik Božo Đukić, pronađen je juče oko 17 sati mrtav u svojoj kancelariji u Beogradu, prenosi B92.  
 
2
U međunarodnoj policijskoj akciji u borbi protiv šverca narkotika
Uhapšena i - tri Crnogorca!
    Crnogorci Vladan Radoman (32), Mario Vučinić (33) i Savo Korać (30) uhapšeni su juče u Italiji u okviru međunarodne policijske akcije u borbi protiv šverca narkotika nazvanoj “Gurman”, zajedno sa još 21 osobom. 
 
1
Rano jutros okončana zajednička akcijadržavnih organa Srbije i Crne Gore
Uhapšen Darko Šarić!
    Rano jutros okončana zajednička akcijadržavnih organa Srbije i Crne Gore - uhapšen je narko.bos Darko Šarić, javljaju srpski mediji. 
 
0
Britanske banke na udaru zbog toga što su ukrajinskoj premijerki otvorili 85 tajnih računa
Timošenkova skrivala - 200 miliona $!
    Ugledne britanske banke našle su se na udaru optužbi i u centru skandala nakon što su u medijima procurile informacije da su u ime bivše ukrajinske premijerke Julije Timošenko otvorile najmanje 85 tajnih računa u inostranstvu na kojima je čuvano 200 miliona dolara. 
 
0
Opsežna operativna policijska akcija 'Sigurnost’ u Bosni i Hercegovini
Kriminalce hapsi - dvije hiljade policajaca!
    U okviru opsežne operativne akcije ´Sigurnost’, koju protiv nosilaca teškog i organizovanog kriminala sprovodi Federalna uprava policije zajedno sa kantonalnim ministarstvima unutrašnjih poslova na području Federacije BiH, privedeno je 120 osoba i pronađena veća količina droge i oružja. 
 
0
Kijev povukao brodove
Amerika prijeti Rusiji!
    Američki državni sekretar Džon Keri zaprijetio je Rusiji sankcijama ukoliko nastavi sa vojnim manevrima u Ukrajini. OEBS zatražio hitno zasijedanje večeras u Beču, dok nove ukrajinske vlasti zahtijevaju od zapadnih lidera konkretne poteze. 
 
0
Nakon što je Vladimir Putin zatražio od Dume odobrenje za slanje trupa na Krim
I Kličko pozvao - na mobilizaciju!
    Nakon što je Vladimir Putin zatražio od Dume odobrenje za slanje trupa na Krim, Rusko federalno vijeće je na vanrednoj sjednici dalo pozitivan odgovor njegovom zahtjevu. Nakon takve odluke, Vitalij Kličko je pozvao na mobilizaciju ukrajinske vojske, a isto je učinila i radikalna nacionalistička organizacija Desni Sektor.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|