Brze Cinjenice - Grad

0
Krivična prijava protiv I.R. (36) iz Podgorice osumnjičenog za ucjenu u produženom trajanju
Ucjenjivao - snimkom sa suprugom!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv I.R. (36) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ucjena u produženom trajanju.  
 
0
Službenici CB Podgorica rasvijeetlili krivična djela oduzimanje vozila, krađa i teška krađa
Ukradenim vozilom - izazvao udes!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili su tri krivična djela – oduzimanje vozila, krađu i tešku krađu. Troje osumnjičenih za ova krivična djela procesuirani su krivičnim prijavama nadležnom tužiocu. Od ovo troje, dvoje su lišeni slobode dok je protiv trećeg osumnjičenog krivična prijava podnijeta u redovnom postupku. 
 
0
U kratkom roku rasvijetljen pokušaj pljačke u marketu „Eko Plus“ u Donjoj Gorici
Maloljetnika "izdao" - plastični pištolj!
          Službenici Uprave policije MUP – Stanice kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili su u kratkom roku razbojništvo u pokušaju u marketu „Eko Plus“ u Donjoj Gorici i identifikovali i lišili slobode maloljetnog L.N. (17) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo. 
 
0
U saobraćajnom udesu u Kokotima izgorjelo vozilo iz pratnje predsjednika DPS
Teže povrijeđen - službenik policije!
    Policijski službenik teže je povrijeđen, a njegov kolega lakše, dok je vozilo u kojem su se nalazili - u pratnji predsjednka DPS Mila Đukanovića - potpuno izgorjelo u udesu koji se večeras oko 17,30 dogodio na putu Podgorica - Cetinje, u Kokotima. Lakše je povrijeđena i osoba koja je upravljala drugim vozilom.
 
 
3
Ivan Brajović, predsjednik Skupštine Crne Gore, studentima Fakulteta pravnih nauka povodom Dana parlamentarizma
Uspjesi potvrdili -ispravnost odluke!
- Od obnove državnosti 2006. godine, nastavili smo da pišemo novu stranicu parlamentarizma i sa današnje distance od jedanaest godina, uz sve uspjehe koje smo postigli, možemo biti sigurni u ispravnost odluke da sami brinemo o svojoj sudbini i budemo odgovorni za svoj napredak - naglasio je Ivan Brajović, predsjednik Skupštine Crne Gore, na predavanju studentima Fakulteta pravnih nauka povodom Dana parlamentarizma. 
 
3
Poslije zločina u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog
Uhvaćen osumnjičeni - za ubistvo tetke!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica sinoć oko 19,45 časova pronašli su i lišili slobode E.S. (39) iz Podgorice, zbog sumnje da je lišio života tetku D.P.  
 
3
Podgoričanin A.M. (22) lišen slobode
Našli mu pištolj - u dvorištu!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorice su postupajući po operativnim informacijama lišili su slobode A.M. (22) iz Podgorice, osumnjičenog za krvično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 
 
2
Policija jutros uhvatila Marka Laševića, koji se sumnjiči da je upucao dvadesetsedmogodišnjeg Momira Zečevića
Upucani podlegao povredama!
         - Policija je jutros oko četiri sata u Zagoriču uhapsila dvadesetdvogodišnjeg Marka Laševića, koji se sumnjiči da je upucao dvadesetsedmogodišnjeg Momira Zečevića, saznaje nezvanično Televizija Crne Gore. 
 
2
Podgorička policija presjekla još jedan lanac tzv. ulične prodaje heroina
U kući našli - i drogu i vagu!
Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droga danas su, preduzimajući mjere i radnje u cilju otkrivanja, sprječavanja i suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge heroin lišili slobode jednu osobu osumnjičenu da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, i na taj način presjekli još jedan lanac tzv. ulične prodaje heroina.  
 
2
Službenici CB Podgorica su danas lišili slobode M.J. (20)
U svađi - teško povrijedio čovjeka!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo teška tjelesna povreda i tom prilikom lišili slobode jednu osobu osumnjičenu da je počinila ovo krivično djelo.
 
 
2
"Dani Vojvodine u Crnoj Gori" danas i sjutra prvi put u Podgorici
Promovišu bogatstvo - dinamične ravnice!
    Programom "Vojvođanski sokak" danas od 13,30 na Trgu nezavisnosti počeće dvodnevna promotivna turistička manifestacija "Dani Vojvodine u Crnoj Gori". Prvi put, u organizaciji Turističke organizacija Vojvodine,Vojvođani će predstaviti svo bogatstvo dinamične ravnice.
Današnji "sokak" "dugačak" je do 21, a u 21,30 u "Modernoj galeriji" biće otvoren "Likovni salon".  
 
2
Službenici Uprave policije registrovali nekoliko teških saobraćajnih prekršaja
Mladić jurio - 199 km/h!
          Službenici Uprave policije MUP – Grupe za bezbjednost saobraćaju su registrovali nekoliko teških saobraćajnih prekršaja, i tom prilikom podnijeli prekršajnu prijavu protiv jednog vozača zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima i privremeno ga isključili iz saobraćaja. 
 
2
Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili krivično djelo obljuba
Djevojčicu obljubio - maloljetni komšija!
- Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su rasvijetlili krivično djelo obljuba sa djetetom i tom prilikom lišili slobode maloljetno lice zbog sumnje da je počinilo ovo krivično djelo - saopštila je Uprava policije Crne Gore. 
 
2
Devetnaestogodišnji A.M. iz Rožaja lišen slobode
Osumnjičen za - silovanje!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode A.M. (19) iz Rožaja, sa boravkom u Podgorici, zbog sumnje da je na štetu osamnaestogodišnje osobe ženskog pola počinio krivično djelo silovanje. 
 
1
Istaknuti sportista, dugogodišnji lider vaterpolo reprezentacije, profesor Univerziteta u Nigati u KIC “Budo Tomović”
Aojagi o - sportu i japanskoj kulturi!
          Predavanje Kana Aojagija “Sport i japanska kultura” Japanski ugao i KIC “Budo Tomović” - u saradnji sa JICA alumni Montenegro - organizuju večeras od 20 u multimedijalnoj sali "srca kulture grada".
Istaknuti sportista, dugogodišnji lider vaterpolo reprezentacije, profesor Univerziteta u Nigati govoriće o svijetu rekreacije i posvećenosti, ujedno i umjetnosti, disciplini, i načinu života uopšte.  
 
1
Dvadesetogodišnji B.M. iz Podgorice lišen slobode zbog nasilničkog ponašanja
Napao pripadnika - LGBT!
          Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo nasilničko ponašanje počinjeno na štetu lica starog 25 godina, člana LGBT zajednice.
Službenici CB Podgorica, postupajući na osnovu prijave ove osobe, preduzeli su sve mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnog djela i identifikovali i lišili slobode B.M. (20) iz Podgorice. 
 
1
Policija rasvijetlila četiri krivična djela teška krađa
Slobode lišen - maloljetnik!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja kriivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata rasvijetlili su četiri krivična djela teška krađa i tom prilikom lišili slobode jednog maloljetnika.  
 
1
Policija intervenisala u Gornjim Kokotima
Šenlučili ispred - „Kolibe“!
             Službenici Uprave policije MUP– Centra bezbjednosti Podgorica, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili su slobode dvije osobe zbog sumnje da su počinila krivičo djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija 
 
1
KIC POP HOR u promotivnoj šetnji povodom obilježavanja mjeseca borbe protiv karcinoma dojke
Poslije šetnje - koncert na trgu!
                Promotivnoj šetnji NVO "Zdrava dona Montenegrina" sjutra od 12 u Ulici Slobode, a povodom obilježavanja mjeseca borbe protiv karcinoma dojke, pridružiće se i KIC POP HOR.
Poslije šetnje, KIC POP HOR, koji poziva Podgoričane da se pridruže ovoj humanoj akciji, prirediće polusatni koncert na Trgu nezavisnosti.  
 
1
Presječen još jedan lanac krijumčarenja droge iz Albanije u Crnu Goru
Zaplijenjeno oko - 88 kg skanka!
          Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja granične bezbjednosti Tuzi su u saradnji sa graničnom policijom Albanije, vršeći obezbjeđenje i nadzor državne granice, a postupajući po operativnim podacima zaplijenili oko 88 kg opojne droge marinhuana tipa skank i na taj način presjekli još jedan lanac krijumčarenja ove opojne droge sa područja Republike Albanije na teritoriju naše države.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|