Brze Cinjenice - Grad

0
U Staroj varoši
Poslije svađe - pretukao dvoje!
    Službenici Uprave policije u Podgorici lišili su slobode L.R. (27) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela teška tjelesna povreda na štetu dvije osobe. 
 
0
Službenici Centra bezbjednosti Podgorica lišili slobode N.V. (36)
Osumnjičen za aktiviranje - dva eksploziva!
Službenici Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode N.V. (36) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio dva krivična djela izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa dva krivčna djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija na štetu dvije osobe.  
 
3
Policija u Podgorici rasvijetlila dva razbojništva i još dva u pokušaju
Slobode lišene - tri maloljetne osobe!
       Službenici Uprave policije su u Pogorici rasvijetlili dva krivična djela razbojništvo i dva krivična djela razbojništvo u pokušaju. Sobode su lišena četiri lica od kojih su tri maloljetna.
policija je lišila slobode B.L. (16) zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo na štetu jednog lica. On je, kako se sumnja, fizički napao oštećenog i zadao mu više udaraca, nakon čega mu je otuđio novac. B.L. je sproveden u Istražni zatvor.  
 
2
U Podgorici rasvijetljena četiri djela iz oblasti požara eksplozija i havarija
Lišeni slobode zbog - šest krivičnih djela!
       Službenci Uprave policije su na teritoriji Podgorice, preduzimajući aktivnosti u cilju rasvijetljavanja više teških krivičnih djela iz oblasti požara, eksplozija i havarija počinjenih u prethodnom peridou, rasvijetlili četiri slučaja podmetanja požara i tom prilikom lišili slobode dva osumnjičena lica kojima se na teret stavlja šest krivičnih djela.
Zbog sumnje da su počinili šest krivičnih djela lišeni su slobode M.V. (21) i M.K. (21) iz Pogorice.  
 
1
Pretresom kuće u Podgorici
Pronađeni pištolj - municija i droga!
          Službenici Uprave policije u Podgorici su, postupajući shodno operativnim aktivnostima, u saradnji sa tužilaštvom, izveli akciju kontrole bezbjednosno interesantnih lica i izvršili pretres kuće u naselju Gornja Gorica u Podgorici koju koristi Z.P (36), u kojoj je osim Z.P. prilikom pretresa zatečeno još šest lica (M.E. (25), A.A. (21), A.R. (25), B.M. (27), M.P. (29) i D.K. (43). 
 
1
Glavni grad i Sekretarijat za socijalno staranje opredijelili su 125.000,00 eura
Prvacima dodjeljuju - besplatne udžbenike!
    Glavni grad i ove godine dodjeljuje besplatne komplete udžbenika za sve đake prvake u Podgorici.
Glavni grad i Sekretarijat za socijalno staranje opredijelili su i ove godine sredstva u iznosu od 125.000,00 eura za dodjelu besplatnih udžbenika podgoričkim prvacima. Dio sredstava će biti namijenjen za nabavku školskog pribora za osnovnoškolce slabijeg materijalnog stanja. 
 
3
Policija u Podgorici lišila slobode N.B. (29)
Bacio pištolj - pokušao bjekstvo!
             Policija u Podgorici lišila je slobode bezbjednosno interesantnu osobu, N.B. (29) koja je tokom kontrole pokušala bjekstvo, odbacivši od sebe pištolj koji je ilegalno nosila.  
 
3
Obilježena godišnjica stupanja na dužnost aktuelne gradske uprave
Zacrtali investicije - dvjesta miliona!
- Zacrtali smo da sa Vladom Crne Gore do kraja mandata ove gradske uprave realizujemo investicione aktivnosti čija će vrijednost prevazići 200 miliona eura - naglasio je gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković na press konferenciji povodom godišnjice stupanja na dužnost aktuelne gradske uprave.
- Za nama je uspješna godina koja predstavlja temelj onoga što će biti razvoj grada u narednom periodu. To je garancija za pretvaranje Podgorice u moderan evropski grad po mjeri njenih stanovnika, grad u kojem će se živjeti kvalitetom života dostojnim čovjeka u 21. vijeku - ocijenio je Vuković.
 
 
2
Policija u Podgorici oduzela sedam komada vatrenog oružja, municiju i marihuanu
Jedna osoba pritvorena - drugoj prijava!
Službenici Uprave policije su danas u Podgorici izvršili pretrese na četiri lokacije koje koriste bezbjednosno interesantna lica na području glavnog grada.
Shodno operativnim informacijama policija je pretresima pronašli i oduzeli sedam komada vatrenog oružja, veću količinu minicije, marihuanu i druge predemte.  
 
2
Policija u Podgorici
Oduzeli oružje - municiju i marihuanu!
          Službenici Uprave policije su danas u Podgorici izvršili pretrese na četiri lokacije koje koriste bezbjednosno interesantna lica na području glavnog grada.
Shodno operativnim informacijama, policija je pretresima pronašli i oduzeli sedam komada vatrenog oružja, veću količinu minicije, marihuanu i druge predemte.
 
 
2
Od sjutra do neđelje u "Delta City"
Posjetioce zabavljaju - performeri!
       Neki od najrenomiranijih uličnih umjetnika današnjice nastupiće na Festival uličnih performera InArt, koji će od sjutra do neđelje biti održan u "Delta City".
Pilko Pilko čini duo iz Njemačke i Škotske koji je svu svoju energiju usmjerio na to kako da zabavi najmlađe, njihov nastup planirani je za sjutra od 19,30. 
 
2
Spriječeno teško krivično djelo
Uspješno deaktiviran ekksploziv!
             Policija u Podgorici danas je uspješno deaktivirala improvizovanu eksplozivnu napravu koja je pronađena u dvorištu jedne kuće u podgoričkom naselju Zagorič.
Time je spriječeno, kako se sumnja, izvršenje teškog krivičnog djela, u vezi sa čim policija i tužilaštvo sprovode dalje aktivnosti. 
 
1
U Podgorici lišen slobode osumnjičeni za razbojništvo
"Izmasirali" ga - i "naplatili"!
Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i lišili slobode osumnjičenog. Lišen je slobode M.R. (23) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo i on je priveden državnom tužiocu, nakon čega mu je određeno zadržavanje u Istražnom zatvoru u trajanju od 30 dana. 
 
1
Policija lišila slobode D.Đ. (77) iz Kosova, nastanjenog u Podgorici
Pucao na - troje!
                Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su juče u kratkom roku locirali i lišili slobode lice koje je počinilo krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
1
Policija u Podgorici lišila slobode dvije i procesuirala još jednu osobu
Oduzeti oružje - municija, novac i droga!
             Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su u sadejstvu sa službenicima Protivterorističke jedinice, preduzimajući aktivnosti na osnovu operativnih informacija u cilju otkrivanja, suzbijanja i sprječavanja tzv. ulične prodaje opojnih droga, izvršili pretrese na više lokacija koje koriste bezbjednosno interesantna lica i tom prilikom pronašli i oduzeli pištolj, municiju, opojne droge, novac i druge predmete. Dva lica su lišena slobode dok je protiv jednog podnijeta krivična prijava.  
 
0
Zbog ulične prodaje opojnih droga u Podgorici
Šestoro lišeno slobode - prijave protiv 25!
Sužbenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući kontinuirane aktivnosti u cilju pojačane kontole bezbjednosno interesantnih lica sa posebnim akcentom na otkrivanje, sprječavanje i suzbijanje tzv. ulične prodaje opojnih droga, prethodnih dana procesuirali ukupno 31 lice krivičnim i prekršajnim prijavama. 
 
0
Razbojništvo u Podgorici riješeno u kratkom roku
Potjera stigla - otimača tašne!
          Policijski službenici Centra bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku rasvijetlili razbojništvo jer su nedugo nakon što je počinjeno identifikovali, pronašli i lišili slobode lice osumnjičeno da je od osobe ženskog pola, uz upotrebu fizičke snage, otelo i otuđilo tašnu. Sve otuđene stvari policija je pronašla i vratili vlasnici.  
 
0
Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su lišili slobode S.V. (63) iz Podgorice
Aktivirao eksploziv - na vozilu!
Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili su aktiviranje eksplozivne naprave na vozilu i tom prilikom identifikovali i lišili slobode osumnjičenog. 
 
0
Službenici Centra bezbjednosti Podgorica u kratkom roku rasvijetlili podmetanje požara na vozilu
Osumnjičeni lišen slobode!
Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku rasvijetlili su podmetanje požara na vozilu i lišili slobode osumnjičenog. 
 
1
Službenici Centra bezbjednosti Podgorica pretresli više lokacija
Oduzeli 13 komada oružja - municiju i drogu!
Službenici Uprave policije – CB Podgorica su, preduzimajući intenzivne aktivnosti u cilju rasvijetljavanja i sprječavanja teških krivičnih djela, izvršili pretrese na više lokacija koje koriste bezbjednosno interesantna lica. Policija je pronašla i oduzela 13 komada oružja, patrone, marihuanu, kokain, ekstazi i sredstva komunikacije. Dva lica su lišena slobode dok je protiv lica koje se nalazi u ZIKS zbog drugih krivičnih djela, podnijeta krivična prijava.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|