Brze Cinjenice - Grad

2
Službenici Uprave policije registrovali nekoliko teških saobraćajnih prekršaja
Mladić jurio - 199 km/h!
          Službenici Uprave policije MUP – Grupe za bezbjednost saobraćaju su registrovali nekoliko teških saobraćajnih prekršaja, i tom prilikom podnijeli prekršajnu prijavu protiv jednog vozača zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima i privremeno ga isključili iz saobraćaja. 
 
2
Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili krivično djelo obljuba
Djevojčicu obljubio - maloljetni komšija!
- Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su rasvijetlili krivično djelo obljuba sa djetetom i tom prilikom lišili slobode maloljetno lice zbog sumnje da je počinilo ovo krivično djelo - saopštila je Uprava policije Crne Gore. 
 
2
Devetnaestogodišnji A.M. iz Rožaja lišen slobode
Osumnjičen za - silovanje!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode A.M. (19) iz Rožaja, sa boravkom u Podgorici, zbog sumnje da je na štetu osamnaestogodišnje osobe ženskog pola počinio krivično djelo silovanje. 
 
1
Istaknuti sportista, dugogodišnji lider vaterpolo reprezentacije, profesor Univerziteta u Nigati u KIC “Budo Tomović”
Aojagi o - sportu i japanskoj kulturi!
          Predavanje Kana Aojagija “Sport i japanska kultura” Japanski ugao i KIC “Budo Tomović” - u saradnji sa JICA alumni Montenegro - organizuju večeras od 20 u multimedijalnoj sali "srca kulture grada".
Istaknuti sportista, dugogodišnji lider vaterpolo reprezentacije, profesor Univerziteta u Nigati govoriće o svijetu rekreacije i posvećenosti, ujedno i umjetnosti, disciplini, i načinu života uopšte.  
 
1
Dvadesetogodišnji B.M. iz Podgorice lišen slobode zbog nasilničkog ponašanja
Napao pripadnika - LGBT!
          Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo nasilničko ponašanje počinjeno na štetu lica starog 25 godina, člana LGBT zajednice.
Službenici CB Podgorica, postupajući na osnovu prijave ove osobe, preduzeli su sve mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnog djela i identifikovali i lišili slobode B.M. (20) iz Podgorice. 
 
1
Policija rasvijetlila četiri krivična djela teška krađa
Slobode lišen - maloljetnik!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja kriivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata rasvijetlili su četiri krivična djela teška krađa i tom prilikom lišili slobode jednog maloljetnika.  
 
1
Policija intervenisala u Gornjim Kokotima
Šenlučili ispred - „Kolibe“!
             Službenici Uprave policije MUP– Centra bezbjednosti Podgorica, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili su slobode dvije osobe zbog sumnje da su počinila krivičo djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija 
 
1
KIC POP HOR u promotivnoj šetnji povodom obilježavanja mjeseca borbe protiv karcinoma dojke
Poslije šetnje - koncert na trgu!
                Promotivnoj šetnji NVO "Zdrava dona Montenegrina" sjutra od 12 u Ulici Slobode, a povodom obilježavanja mjeseca borbe protiv karcinoma dojke, pridružiće se i KIC POP HOR.
Poslije šetnje, KIC POP HOR, koji poziva Podgoričane da se pridruže ovoj humanoj akciji, prirediće polusatni koncert na Trgu nezavisnosti.  
 
1
Presječen još jedan lanac krijumčarenja droge iz Albanije u Crnu Goru
Zaplijenjeno oko - 88 kg skanka!
          Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja granične bezbjednosti Tuzi su u saradnji sa graničnom policijom Albanije, vršeći obezbjeđenje i nadzor državne granice, a postupajući po operativnim podacima zaplijenili oko 88 kg opojne droge marinhuana tipa skank i na taj način presjekli još jedan lanac krijumčarenja ove opojne droge sa područja Republike Albanije na teritoriju naše države.  
 
1
Lišen slobode L.D. (43) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično djelo protivpravno lišenje slobode
Zatvorio i - zlostavljao djevojku!
- Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su postupajući po operativnim saznanjima u kratkom roku lišili slobode lice osumnjičeno za krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje - saopštila je Uprava policija Crne Gore. 
 
1
Na putu Tuzi - Mataguži
Zaplijenjeno - 750.000 cigareta!
Službenici Uprave policije MUP – službenici Sektora granične policije - Odjeljenja granične bezbjednosti Tuzi su, vršeći poslove obezbeđenja državne granice, a postupajući po operativnim saznanjima pronašli i oduzeli 750.000 cigareta bez akciznih markica.  
 
1
Culture Club i Turistička organizacija Podgorice
Koncert grupe - „Letu štuke“!
    Koncert sarajevske grupa „Letu štuke“, koja se ponovo pojavila na sceni poslije trogodišnje pauze, Culture Club i Turistička organizacija Podgorice organizuju večeras od 23 na platou između zgrade Opštine i CNP.
Nastup popularnih "Štuka", koje najavljuju novi singl i spot, kao i svirke širom regiona, biće kao "šlag na torti", poslije premijere filma ´´THE BOOKS OF KNJIGE: SLUČAJEVI PRAVDE´´ u "Cineplexxu". 
 
0
Policija lišila slobode Lj.K. (35) iz Podgorice
Heroin krio - u čarapi!
Službenici Uprave policije MUP – službenici Centra bezbjednosti Podgorica su preduzimajući mjere i radnje u cilju otkrivanja, sprječavanja i suzbijanja tzv. ulične prodaje heroina, protiv jednog lica podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 
 
1
Policija u kratkom roku rasvijetlila sinoć razbojništvo u marketu „Cvilin“
Prijeteći nožem - oteo pazar!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su sinoć, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo razbojništvo počinjeno na štetu marketa „Cvilin“. 
 
1
Policijska kontrola na Starom aerodromu
Bježeći - bacili revolver!
> Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica sinoć su izvršili pregled osoba i vozila na Starom Aerodromu. Osobe su prilikom neuspješnog pokušaja bjekstva iz vozila odbacila revolver. Ovo oružje je izuzeto. Preduzimaju se mjere i radnje radi identifikovanja osobe koja je bila u posjedu revolvera. 
 
1
Policija u kratkom roku sinoć rasvijetlila razbojništvo u apoteci „Meditas“
Oteo pazar - prijeteći špricem!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su sinoć u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i tom prilikom lišili slobode jednu osobu zbog sumnje da je počinila ovo krivično djelo 
 
1
Službenici CB Podgorica lišili slobode E.A. (14)
Maloljetnik počinio - osam teških krađa!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, lišili su slobode maloljetnika zbog sumnje da je počinio osam krivičnih djela teška krađa.  
 
1
Protiv N.R. (33) iz Podgorice podnijeta krivična prijava zbog ucjene
Ucjenjivao partnerku - snimkom odnosa!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica podnijeli su nadležnom tužiocu krivičnu prijavu protiv N.R. (33) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je na štetu sugrađanke M.J. počinio krivično djelo ucjena.
 
 
1
Podgoričanka J.K. (24) lišena slobode zbog pokušaja ubistva
Nožem na - sugrađanku!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode J.K. (24) iz Podgorice, zbog sumnje da je na štetu M.P. (26), takođe iz Podgorice, počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju.
 
 
0
Vatreni okršaj u ulici Vaka Đurovića
Pogođeni podlegao povredama!
             -Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica preduzemaju intenzivne aktivnosti, u koordinaciji sa tužilaštvom, na rasvjetljavanju upotrebe vatrenog oružja u Podgorici, u ulici Vaka Đurovića, u kojoj su danas povrede zadobile dvije osobe od kojih je jedna podlegla povredama - saopštila je Uprava policije Crne Gore. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|