Sedmica - Društvo

1
U psihijatrijskoj bolnici na sjeverozapadu Rusije
Požar usmrtio - 37 ljudi!
    Požar u psihijatrijskoj bolnici na sjeverozapadu Rusije usmrtio je 37 ljudi, saopštilo je rusko ministarstvo za vanredne situacije. 
 
1
Carinici Srbije spriječili šverc na prelazu Gradina s Bugarskom
Švercovale nakit - u ajvaru!
    Carinici Srbije su na graničnom prelazu Gradina s Bugarskom, juče spriječili pokušaj krijumčarenja gotovo 1,5 kilograma srebrnog i zlatnog nakita, skrivenog u teglama ajvara i vješalicama za garderobu. 
 
1
Filipini
Policija zaplijenila - 200 kila droge!
    Filipinska policija uhapsila je u nedelju šest osoba u jednoj luci sjeverno od Manile i zaplijenila oko 200 kilograma droge metamfetamin čija je vrednost oko 34 miliona eura.
 
 
0
Kobno razgledanje Švajcarske
Poginuo američki novinar!
    Grant Adamson (55), potomak jedne od najbogatijih američkih porodica, poginuo je, a njegova supruga i dvije ćerke teško su povrijeđene kada se njihov balon srušio u Švajcarskoj nakon što je udario u dalekovod. 
 
0
Slučaj prijavljen beogradskoj policiji
Djevojčicu predozirala - bensendinom!
    Četvorogodišnja djevojčica primljena je u Dječiju bolnicu u Tiršovoj ulici nakon što je otkriveno da je majka J.I.(37) predozirala ljekovima za smirenje. 
 
0
Nesvakidašnja pljačka u Brindiziju, na jugu Italije
Buldožerom odnijeli - sto hiljada eura!
    Za sada nepoznata grupa opljačkala je danas supermarket u Brindiziju, na jugu Italije, u koji je provalila buldožerom, saopštila je policija. 
 
0
Poslije 70 godina
Vojska Srbije vraća - sveštenike!
    U Vojsci Srbije od danas će biti raspoređeni i vojni sveštenici - osam pravoslavnih sveštenika i po jedan imam i kapelan. 
 
2
U hotelu Karlton u Kanu
Ukraden nakit - vrijedan 40 miliona!
    Naoružani muškarac ukrao je u nedjelju u francuskom ljetovalištu Kanu nakit vrijedan 40 miliona eura, naveli su zvaničnici, a prenosi britanski BBC. 
 
2
Poslije sinoćnje željezničke nesreće, u zapadnoj Galiciji proglašena sedmodnevna žalost
Raste broj žrtava!
    Broj žrtava željezničke nesreće kod španskog grada Santjago de Kompostela, u Galiciji, porastao je na 80. U udesu je povrijeđeno 178 ljudi, od kojih je 40 u kritičnom stanju. U zapadnoj pokrajni Galicija proglašena je sedmodevna žalost. 
 
2
Potonuo brod na putu ka Australiji
Poginulo 60 azilanata!
    Brod sa azilantima koji je bio na putu ka Australiji, potonuo je kod ostrva Jave u Indoneziji, a prema nezvaničnim informacijama, oko 60 ljudi je poginulo ili se vode kao nestali, javio je AFP.  
 
2
Tokom sinoćnjih napada na dva zatvora u Bagdadu
Pobjeglo oko - hiljadu zatvorenika!
    Tokom sinoćnjih napada na dva zatvora u Bagdadu pobjeglo između 500 i 1.000 zatvorenika, pretežno povezanih sa terorističkom organizacijom Al Kaidom. 
 
2
Beograd
Sedmicu živio - pored leša majke!
    Tijelo starije žene u poodmakloj fazi raspadanja pronađeno je juče oko 21 u stanu u Ulici Slanački put 97, a pretpostavlja se da je žena preminula prije nedelju dana. 
 
1
U predgrađu francuske prijestonice
Uhapšen crnogorski "Pink Panter"!
    Nidžan Drobnjak, član kriminalne grupe Pink Panter, rođen u Crnoj Gori, uhapšen je u Parizu na osnovu potjernice raspisane u Njemačkoj, gdje je osuđen na sedam ipo godina na za oružanu pljačku. 
 
1
Prema prognozama meteorologa
Balkanu prijeti - toplotni udar!
    Prema prognozama meteorologa iz hidrometeoroloških zavoda balkanskih zemalja, toplotni talas koji je pogodio Balkan zadržaće se narednih četiri - pet dana, javlja agencija Anadolija. Mogući su kratkorajni lokalni pljuskovi, koji ipak neće značajno snižavati temperaturu. 
 
1
Žrtva administracije
Preminula beba - bez matičnog broja!
    Beba od mjesec ipo, Berina Hamidović, preminula je u Beogradu, gdje se nalazila na liječenju. Otac Edin kaže da je njegovo dijete bilo žrtva administracije. 
 
1
Racija u Češkoj
Saslušavan i - premijer!
    Jedinica češke policije za borbu protiv organizovanog kriminala sprovela je noćas raciju u sjedištu češke vlade, saslušala kao svjedoka premijera Petra Nečasa. 
 
0
U novosadskom hotelu "Park"
Butorović nađen mrtav!
    Predsednik Fudbalskog kluba "Vojvodina" Ratko Butorović, zvani Bata Kan Kan, pronadjen je mrtav u hotelu "Park" u Novom Sadu, saznaje agencija Beta. 
 
2
Zločin na djevojčicom iz Teksasa
Silovana s 11 - trudna sa 14 godina!
    Kada je imala 11 godina silovalo je 20 muškaraca tokom tri mjeseca. Zločin na djevojčicom iz Teksasa otkriven je tek kad je jedan od njenih školskih prijatelja vidio klip koji je kružio školom, a na kome nepoznati muškarac ima odnos sa njom, javile su agencije. 
 
2
Senj
Staricu spasio - gradonačelnik!
    Gradonačelnik Senja Darko Nekić hrabro je skočio u more i iz njega izvukao stariju ženu koja je automobilom sletjela sa puta, javili su hrvatski mediji. 
 
2
Moskva
Spriječen teroristički napad!
    Ruska Federalna služba bezbjednosti (FSB) spriječila je teroristički napad u Moskvi. Kako javlja RT, FSB je ubio dvojicu i priveo jednog teroristu koji su planirali napad.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|