Brze Cinjenice - Grad

0
Rasvijetljena teška krađa
Iz kuće ukrao - robu za prodaju!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imoviskih delikata, u kratkom rokui rasvijetlili krivično djelo teška krađa i tom prilikom lišili slobode osobu osumnjičenu da je počinila ovo krivično djelo.  
 
0
Alžirski državljani nastanjeni u Podgorici lišeni slobode
Krali iz - otključanih kola!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode alžirske državljane, nastanjene u Podgorici, A.M. (25) i H.L. (22), zbog sumnje da su u Podgorici počinili dva krivična djela krađa, na štetu V.D. i P.T. Time su u kratkom roku rasvijetljena ova dva krivična djela. 
 
3
Službenici CB Podgorica rasvijetlili imovinski delikte
Maloljetnik krao - šest puta!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su u tri odvojena događaja nadležnim tužiocima procesuirala tri lica zbog sumnje da su počinila više krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, dok se jedno od ova tri lica sumnjiči i da je počinilo krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. 
 
2
Jedanaesta akcija u borbi protiv organizovanih kriminalnih grupa, pretrešeno 20 stanova u Podgorici
Oduzeto - 10 pušaka, municija i troje kola!
          Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica, u sadejstvu i koordinaciji Sektora kriminalističke policije, a uz podršku Posebne jedinice policije, u nastavku aktivnosti koje se preduzimaju u cilju borbe protiv organizovanih kriminalnih grupa, preduzimajući planirane aktivnosti usmjerene na rasvjetljavanje najtežih krivičnih djela, razbojništva, podmetanja požara na vozilima, kao i rješavanja krivičnih djela nastalih kao posljedica sukoba OKG, danas su pretresli 20 stana i drugih prostorija u vlasništvu 20 osoba.  
 
2
Bračni par iz Podgorice lišen slobode zbog protivpravnog lišenja slobode albanskog državljanina
Zlostavljali ga i - primoravali da radi!
            - Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili su slobode dvije osobe zbog postojanja osnovane sumnje da su počinile krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje i u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda - saopštila je Uprava policije Crne Gore.
 
 
2
Podgorička policija rasvijetlila razbojništvo počinjeno prije godinu
Poslije vožnje - pokrali taksistu!
Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, rasvijetlili su krivično djelo razbojništvo, počinjeno prije oko godinu dana, i tom prilikom protiv tri osobe podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da su počinile ovo krivično djelo. 
 
1
Glavni grad Podgorica i ove godine prirediće bogat i raznovrstan novogodišnji program
U Novu sa - Tonijem Cetinskim!
      - Novogodišnja atmosfera u Podgorici počinje već od 19. decembra, rođendana grada, nakon čega će 25. biti otvoren „Novogodišnji bazar“, gdje će svi prisutni u višednevnom programu, biti u prilici da uživaju u raznovrsnoj ponudi - najavila je direktorica TO Podgorice Tatjana Popović na press konferenciji u beogradskom hotelu „Zira“, čime je ujedno i započela regionalna kampanja Nacionalne turističke organizacije, pod nazivom „Crna Gora: sunce, snijeg i more”.
Glavni grad Podgorica i ove godine prirediće bogat i raznovrstan novogodišnji program.Pprisutne na Trgu nezavisnosti u Novu godinu uvešće hrvatski kantautor Toni Cetinski. 
 
1
Podgoričani N.R. i Z.P ostvarili protivrpavnu imovinsku korist
Trgovali falsifikovanim -pečatima i potpisima!
Podgoričane N.R. i Z.P policija je lišila slobode zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo prevara. Oni su, kako se sumnja, falsifikovane virmane, sa falsifikovanim pečatima i potpisima odgovornih u preduzećima “Monte Line Travel" iz Budve i “Belavista Trend Montenegro" iz Herceg Novog, realizovali kod " Addiko" banke u Podgorici, a zatim kod preduzeća "On Line Company", "Conect Mobile" i "Tehnomax" iz Podgorice.  
 
1
Zajednički projekat Udruženje preduzetnica Crne Gore i Glavnog grada
Preduzetnice promovišu - katalog!
             Kataloga preduzetnica Podgorice, čiji je organizator i uređivač Udruženje preduzetnica Crne Gore, a partner Glavni grad, biće sjutra od 20 promovisan u multimedijalnoj sali KIC "Budo Tomović".
Učesnici promocije biće šef Biroa ze ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada Podgorica Vladimir Rajčić i predsjednica Udruženja preduzetnica Crne Gore Edita Dautović. Program će moderirati Bojana Ćorović.  
 
1
Službenici CB Podgorica juče lišili slobode V.K. (37) zbog krađe
Ukradeno vozilo - promijenilo pet vlasnika!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su juče, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili krivično djelo krađa i tom prilikom lišili slobode osobu osumnjičenu za ovo krivično djelo. 
 
1
Poslije jučerašnjeg dvostrukog razbojništva u Bulevaru Save Kovačeviča
Policija uhvatila napadača!
    - Podgorička policija uhapsila je Draga Pajkovića, koji je juče oko 15,20 u Bulevaru Save Kovačeviča udario ženu V.K. po ruci i oteo joj novčanik, a potom nožem nanijeo povrede nožem u nogu inspektora Marka Drobnjaka, koji nije bio na dužnosti, ali je pokušao da spriječi razbojništvo.
Inspektor je uspio i da slika napadača, koji je pobjegao.  
 
1
Sedamnaestogodišnji H.B. (17) iz Podgorice lišen slobode
Maloljetnik osumnjičen - za dvije teške krađe!
          Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica lišili su danas slobode H.B. (17) iz Podgorice, zbog sumnje da je u Podgorici počinio dva krivična djela teška krađa, i to jedno u julu 2014. a drugo u junu 2017.  
 
1
Policija pretresla stan i prostorije koje koristi I.V. (35)
Podgoričanin "pao" - zbog marihuane!
Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droga, preduzimajući mjere i radnje u cilju otkrivanja, sprječavanja i suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge marihuana, juče su lišili slobode osobu osumnjičenu da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
 
1
Tridesetjednogodišnji I.M. iz Podgorice lišen slobode
Našli mu - devet pakovanja heroina!
Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica, u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droge, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanaja tzv. ulične prodaje opojne droge heroin lišili su slobode osobu osumnjičenu da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 
 
0
Sat ipo poslije ponoći na lokal „Garden“ bačeno jače pirotehničko sredstvo
Bez povrijeđenih - slomljeno staklo!
         - Preliminarni rezultati ukazuju da je za sada nepoznato lice najvjerovatnije u pokretu bacilo jače pirotehničko sredstvo na baštu lokala „Garden“ usljed čega je pričinjena manja materijalna šteta.
Policijski službenici preduzimaju sve aktivnosti na potpunom rasvijetljavanju ovog događaja -saopštila je Uprava policije Crne Gore povodom interesovanja medija za događaj koji je u 01,30 prijavljen Dežurnoj službi CB Podgorca.  
 
0
Bioskop "Cineplexx Delta City" danas obilježava šest godina rada
Za rođendan - najaktuelniji filmovi!
       Bioskop "Cineplexx Delta City" danas slavi 6. rođendan i poziva na zajedničko druženje od 13. Rođendansko slavlje bioskopa Cineplexx svim posjetiocima donosi najaktuelnije filmove, pa će se tog dana na repertoaru naći: za ljubitelje Marvela treći nastavak Tora pod nazivom „Tor: Ragnarok", u kom je Tor zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom, zatim drama “Matilda” o strastvenoj, ali nesrećnoj ljubavi posljednjeg ruskog imperatora Nikolaja Drugog i balerine Matilde Kšesinske, osmi film jedne od najvećih horor franšiza svih vremena, “Slagalica strave 8”, akcija misterija “Tragovi u snijegu” čija radnja se vrti oko silovane i ubijene tinejdžerke u indijanskom rezervatu u Vjomingu.  
 
0
Krivična prijava protiv I.R. (36) iz Podgorice osumnjičenog za ucjenu u produženom trajanju
Ucjenjivao - snimkom sa suprugom!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv I.R. (36) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ucjena u produženom trajanju.  
 
0
Službenici CB Podgorica rasvijeetlili krivična djela oduzimanje vozila, krađa i teška krađa
Ukradenim vozilom - izazvao udes!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili su tri krivična djela – oduzimanje vozila, krađu i tešku krađu. Troje osumnjičenih za ova krivična djela procesuirani su krivičnim prijavama nadležnom tužiocu. Od ovo troje, dvoje su lišeni slobode dok je protiv trećeg osumnjičenog krivična prijava podnijeta u redovnom postupku. 
 
0
U kratkom roku rasvijetljen pokušaj pljačke u marketu „Eko Plus“ u Donjoj Gorici
Maloljetnika "izdao" - plastični pištolj!
          Službenici Uprave policije MUP – Stanice kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili su u kratkom roku razbojništvo u pokušaju u marketu „Eko Plus“ u Donjoj Gorici i identifikovali i lišili slobode maloljetnog L.N. (17) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo. 
 
0
U saobraćajnom udesu u Kokotima izgorjelo vozilo iz pratnje predsjednika DPS
Teže povrijeđen - službenik policije!
    Policijski službenik teže je povrijeđen, a njegov kolega lakše, dok je vozilo u kojem su se nalazili - u pratnji predsjednka DPS Mila Đukanovića - potpuno izgorjelo u udesu koji se večeras oko 17,30 dogodio na putu Podgorica - Cetinje, u Kokotima. Lakše je povrijeđena i osoba koja je upravljala drugim vozilom.
 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|