1
Kombinovani sastav crnogorskih rukometaša putovaće u Gvadelup
"Lavove" pozvao - Didije Dinar!

Crnogorski rukometaši ponovo su na okupu, ovog puta u kombinovanom sastavu i bez najboljih igrača koji su iznijeli teret kvalifikacija za EHF Euro 2024 u Njemačkoj. U ovoj akciji planiran je put u Gvadelup - poziv za put u Gvadelup dobila je od proslavljenog francuskog rukometaša, jednog od najboljih odbrambenih igrača svih vremena Didije Dinara - gdje će kombinovani sastav reprezentacije Crne Gore igrati protiv domaće selekcije koju čine igrači koji nastupaju u prvoj i drugoj francuskoj ligi.
Sa spiska koji je ranije objavio selektor Vlado Šola, zbog povreda su otpali krilo Filip Vujović i bek Risto Vujačić.

Na ostrvo koje se nalazi u Karipskom moru putuje 14 igrača i to: golmani Nikola Matović i Haris Suljević, krila Luka Radović, Vojislav Vukić i Darko Đurković, pivoti Miodrag Ćorsović, Mihailo Šćekić i Luka Poje, te bekovi Vasilije Kaluđerović, Luka Vukićević, Arsenije Dragašević, Luka Barjaktarović, Radojica Čepić i Andrej Dobrković.
Na spisku selektora Šole dakle, nalaze se igrači koji su imali manju minutažu u posljednjim akcijama nacionalnog tima, kao i oni koji do sada nijesu imali priliku da debituju za „lavove“ ili su bili u mlađim reprezentativnim selekcijama.




Posjeta : 150