0
Predsjednica Asocijacija Dijaspore Crne Gore uputila saučešće ambasadoru Republike Turske u Crnoj Gori
Dijelimo bol i saosjećanje!

    -Iskreno potreseni viješću o razornom zemljotresu i slikama koje ukazuju na velike ljudske žrtve i materijalna razaranja u Kahramanmarasu , Adiyamanu, Adani, Diyarbakiru, Gaziantepu, Hatayju, Kilisu ,Malatayi, Osmaniye i Sanliurfi, u mislima dijelimo bol i saosjećanje sa porodicama nastradalih i povrijeđenih.
U svoje i u ime članova Asocijacije dijaspore Crne Gore upućujem izraze najdubljeg saučešća porodicama poginulih, a povrijeđenima želimo brz i uspješan oporavak.
Republika Turska , svojom snagom i solidarnošću svojih građana ima snage prevazići ovu nesreću - napisala je Vera Kirović predsjednica Asocijacija Dijaspore Crne Gore.

- Nedavno sam u Podgorici imala zadovoljstvo da se upoznam i razgovaram sa novoimenovanim Ambasadorom Republike Turske u Crnoj Gori Ambasadorom gospodinom Barišom Kalkavanom.
- Iskreno mi je žao ,što moje prvo zvanično obraćanje u ime Asocijacije dijaspore Crne Gore , Ambasadoru Republike Turske u Crnoj Gori je telegram saučešća porodicama nastradalih i podrške povrijedjenima u razornom zemljotresu koji je pogodio dio Republike Turske - objavila je na FB predsjednica Asocijacija Dijaspore Crne Gore.




Posjeta : 172